minikkkkkkkkk kuşlarrımm benimm.................kelebegimm 4+4 günlükmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.hemen igneye başladiiii.aspirinide deva dediiii.15 gün sonra gelll kalp atımını alalalım dediiii.ayyyyyyyy inşaallhh kelebegimin sesiii şakırrr
ay canim :) ne güzel gözün aydin, hayirlisiyla kucagina alirsin insallah birgün banada nasip olur insallah...
minikkkkkkkkk kuşlarrımm benimm.................kelebegimm 4+4 günlükmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.hemen igneye başladiiii.aspirinide deva dediiii.15 gün sonra gelll kalp atımını alalalım dediiii.ayyyyyyyy inşaallhh kelebegimin sesiii şakırrr
aslında eşim bir vitamin kullanıyordu pharmaton diye çarpıntı yapıyor bana dedi ve bıraktı başka tavsiye edebileceğiniz vitamin varmı
merhaba kızlar
benim eşim sigara içiyor bebek şansını çokmu düşürüyor gerçekten??? ama karşı komşum karı koca tiryakiler ve 2. kez gebe??? eşimde bırakmıyor sigarayı puffff
sperm değerlerinde sorun varsa etkiler cnm ama normal değerlerde ise sorun teşkil etmez bebek açısından....
kelebeğin hayırlı olsun canımm maşallah,inşalllah kalp atımını,ağlamasını da duyarsın,Allah bize de yaşatır inşallah bu güzel duyguyu
tülüm gözün aydın kelebeğin pır pır da edecek sabırla duayla geldin bu günlere devammm kuşummmm.....pozitif düşünmeye devam
kızlaaaarrrr hepiniz nereye kayboldunuz yaa,topiğimiz bu günleridemi görecektiii,hepinize AŞKOLSUN diyorummm
kızlar merhaba nasılsınız
mrb cnm topik sessiz bu aralar.....
haile olan bırakıp gidiyor valla ama ben hamile olursam gitmicem söz
bende gitmem ama daha az girerim heralde sırf oda radyasyon açısından:)))))
antibiyotiğe başlayacağım için dün test yaptırdım negatif çıktı bu ayda boş geçti benim artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?