ayy tek olsunda hiç girme canım benim
bence kanda baktırmadan ilaca başlama bak yaw da teste çıkmamış kanda çıkmış üstelik değeride gayet yüksekken
haile olan bırakıp gidiyor valla ama ben hamile olursam gitmicem söz
yok canım kanda baktırdım 2.7 çıktı 27 eylülde bat olsa çıkardı bende başladım yarın diş çektiricem zaten
kızlarrrr hiraaaaa arhaaaaa nabersiniz????
Hira hamiiiiiiişş
dermişimmmmm....
nolsun tatlım ya arkadaşlara canım sıkıldı,ne diyelim canları sağolsun...
benim iki gündür sabahları midem çok bulanıyor,göğüs uçlarım acıyorr,valla ya açtım ben tüpleri yada psikolojik belirtiler bunlar,batıma 9 gün kaldıı
sen nabersin tatlım...
kızlarr günaydınnnnnnnnnnnnn
adet oldum kanıyorum şakır şakır. ama her gün yeni bir umut. olacakkkkkk bebişim olacakkkkkkkkkk...... Önce Allahın izniyle tabi. mahrum kaç gün kaldı testine. belirti var mı??? seninde göğüslerin taş gibi oldu mu???
Hira hamiiiiiiişş
dermişimmmmm....
benim iki gündür sabahları midem çok bulanıyor,göğüs uçlarım acıyorr,valla ya açtım ben tüpleri yada psikolojik belirtiler bunlar,batıma 9 gün kaldıı
sen nabersin tatlım...
hiraaaa göğüs uçları sadece beta hcg yükselirken acırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......... benim ömrümde ilk defa bu ay oldu. onda da beta yüklüydüm ondan. sen olacan sıradaki hamişşşşşşşş
kızlarr günaydınnnnnnnnnnnnn
adet oldum kanıyorum şakır şakır. ama her gün yeni bir umut. olacakkkkkk bebişim olacakkkkkkkkkk...... Önce Allahın izniyle tabi. mahrum kaç gün kaldı testine. belirti var mı??? seninde göğüslerin taş gibi oldu mu???
Geçmiş olsun canım,hayırlısı olsunda varsın 3-5 ay geç olsun
cnm bnm bi hafta kala oluyor daha var 9 ekimdi ama çatlatma iğnesinde 28. gün geliyor...yani ayın 7 sine bekliyorum
çok kaptırdım ben bu ay neden böyle oldu yaaa
ben test yapmıycam günüm geçmeden yani 10 ekimden sonra....artık negatif çıkan testlerden bıktım
olacak tabi olacakALLAHın izniyle olacak ki sen hamile kalmış bi insansın ....çok uzak değil bak gör....kime dediysem bak
du bide kendime deyim sen bu ay hamile kalacaksınnnnnnn
Hira hamiiiiiiişş
dermişimmmmm....
sen nabersin tatlım...
yakafam çok karışık aslında. tarın doktora gidicem. ya aşılama ya tüp bebek diyecek. yaşımda 32 olduğu için fazla beklemek istemiyor. bende istemiyorum. böyle bir seçim sunuyormuş hastalarına. ben ne diyeceğimi bilmiyorum. öte yandan canım çok yanar mı tüp bebekte???? offf pasi olsa da sorsam. sen olsan ne seçerdin???
bak yawwww hep ben bu ay hamişim dedi durdu ve hamiş çıktı. bence sende de. bağıra bağıra yaz hatta onun gibi. olur belki
olumlama diyorlar bunun adına. evrene olumlu mesaj yollayalım bu ay.
hirammmmonu bi kere yeriz valla sen ekrana testinin resmini yükleyince inancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?