Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

kuzu yarın doktor ya aşılamaya ya tüp bebeğe başlayacakta onun için dedim. doktora bağlıyım diye

suyunu değil canım pekmezini verdim ama içmedi çoook zoruma gitti ben ebeyim ama bulunduğumuz yer mahrumiyet bölgesi gelen doktorlarda yeni uzman olunca kendi başına birşey yapamıyosun eşim doktorada gitmez inatçının huysuzun teki benden sonra evlenen arkadaşlarım hep hamile yada doğum yaptı kim sorsa düşünmüyoruz daha diyorum:85::85::85:

kuzu yarın doktor ya aşılamaya ya tüp bebeğe başlayacakta onun için dedim. doktora bağlıyım diye

olsun canım boşver sen doktorları zaten gidiyorsan evli ve çocuğun ne demek olduğunu bilen doktora gidicen benim gittiğim uyuz daha erken olur dedi gönderdi beni ve bu doktorla aynı yerde çalışıyoruz düşün

yani gidiyorsun da erken diyip göndermiyormu deliriyorum. erken merken ben bir an önce tedaviye başlamak istiyorum. benim bu doktor o anlamda iyi. bekletmeden başlayacak. benim tan 1 yıl oldu bir de kimyasal var. her ay kırmızıları görmek tam bir kabus

banada 9 ay oldu canım bundan önce benimde kimyasal oldu kist vardı tedavi oldum 4-5 aydır hiçbir sorun yok başka doktor gibi bir şansım olmadığım için kaldım böyle bize en yakın il Van oda 4 saat sürüyor

hadi bakalım hayırlısıı canım

canım eşin bi şekilde ikna olmalı,keçiboynuzu suyun içirmekle başla işe,aslında bence içmek istiyordur ama kendince gurur yapıyodur,benimki dün akvaryum balık almış gelmiş çocuğumuz olmuş gbi ilgileniyo off gerçekten numara yapmaktan sıkıldım,öyle ortamlara girmekten,ya bi soruyolar zaten,niye soruyosunuz size ne yaa

çok duygulandım yaw..
canım benim eylül başında konuşmuştuk eylül den umutluydun çok Allah utandırmadı çok şükür.. Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşAllah.. Gerçekten sürpriz oldu çünkü giremedim bi süre bi yakınımız hasta yoğun bakımda öyle bi bakayım dedim, iyi ki uğramışım :) gözün aydın.. Allah bol sağlık versin inşAllah hem sana hem bebeğine.. hemde herkese.. Bizler içinde duanı eksik etme..

Üfff yaaa canım sıkıldı şimdi bir gün seviniyoruz bir gün üzülüyoruz Allah sabır versin

evett canimm çok umutluydum ve ALLAhım duyduu sesimii çok şükürrr.......ben buayy beraber gelin çıktıgımız komsunun kızınıı hamile oldugunuu duydum ve hüngür hüngürr oturup agladimm.öylee bi dua ettimkiii.rabbimm acidii sonunda bana sanirimm.bende hamile çıktım buay.......dualrim hep sizinlee ama hepiniz kalcaksinizz hiççç merak etmeyinn

birsee hakktan hayırlısı olsun kuzumm..........bende 2 tane bebekk kaybettimm.ama bakk 3.yolda geliyoo inşaalhhh.....seninkide yine gelcekk.bol sabirlarr diliyorum...

kalırsın inşallah ne kadar zamandır istiyorsun peki.bir sorunun varmıı

1 senedir istiyorum canım doktora gittim bütün tahliller falan yapıldı normal çıktı.kafama çok takıyordum galiba ondandı ama şimdi takmama gerek kalmadı çünkü hamileyim 1 hafta oldu öğreneli.darısı bütün anne olmak isteyenlerin başına.

selam kızlarr...kimse yok ama yinede yazıyım:)) nasılsınız bakalım bikaç gündür giremedim yaa... bugün 13.günüm ve ovulasyon testinde pozitifi gördüm şükür artık bakalım hayırlısı... ama olacak bu ay Allahın izniyle inşallahh bu ay gebeyimm:))

canım tebrikler...bebişin inşallah hep seninle olur hayırlısı ile kucagına alırsın.seninle bat larımız aynıydı ben 22 sinde degil 20 sinde oldum..sana bişi sorcam canım..ovulasyon testinde çift çizginin ikisini de aynı koyulıkta gördügün gün mü ilişki olmuştu?bir de gün aşırı mı?bi kaç tüyo verirsen sevinirim...tekrar hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…