Tülüşşşşşşşşşşşşşşşşşş harika yaaaaaaaa
çoookkkkk sevindim canımmm,tebrik ederimmm,sağlıkla doğurasın inşallah minnoşunu
Rüyamın çıkmasınada ayrıca sevindimm
he vallahiiiii öyle olduuu.amaa hissettim ben bu ayyyy.güzell düsündüm olduuu.çok şükürr koyayımm tablomuu ama 2 gün erksikkk
hiracanimmmmmmmmmmm seni seviyorummmmm.rüyalariniii seviyorummmmmmm.uykunu seviyorummmmmmm
Hayırlı uğurlu olsun tatlım umarım sende bizi terk edip gitmezsin hamile arkadaşlar artık çok uğramaz oldular buralara
Bende seni seviyorum canımmmmm
bol bol dua et bizler içinnnnn arkandan gelelimm
allahın izniylee bırakmıycam siziiii..........ama benim eşimdee istemiyo girmemimiii.okuyup etkileniyosun diyoooo.ama neyapıp edip gircemmm canim benim
allahın izniylee bırakmıycam siziiii..........ama benim eşimdee istemiyo girmemimiii.okuyup etkileniyosun diyoooo.ama neyapıp edip gircemmm canim benim
canim bacılarim benimm...hepiniziin msjlarini aldımm.içten sevindiginizii öyle hissediyorumkiii.benimde gözlerim hala yaşlııı.olacakkk merak etmeyinn.ne günler anlattım benn.ne acılar cektimm.ama sonunda yüce mevlamm yaşattii bu duyguu bana 3.seferr.....baştan beriii banaaa destek olan ÖZZELLİKLEE MAHRUM arkadadima çok tesekkür ederimm.HİRACANN seninde rüyanaa çok tesekküür ederim.bu ayy çok pozitiff düsünmeme yardimvcii oldun.hepiniziiii seviyom beaa
yemin ederimmm ne kadar heyecanlandım ve mutlu oldum bilemezsin şahane bi haber buuu......rabbimm sağlıkla sıhhatle kavuştursun sizi.....
ayyyyyyy hhhhhh şahaneee yaaaaaaaaa.....
maaşallah sevincinizekimbilir nasıl uçuyosunuzdur şimdi,ne güzel yaa inşallah sağ salim bir gebelik yaşadıktan sonra sağlıkla kucağına alırsın canım,bir an yerine kendimi koydum da yaşadığın ne güzel bi mucize,çok imrendim
ayy hemşerimgözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah tebrik ederim...
birse çok tebrik ederim. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallahh... darısı başımıza inşallahhhh
tebrik ediyorum,allah tamamına erdirsin canım...
Bak duaların kabul oldu sonunda
Darısı hepimizin başınaaaa
birsecim hayırlı uğurlu olsun..çok sevindim.alah tamamına erdirsin..darısı bize olsun inşallahhhhh.rabbim bizlere de nasip etsin
amın kızlar inşallah darısı hepinizin başına hepiniz içinde dua ediyorum inanın. ayaklarımız yere basmıyor maşallah tatille birlikte çifte bayram oldu çok mutluyum ama tek tavsıyem şu ki YEMEYİN İÇMEYİN SOĞAN KÜRÜ YAPIN rüzgaq da bende etkisini gördüm muhakkak 1 kez deneyin ilk denemede oluyor zaten.. atın iltihapları pkoları vs yı ve mümkünse gebelik düşüncesinden 1-2 ay uzaklaşınayyyyyyy cok guzel cok guzzel .. allah herkese nasıp etsın
ben de kayserideyim canım,ya kafama takılan bişey var yarın sperm testi yaptırıcaz acıbademmi iyidir tüp bebek merkezimi senin fikrin var mı bu konuda
canım ben kayseride değilim 2 yıldır ama arkadaşlarım çalışıyor orda sevgi hastaneside acıbademde çok iyidir istersen acıbademde yardımcı olurum sana
ben çokkk müberekkk i günde ögrendimmm gebeligimiiii.ettiiim zatiii o andaaa.olcakk azıcuk sabirrr
kızlar bu ay 3 hamıle demistım 2 oldu 3. Kım
3.sseeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn :))))
tülüüüüüüüüüüüüüüüüüüücok sevındım canım rabbım sağ salim kucağına almayı da nasıp etsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?