Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

minikkkkkkkkk kuşlarrımm benimm.................kelebegimm 4+4 günlükmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.hemen igneye başladiiii.aspirinide deva dediiii.15 gün sonra gelll kalp atımını alalalım dediiii.ayyyyyyyy inşaallhh kelebegimin sesiii şakırrr

ay canim :) ne güzel gözün aydin, hayirlisiyla kucagina alirsin insallah birgün banada nasip olur insallah...

kelebeğin hayırlı olsun canımm maşallah,inşalllah kalp atımını,ağlamasını da duyarsın,Allah bize de yaşatır inşallah bu güzel duyguyu

aslında eşim bir vitamin kullanıyordu pharmaton diye çarpıntı yapıyor bana dedi ve bıraktı başka tavsiye edebileceğiniz vitamin varmı

evicap kullandık biz ,,keçiboynuzu pekmezi içti,ve bu dediğim karışımdan yedi cnm bal gerçek iyi bi bal olsun yeter ....ama ben internette kestane balı olarak okudum ve karadeniz de olduğum için bu balla yaptım normal ballada olur...ve sigara içmemesi lazım eşinin

tülüm gözün aydın kelebeğin pır pır da edecek sabırla duayla geldin bu günlere devammm kuşummmm.....pozitif düşünmeye devam

merhaba kızlar
benim eşim sigara içiyor bebek şansını çokmu düşürüyor gerçekten??? ama karşı komşum karı koca tiryakiler ve 2. kez gebe??? eşimde bırakmıyor sigarayı puffff

merhaba kızlar
benim eşim sigara içiyor bebek şansını çokmu düşürüyor gerçekten??? ama karşı komşum karı koca tiryakiler ve 2. kez gebe??? eşimde bırakmıyor sigarayı puffff

sperm değerlerinde sorun varsa etkiler cnm ama normal değerlerde ise sorun teşkil etmez bebek açısından....

kelebeğin hayırlı olsun canımm maşallah,inşalllah kalp atımını,ağlamasını da duyarsın,Allah bize de yaşatır inşallah bu güzel duyguyu

tülüm gözün aydın kelebeğin pır pır da edecek sabırla duayla geldin bu günlere devammm kuşummmm.....pozitif düşünmeye devam

çokkkkkkk teşşekür ederimm kızlarrr....dilerim allahtann bu güzelll şeyleriii sizde yazmakkk nasipp olurr.hep yanimdaynizzz..sizinlee herşey dahada güzelll

kızlaaaarrrr hepiniz nereye kayboldunuz yaa,topiğimiz bu günleridemi görecektiii,hepinize AŞKOLSUN diyorummm

kızlaaaarrrr hepiniz nereye kayboldunuz yaa,topiğimiz bu günleridemi görecektiii,hepinize AŞKOLSUN diyorummm

aynenn sanaa katılıyorum............ve kınıyoyorumm...............helee şu listedee kendimiii hamile olarak göremedim yaa çok üzülüyorumm.yaniii böylemiii olcaktııı.....aman yya neysee.herkesin yolu acıkk olsun......

İsim Yaş Bat Durum
1.passifflora 29 Hamile
2.Asliyan Hamile
3.Beloved11 29 19 ağustos Hamile
4.Mfalcon 26 18 ağustos Hamile
5.Pembiq 28 18 ağustos Hamile
6.Ruzqar 10 ağustos Hamile
Yaw 28 hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :)))))))
birse 25 hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Naz034 29 22 eylül
Arha2010 32 26 eylül
Bdroner 29 02 ekim
Özlemvetatlicadi 02 ekim
_Hiranur_ 35 04 ekim
Mahrum 27 09 ekim
Bebisimolsun 27 10 ekim
Nsbhr 26 17 ekim
Hayal114 26
Nazelmas_41 26
Sare88 23
Ts2834
Bakale 27
Hepberaber
Eloserce 27

Cardelenss
Masumiyet 33
Pourqua 25
Yasminkubi 27

aranızda liste düzenlemeyi bilen varmı????

Son düzenleme:
antibiyotiğe başlayacağım için dün test yaptırdım negatif çıktı bu ayda boş geçti benim artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

antibiyotiğe başlayacağım için dün test yaptırdım negatif çıktı bu ayda boş geçti benim artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

bence kanda baktırmadan ilaca başlama bak yaw da teste çıkmamış kanda çıkmış üstelik değeride gayet yüksekken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…