doktora falan bağlı değilsin canım ağlıyorsanda ağla ama sonra bir ohh çek bak yaw ın kocası hastayken ne diyordu tek eşim başımda olsun vazgeçtim bebekten diyordu eşinin ve senin sağlığın daha önemli zamanı gelince olacak tabiki benim yakınım 6 yıllık infertiliteydi artık bitti dediği anda 2 oğlu oldu sende birgün anne olacaksın hemde çoook pimpirikli bir anne
canım k.valideni ara o da desin eşine belki etkili olabilir,hayret bişey yaaa korkulu rüyam olan çatala bile boynumu bükerek çıkıyorum iiçimize birsürü alet giriyo internetin başnda evladımız olsun diye habire araştırma yapıyoruz nolmuş yani önüne hazırlanmış suyumu içemiyomuş beyzade çok sinirlendim yaa
o çatala çıkarken benim ömrümden ömür gidiyor. o nasıl iğrenç bir masadır. nasıl iğrenç bir yöntemdir.
kuzu yarın doktor ya aşılamaya ya tüp bebeğe başlayacakta onun için dedim. doktora bağlıyım diye
olsun canım boşver sen doktorları zaten gidiyorsan evli ve çocuğun ne demek olduğunu bilen doktora gidicen benim gittiğim uyuz daha erken olur dedi gönderdi beni ve bu doktorla aynı yerde çalışıyoruz düşün
yani gidiyorsun da erken diyip göndermiyormu deliriyorum. erken merken ben bir an önce tedaviye başlamak istiyorum. benim bu doktor o anlamda iyi. bekletmeden başlayacak. benim tan 1 yıl oldu bir de kimyasal var. her ay kırmızıları görmek tam bir kabus
kuzu yarın doktor ya aşılamaya ya tüp bebeğe başlayacakta onun için dedim. doktora bağlıyım diye
suyunu değil canım pekmezini verdim ama içmedi çoook zoruma gittiben ebeyim ama bulunduğumuz yer mahrumiyet bölgesi gelen doktorlarda yeni uzman olunca kendi başına birşey yapamıyosun eşim doktorada gitmez inatçının huysuzun teki benden sonra evlenen arkadaşlarım hep hamile yada doğum yaptı kim sorsa düşünmüyoruz daha diyorum:85::85::85:
kızlar ben aksam düşük yaptım haberınız olsun görüşürüz sonra
çok duygulandım yaw..
canım benim eylül başında konuşmuştuk eylül den umutluydun çok Allah utandırmadı çok şükür.. Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşAllah.. Gerçekten sürpriz oldu çünkü giremedim bi süre bi yakınımız hasta yoğun bakımda öyle bi bakayım dedim, iyi ki uğramışım :) gözün aydın.. Allah bol sağlık versin inşAllah hem sana hem bebeğine.. hemde herkese.. Bizler içinde duanı eksik etme..
kalırsın inşallah ne kadar zamandır istiyorsun peki.bir sorunun varmıı
evett canimm çok umutluydum ve ALLAhım duyduu sesimii çok şükürrr.......ben buayy beraber gelin çıktıgımız komsunun kızınıı hamile oldugunuu duydum ve hüngür hüngürr oturup agladimm.öylee bi dua ettimkiii.rabbimm acidii sonunda bana sanirimm.bende hamile çıktım buay.......dualrim hep sizinlee ama hepiniz kalcaksinizz hiççç merak etmeyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?