Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

hoşgeldin canım artık her ay hamile çıkarıyor bu topik inşallah biz de nasibimizi alırızinşallah hayırlı haberlerle gelirsin ,bu ne kadar zor bir süreçmiş benim bebiş denemelerinde 6. ayım bitti rahim ağzı yarası vardı tedavi oldum ama iyileştimmi bilmiyorum 2 yıl önce eşime varikosel teşhisi kondu ama her varikosellli kısırdır diye bişey olmadığı için bekledik ama artık yüzleşme zamanı geldi bakalım ne çıkacak,inşallah Allah gönlümüze göre verir

varikosel sadece genişleyn bi damardan ibaret bi durum bnm eşimdede vardı ve ameliyatı hiç zor olmayan iyileşme süreci ise ertesi gün ayağa kalkabilinecek bi ameliyat...

varikosel sadece genişleyn bi damardan ibaret bi durum bnm eşimdede vardı ve ameliyatı hiç zor olmayan iyileşme süreci ise ertesi gün ayağa kalkabilinecek bi ameliyat...

inaşallah canım başka bi sağlık problemi olmasın da bu olsun hallolsun peki sorun düzeldimi yani sperm sayısı filan

Son düzenleme:
kızlar herkese merhaba,

bizde 4 yıllık evliyiz. 2 yılı aşkın süredir bebek istiyoruz ilk 1 yıl sadece kendimiz denedik ama olmayın doktora gittik ymurta takibi, rahim filmi, hormon testleri ve sperm testi yapıldı bize ama pek birşey çıkmadı sadece eşimde morfoloji yüzde 5 çıktı ama doktor sizinki sebsiz infertilite did. 2 defa aşılama denedik tutmadı 2 aydır ilaç falan kullanmadım tedaviye ara verdim sizin anlayacağınız yalnız bu ay şu yumurtlama testlerinden ve hamilelik jeli adım ve kullandım bugün regly günüm ve göğüslerin çatlayacak gibi çok hassas. acaba hamilemiyim demeye bile umudum kalmadı ya bilmiyorum bir aşılaa daha mı denemeli yoksa direk tüp bebeğe mi geçmeli nedersiniz?

morfoloji zemin %7 diye biliyorum...bence tüpe geçmeden başka doktora görünün....sebepsiz infertelite denebilmesi için normal yapılan testlerin tamamının sayılarının kabul
düzeyinde olması lazım ...iyice anladımki doktorlarında fikirleri birbirine o kadar zıt düşüyorki o yüzden bizimde gebe kalmamız da ALLAH a ve şansa kalıyor....

ya aslında ilk yapılan testlerde morfoloji yüzde 8 di bu ay tekrar yaptırdık morfoloji 5 e düşmüş. anlamadım ki niye düştü. acaba sürekli değişiyormu bu degerler:44:

canım dur niye böyle umudunu kestin adet belirtisi mi var?ee gebelikte de göğüslerde ağrı oluyomuşki,önce bi adetinin gelmesini bekle gelirse bu sorularla uğraş,test filan yaptınmıki;?

inaşallah canım başka bi sağlık problemi olmasın da bu olsun hallolsun peki sorun düzeldimi yani sperm sayısı filan

evet cnm ilk 3 ay sonraki testimizi verdik sayımız canlımızın sayıları yükselmiş ileri hareketlimiz normal düzeylere ulaşmış yani eşimde herhangi bi sorun kalmadı....
elimizden gelen herşeyi hiç bekletmeden yapıyoruz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın......

canım dur niye böyle umudunu kestin adet belirtisi mi var?ee gebelikte de göğüslerde ağrı oluyomuşki,önce bi adetinin gelmesini bekle gelirse bu sorularla uğraş,test filan yaptınmıki;?

yok yapmadım akşama kadar olmazsam eşime gelirken test aldırıp, sabaha yapayım diye düşünüyorum ama yoksa diye korkuyorum ve umutlanmak istemiyorum her testen sonre oturup, saatlerce ağlıyorum ya

ya aslında ilk yapılan testlerde morfoloji yüzde 8 di bu ay tekrar yaptırdık morfoloji 5 e düşmüş. anlamadım ki niye düştü. acaba sürekli değişiyormu bu degerler:44:

cnm sana tvsiyem eşinin beslenmesine dikkat et ....vitamin kullanın..ve kestane balı çörek otu tarçın karışımı yiyin ikinizde .....değerler yükselecektir göreceksin....

inşallahhh canımm inşaallahh kucağınıza alırsınız sağlıklısıyla,alternatif tıptan faydalandınızmı peki

cnm sana tvsiyem eşinin beslenmesine dikkat et ....vitamin kullanın..ve kestane balı çörek otu tarçın karışımı yiyin ikinizde .....değerler yükselecektir göreceksin....

hıımmm tamam ben de cevabımı aldım bu arada,vitamin derken hangisini kastediyosun ben folik asit alıyorum zaten,illaki kestane balı mı olması gerekiyor ki

aslında eşim bir vitamin kullanıyordu pharmaton diye çarpıntı yapıyor bana dedi ve bıraktı başka tavsiye edebileceğiniz vitamin varmı

aslında eşim bir vitamin kullanıyordu pharmaton diye çarpıntı yapıyor bana dedi ve bıraktı başka tavsiye edebileceğiniz vitamin varmı

kızlar bişey sormak istiyorum bi topikte okumuştum idrarını bir kaba alıp, üzerine bir çay kaşığı kadar karbonat atıyorsun köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin diye deneyen var mı aranızda yapsam mı

mahrum nerelere kaçtın,bunalttıkmı sorularımızlacanım her adet öncesi o karboantı inanmasamda denedim bi ihtimal işgüzarlık olsun diye içinde kalmasın dene ama inanma idrar testleri bile yanıltıyor ki bırak karbonatı

kızlarrrrrrrrrrrrrrr günaydın

ben 12 sinde çatlama iğnemi vuruldum ya bu sabah pembe kan geldi. beta baktırmıştım. bir gün 6.7 ertesi gün 4.1 çıkmıştı yani hamile değilim ama bu kadar erken pembe leke gelir mi. pazartesi ya da çarşamba bekliyordum kanamayı. progestan kullanmıştım. erken kanama yapmış olabiler mi?????

bebek istiyorummmmmmmmmmmmmmm. sabah yan dairedeki bebek ağlamasıyla uyanıp, tüm gün oturma odamın yanındaki bebek odasındaki ağlamaları dinliyorum. bunaldımmmmmmmmmmm. salona taşınma kararı aldık.

canım progestan gebelik yoksa adet kanamasını başlatır, gebelik varsa bebeğin tutunmasına yardımcı olur, biraz daha sabret, inşallah gelmez adetin, ayrıca çok stres yapma bak klomenle yumurtan gelişiyo, ne güzel hamile kalacaksın demekki sadece sabret dua et, inşallah yakın zaman da dileğin gerçek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…