aranıza yeni katııldım
3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.
eşimde bi sorun yok
2 ay önce hsg çektirdim sol tüpüm tıkalı sağ tüpüm yapışık çıktı =(
sol için yapılacak bieşey yokmuş ama sağ tüpümdeki yapışıklık hsg sırasında açılmış =))
klomene basladım dün bitti hapım pazartesi ve çarşamba doktoruma kontrole gidicem hayırlısı haberler alırım inşallah
çok heycanlı ve stresliyim galiba :S
hoşgeldin canım artık her ay hamile çıkarıyor bu topikinşallah biz de nasibimizi alırız inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ,bu ne kadar zor bir süreçmiş benim bebiş denemelerinde 6. ayım bitti rahim ağzı yarası vardı tedavi oldum ama iyileştimmi bilmiyorum 2 yıl önce eşime varikosel teşhisi kondu ama her varikosellli kısırdır diye bişey olmadığı için bekledik ama artık yüzleşme zamanı geldi bakalım ne çıkacak,inşallah Allah gönlümüze göre verir
aksine durum çıkardı cnm ....belli bi süre boşalma olmazsa spermler ölüyormuşşş olsun güzelim 4 gün sonra gidersiniz
bilmiyorduk,artık öyle yapıcaz,pazartesi üroloğa gidicemiz için nasıl olsa spermiogram ister diye sonuçları da götürelim süreci hızlandıralım dedik artık 4 gn sonra vericez, çok sağol canım ya iyiki varsınız valla bura iyiki var,kimseye belli edemediğim kocaman bi boşluğum var,iyiki sizzlrele paylaşıp rahatlama imkanım oluyor,Allah razı olsun sizden
varikosel sadece genişleyn bi damardan ibaret bi durum bnm eşimdede vardı ve ameliyatı hiç zor olmayan iyileşme süreci ise ertesi gün ayağa kalkabilinecek bi ameliyat...
kızlar herkese merhaba,
bizde 4 yıllık evliyiz. 2 yılı aşkın süredir bebek istiyoruz ilk 1 yıl sadece kendimiz denedik ama olmayın doktora gittik ymurta takibi, rahim filmi, hormon testleri ve sperm testi yapıldı bize ama pek birşey çıkmadı sadece eşimde morfoloji yüzde 5 çıktı ama doktor sizinki sebsiz infertilite did. 2 defa aşılama denedik tutmadı 2 aydır ilaç falan kullanmadım tedaviye ara verdim sizin anlayacağınız yalnız bu ay şu yumurtlama testlerinden ve hamilelik jeli adım ve kullandım bugün regly günüm ve göğüslerin çatlayacak gibi çok hassas. acaba hamilemiyim demeye bile umudum kalmadı ya bilmiyorum bir aşılaa daha mı denemeli yoksa direk tüp bebeğe mi geçmeli nedersiniz?
morfoloji zemin %7 diye biliyorum...bence tüpe geçmeden başka doktora görünün....sebepsiz infertelite denebilmesi için normal yapılan testlerin tamamının sayılarının kabul
düzeyinde olması lazım ...iyice anladımki doktorlarında fikirleri birbirine o kadar zıt düşüyorki o yüzden bizimde gebe kalmamız da ALLAH a ve şansa kalıyor....
kızlar herkese merhaba,
bizde 4 yıllık evliyiz. 2 yılı aşkın süredir bebek istiyoruz ilk 1 yıl sadece kendimiz denedik ama olmayın doktora gittik ymurta takibi, rahim filmi, hormon testleri ve sperm testi yapıldı bize ama pek birşey çıkmadı sadece eşimde morfoloji yüzde 5 çıktı ama doktor sizinki sebsiz infertilite did. 2 defa aşılama denedik tutmadı 2 aydır ilaç falan kullanmadım tedaviye ara verdim sizin anlayacağınız yalnız bu ay şu yumurtlama testlerinden ve hamilelik jeli adım ve kullandım bugün regly günüm ve göğüslerin çatlayacak gibi çok hassas. acaba hamilemiyim demeye bile umudum kalmadı ya bilmiyorum bir aşılaa daha mı denemeli yoksa direk tüp bebeğe mi geçmeli nedersiniz?
inaşallah canım başka bi sağlık problemi olmasın da bu olsun hallolsun peki sorun düzeldimi yani sperm sayısı filan
canım dur niye böyle umudunu kestin adet belirtisi mi var?ee gebelikte de göğüslerde ağrı oluyomuşki,önce bi adetinin gelmesini bekle gelirse bu sorularla uğraş,test filan yaptınmıki;?
ya aslında ilk yapılan testlerde morfoloji yüzde 8 di bu ay tekrar yaptırdık morfoloji 5 e düşmüş. anlamadım ki niye düştü. acaba sürekli değişiyormu bu degerler:44:
evet cnm ilk 3 ay sonraki testimizi verdik sayımız canlımızın sayıları yükselmiş ileri hareketlimiz normal düzeylere ulaşmış yani eşimde herhangi bi sorun kalmadı....
elimizden gelen herşeyi hiç bekletmeden yapıyoruz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın......
cnm sana tvsiyem eşinin beslenmesine dikkat et ....vitamin kullanın..ve kestane balı çörek otu tarçın karışımı yiyin ikinizde .....değerler yükselecektir göreceksin....
cnm sana tvsiyem eşinin beslenmesine dikkat et ....vitamin kullanın..ve kestane balı çörek otu tarçın karışımı yiyin ikinizde .....değerler yükselecektir göreceksin....
aslında eşim bir vitamin kullanıyordu pharmaton diye çarpıntı yapıyor bana dedi ve bıraktı başka tavsiye edebileceğiniz vitamin varmı
kızlar bişey sormak istiyorum bi topikte okumuştum idrarını bir kaba alıp, üzerine bir çay kaşığı kadar karbonat atıyorsun köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin diye deneyen var mı aranızda yapsam mı
kızlar gittiniz mi ya
kızlarrrrrrrrrrrrrrr günaydın
ben 12 sinde çatlama iğnemi vuruldum ya bu sabah pembe kan geldi. beta baktırmıştım. bir gün 6.7 ertesi gün 4.1 çıkmıştı yani hamile değilim ama bu kadar erken pembe leke gelir mi. pazartesi ya da çarşamba bekliyordum kanamayı. progestan kullanmıştım. erken kanama yapmış olabiler mi?????
bebek istiyorummmmmmmmmmmmmmm. sabah yan dairedeki bebek ağlamasıyla uyanıp, tüm gün oturma odamın yanındaki bebek odasındaki ağlamaları dinliyorum. bunaldımmmmmmmmmmm. salona taşınma kararı aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?