Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

hiracanimmmmmmmmmmm seni seviyorummmmm.rüyalariniii seviyorummmmmmm.uykunu seviyorummmmmmm

he vallahiiiii öyle olduuu.amaa hissettim ben bu ayyyy.güzell düsündüm olduuu.çok şükürr koyayımm tablomuu ama 2 gün erksikkk

Hayırlı uğurlu olsun tatlım umarım sende bizi terk edip gitmezsin hamile arkadaşlar artık çok uğramaz oldular buralara

Hayırlı uğurlu olsun tatlım umarım sende bizi terk edip gitmezsin hamile arkadaşlar artık çok uğramaz oldular buralara

allahın izniylee bırakmıycam siziiii..........ama benim eşimdee istemiyo girmemimiii.okuyup etkileniyosun diyoooo.ama neyapıp edip gircemmm canim benim

allahın izniylee bırakmıycam siziiii..........ama benim eşimdee istemiyo girmemimiii.okuyup etkileniyosun diyoooo.ama neyapıp edip gircemmm canim benim

Benimki de kızıyor söyleniyor yasaklayacam sana o siteyi diyor
her adet olduğumda yüzüm düşüyormuş burdakileri okuyup etkileniyorum ama yine de burada olmayı seviyorum sizlerle aynı duyguları paylaşmak çok güzel ortak bir amacımız var dualarımız var Allah hepimizin yüzüne gülsün

e biri listeyi düzenlesin gariiiii
tülüm gel ama çok değil bencede kafan rahat geçir hamişliğini iyi olduğunuzu bilelim yeter..

bak bakk sanki biz hiç destek olmadık sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım ...tekrardan tebrik ediyorum canım

yemin ederimmm ne kadar heyecanlandım ve mutlu oldum bilemezsin şahane bi haber buuu......rabbimm sağlıkla sıhhatle kavuştursun sizi.....
ayyyyyyy hhhhhh şahaneee yaaaaaaaaa.....

ayy hemşerim gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah tebrik ederim...

birse çok tebrik ederim. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallahh... darısı başımıza inşallahhhh

tebrik ediyorum,allah tamamına erdirsin canım...
Bak duaların kabul oldu sonunda
Darısı hepimizin başınaaaa

birsecim hayırlı uğurlu olsun..çok sevindim.alah tamamına erdirsin..darısı bize olsun inşallahhhhh.rabbim bizlere de nasip etsin

ayyyyyyy cok guzel cok guzzel .. allah herkese nasıp etsın
amın kızlar inşallah darısı hepinizin başına hepiniz içinde dua ediyorum inanın. ayaklarımız yere basmıyor maşallah tatille birlikte çifte bayram oldu çok mutluyum ama tek tavsıyem şu ki YEMEYİN İÇMEYİN SOĞAN KÜRÜ YAPIN rüzgaq da bende etkisini gördüm muhakkak 1 kez deneyin ilk denemede oluyor zaten.. atın iltihapları pkoları vs yı ve mümkünse gebelik düşüncesinden 1-2 ay uzaklaşın
insallah listemiz daha da dolacak hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sayenizde bilinçlendim ve kısa sürede hamiş oldum

ben de kayserideyim canım,ya kafama takılan bişey var yarın sperm testi yaptırıcaz acıbademmi iyidir tüp bebek merkezimi senin fikrin var mı bu konuda

canım ben kayseride değilim 2 yıldır ama arkadaşlarım çalışıyor orda sevgi hastaneside acıbademde çok iyidir istersen acıbademde yardımcı olurum sana

Son düzenleme:
canım ben kayseride değilim 2 yıldır ama arkadaşlarım çalışıyor orda sevgi hastaneside acıbademde çok iyidir istersen acıbademde yardımcı olurum sana

çok sağol tatlım ben acıbademle tüp bebek merkezi arasında kaldım,fiyat olarak acıbadem 100tl ye 1 saatte çıkarıyomuş sonuçları tbm ise 80 istiyor ve 1,5 günde çıkarıyormuş,benim için önemli olan zaman değilki laboratuvarın güvenirliği,birazcık burda okuduklarım laboratuvar daha güvenli diyo tabi kimisi de güvensiz diyo,aslında şimdi gidip testi vericez tbm e acıbademdede doçent ürolog varmış varikosel için de ona gidicez pazrts şimdi çıkıyorum canım gelince konuşuruz

ben çokkk müberekkk i günde ögrendimmm gebeligimiiii.ettiiim zatiii o andaaa.olcakk azıcuk sabirrr

tülüüüüüüüüüüüüüüüüüüücok sevındım canım rabbım sağ salim kucağına almayı da nasıp etsın...

birazdan doktora gitcemmmmmm.hayır dualariniziiii almakk icin ugradimm....ayy çok heycanlıyımm ....görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…