Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

bak bakk sanki biz hiç destek olmadık sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım ...tekrardan tebrik ediyorum canım

hepinizz oldunuzz tatlımm benimmm.............................çokkk teşekkür ederimm.ekimde seni beklerimmmm

eşinize keçi boynuzu içirin......

ovulasyon testii kullanın....

kan pıhtılAŞMAsi falan varsa aspirin için...

çinko....b12....folikasitt...vitaminleriii alın......

sadece 1 ayıı boşş geçirinn........

dua ve sabredinn.............

vitamini eşinizde içirin ve evet sabredin

birazdan doktora gitcemmmmmm.hayır dualariniziiii almakk icin ugradimm....ayy çok heycanlıyımm ....görüşürüzzz

canım doktorunu belirledin mi? yoksa her zaman gittiğin doktor mu?
rahat ol kız heyecan yapma
hayırlı haberlerle git gel inş..

kızlar merhaba nasılsınız bakalım,sabah sperm testine gidelim dedik aksilikler peşimizi bırakmadıönce hiç arıza vermeyen araba çalışmadı eşim arkadaşlarıyla 2 saat uğraştı sonra gittik muradımıza ericez derken cinsel perhizin 6-7 gün değilde 3-4 gün olması gerektiğini öğrendik öööyle çıktık geldik yaa ne diyim artık vardır bunda da bi hayır dedik

evet cnm minumum 3 maksimum 5 gün olması lazım bunun dışındakiler sağlıklı sonuç vermiyormuş...
hakkınızda hayırlısı...

evet cnm minumum 3 maksimum 5 gün olması lazım bunun dışındakiler sağlıklı sonuç vermiyormuş...
hakkınızda hayırlısı...

keşke bu konuya da dikkat edip gitseymişiz biz de sanıyoruz ki ne kadar çok perhiz o kadar sağlam sonuç hayırlısı tabii

aranıza yeni katııldım

3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.
eşimde bi sorun yok
2 ay önce hsg çektirdim sol tüpüm tıkalı sağ tüpüm yapışık çıktı =(
sol için yapılacak bieşey yokmuş ama sağ tüpümdeki yapışıklık hsg sırasında açılmış =))

klomene basladım dün bitti hapım pazartesi ve çarşamba doktoruma kontrole gidicem hayırlısı haberler alırım inşallah
çok heycanlı ve stresliyim galiba :S

keşke bu konuya da dikkat edip gitseymişiz biz de sanıyoruz ki ne kadar çok perhiz o kadar sağlam sonuç hayırlısı tabii
aksine durum çıkardı cnm ....belli bi süre boşalma olmazsa spermler ölüyormuşşş olsun güzelim 4 gün sonra gidersiniz

hsg den sonra hamile kalan çok oluyor darısı başına burda arkadaşımız maydonoz süt buharı yyapıyor onuda deneyebilirsin kapalı tüplere faydası varmış...ayrıca lakaroskopide yaptırabilirsin yine çözümsüz değil tüp yapma şansın var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…