Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

canım senin sorununu bilmiyorum ki,normal yoldan hamile kalman imkansızmı diyorlar..:44:

doktorlar bir yıldır senin hamile kalamamana şaşıyoruz diyorlar. o kadar çok doktora gittim ki. hepsi alttan kurcalayıp duruyor. sorun yok görünüyor ama olmuyor. eşimde de sorun yok. ama olmuyor. bu doktor da ün. prof. çok istiyorsunuz madem başlayalım tedaviye dedi. ne yalan söyleyim bu ay çok umutluydum iğneler ardından çatlama iğnesi falan olmadı. her ay umutlanıp yeni bir hüsran yaşamak istemiyorum. bir an önce aşılama ya da tüp bebek ile gelsin bebeğim. biz karı koca beceremiyoruz bu işi.

canım hsg çektirdinmi.?Allah korusun belki tüplerinde sorun vardır..

toplanıp evrene mesaj gönderme yapalım kız pozitif düşünce pozitif test

sorma ömrümde ilk defa bir yıldır evde oturuyorum. her sabah kadın programları izlesen daha neler duyarsın şaşırıp kalıyorsun. hele her sabah mügeyi izleyince psikopata bağlıyorsun çocuğum olsun kapı dışarı bensiz çıkamaz. her gün ankarada ki 6 yaşındaki ecemi (yeğenim) bin defa arayıp kontrol ediyorum.

yok benim her ay 25. gün adetim geliyor. son iki ay miktar biraz tuhaflaştı ama doktorum sorun değil diyor.

bnm aklıma bi soru takıldıda şimdi klomenle veya iğnelerde birden fazla yumurta oluşunca gebelikte gerçekleşmediği zaman regl döneminde dahamı fazla kanama olur
:44::44:

madem doktorlarda bir sorun bulamıyor o zaman sen çok takıyosun kafana canım ya ne kadar stres yapma desekde bizde yapıyoz başka bir uğraş bulsan düşünmeyi bıraksan ne zaman aklımdan çıkardım hamile kaldım diyen birçok kişiyi duyduk hem o bacaksızlar nerde bulacak bizim gibi anne babayı

bakale hoşgeldin toprağım ne yaptın testi

hoşbulduk tatlımm geçmişi okuyordum,dün test yaptıramadık cinsel perhizin 3-4 gün olması lazımmış bizimki 7 gün filandı o yüzden sağlıklı sonuç çıkmazmış,kocişe keçiboynuzu kürü yaapıyorum aralarda keçi boynuzu pekmezi bal badem yediriyorum bugün de bol havuç bulursak havuç suyu içiricem tavşanlar gibi olucak kocacım enerji patlaması yaşıycakyarın randevumuz var acıbademde ürolog mustafa sofikerim varmış doç ünvanına dayanaraktan gidicez bakalım nasıldır,ben de çörekötu bal tarçın karışımına başladım,bugün de polen alıcaz,varımızı yokumuzu koyduk Allah nasip eder inşallahh tabiki hayırlısıyla

kızzllaarr size de selaammm hayırlı pazarlar

bnm aklıma bi soru takıldıda şimdi klomenle veya iğnelerde birden fazla yumurta oluşunca gebelikte gerçekleşmediği zaman regl döneminde dahamı fazla kanama olur
:44::44:

benim şu anda normalden az gibi. bir de pıhtı şeklinde geldi. ama devam ediyor. orkid çok kirlenmiyor ama miktar sonra artar mı bilmiyorum.

canım benim aklımdan inan çıkaramıyorum. ne yaptıysam olmadı. ben ki kitap manyağıyım kitap okuyamıyorum. biir de bu şehirde kimsem yok. eşimden başka. hani ankarada ailemin arkadaşlarımın yanında olsam işime devam etsem tabiki takmam. ama bu şehirde kapı dışarı çıktığında gidecek hiç bir yer yok. insanlar sosyalleşmek için makroya gidiyor

ne güzel eşin içiyomuş ben 1 kaşık zor içirdim sonrada içmedi olmazsa olmasın ama ben içmem dedi

bende ailemden uzağım ama çok şükür çalışıyorum çok haklısın o konuda canım kolye falan yapıyor ev hanımları yada ders çalış sınavlara gir (sonra kariyer yapıcam diye tutturup çocuk istemiyomuşsun)

canım benim ben zaten üniversite mezunuyum. sınava falan daha girecek halim yok. ankarada çok güzel işim ve maaşım vardı ama eşim doktor olduğu ve mecburu hizmet görevimiz olduğu için geldik buraya. ben de bu sürede bir bebek sahibi olur ankaraya dönene kadar onu biraz olsun büyütürüm diyordum. sonra kariyerime kaldığım yerden devam edecektim planım bu yani. öyle el işi falan bana göre değil. anlamam yapamam da. yayınlanmış 3 romanım var. 4. yarım duruyor. yayıncıma yüzüm yok. ona bile redaksyon yapacak isteğim yok. bakalım hayırlısı... bir silkelenmem lazım. şu yarınki randevuma göre planlarımı yeniden yapacağım. doktora bağlıyım yani.

ne güzel eşin içiyomuş ben 1 kaşık zor içirdim sonrada içmedi olmazsa olmasın ama ben içmem dedi

canım k.valideni ara o da desin eşine belki etkili olabilir,hayret bişey yaaa korkulu rüyam olan çatala bile boynumu bükerek çıkıyorum iiçimize birsürü alet giriyo internetin başnda evladımız olsun diye habire araştırma yapıyoruz nolmuş yani önüne hazırlanmış suyumu içemiyomuş beyzade çok sinirlendim yaa

doktora falan bağlı değilsin canım ağlıyorsanda ağla ama sonra bir ohh çek bak yaw ın kocası hastayken ne diyordu tek eşim başımda olsun vazgeçtim bebekten diyordu eşinin ve senin sağlığın daha önemli zamanı gelince olacak tabiki benim yakınım 6 yıllık infertiliteydi artık bitti dediği anda 2 oğlu oldu sende birgün anne olacaksın hemde çoook pimpirikli bir anne

o çatala çıkarken benim ömrümden ömür gidiyor. o nasıl iğrenç bir masadır. nasıl iğrenç bir yöntemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…