bak bakk sanki biz hiç destek olmadıksağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım ...tekrardan tebrik ediyorum canım
birazdan doktora gitcemmmmmm.hayır dualariniziiii almakk icin ugradimm....ayy çok heycanlıyımm ....görüşürüzzz
bu ay 3. Olamam soni ben bırdahakı ay ınsallah 1.sen 2. Ben olcam
dualarım senınle canım..hayırlı haberlerle gel ınsallah
eşinize keçi boynuzu içirin......
ovulasyon testii kullanın....
kan pıhtılAŞMAsi falan varsa aspirin için...
çinko....b12....folikasitt...vitaminleriii alın......
sadece 1 ayıı boşş geçirinn........
dua ve sabredinn.............
birazdan doktora gitcemmmmmm.hayır dualariniziiii almakk icin ugradimm....ayy çok heycanlıyımm ....görüşürüzzz
allah razıı olsunn bitanemm........sen oldunmuu adettt:26:
yok canım farlutala başladım.ama herşey supermiş doktorum dedi:)dua et bana
sen başla bende peşinden geliyorum hülüüümm
sıra farketmez soni sen önden gıt senın batın daha önde:)))
adımında son olması itibariyle,listede sanırım en son ben gebe kalacam
biz sana soni dıyoruz ya oyle bır sey olmaz merak etmesenın ısmın burada gecrlı degıl
:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
günaydın kızlarrrrrrrr.........
kızlar merhaba nasılsınız bakalım,sabah sperm testine gidelim dedik aksilikler peşimizi bırakmadıönce hiç arıza vermeyen araba çalışmadı eşim arkadaşlarıyla 2 saat uğraştı sonra gittik muradımıza ericez derken cinsel perhizin 6-7 gün değilde 3-4 gün olması gerektiğini öğrendik öööyle çıktık geldik yaa ne diyim artık vardır bunda da bi hayır dedik
evet cnm minumum 3 maksimum 5 gün olması lazım bunun dışındakiler sağlıklı sonuç vermiyormuş...
hakkınızda hayırlısı...
aksine durum çıkardı cnm ....belli bi süre boşalma olmazsa spermler ölüyormuşşş olsun güzelim 4 gün sonra gidersinizkeşke bu konuya da dikkat edip gitseymişiz biz de sanıyoruz ki ne kadar çok perhiz o kadar sağlam sonuç hayırlısı tabii
aranıza yeni katııldım
3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.
eşimde bi sorun yok
2 ay önce hsg çektirdim sol tüpüm tıkalı sağ tüpüm yapışık çıktı =(
sol için yapılacak bieşey yokmuş ama sağ tüpümdeki yapışıklık hsg sırasında açılmış =))
klomene basladım dün bitti hapım pazartesi ve çarşamba doktoruma kontrole gidicem hayırlısı haberler alırım inşallah
çok heycanlı ve stresliyim galiba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?