Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

canimsinn.........ben 15.çift cizgiyi gördümm...ama 14 yapmıstık zatii istem dısıı.....sonra 15 çizgiyii gördügüm gün.16 ertesii gün yaptıkk bıraktıkk....son defaa yine zevkine 18.gün yaptııkkk.....çok şükürkii tututtuuu.ama hangisii bende bilimyorumm

peşpeşe 3 gün yaptınız yani iyi valla ne güzel tutmuş bi de derler gün aşırı olsun her gün olmasında falan filan

inşallah canım hayırlı haberlerle bekliyoruz artık seni

Naz im nasılsın ? Bende disardayim esimle bugün 10.gunüm aksama test yapicam ama hala yüksek ateşim aksama girerim nete cepten girdim öpüyorum canikom

canım.bende sana bakındım göremedim.ben de yarından itibaren denicem...akşama görüşürz bebeemmm

oyyyyyyyyyyy kelebegimlee gezmeye gittik bugun....ama bu baş agrısıı bırakmadii beniii.arkadaslarr aklınızda bulunsun.gebeligi ögrendikten sonra gebelik belirtilerini yaşıyo insann

kızlarrrr selammmm bugün üroloğa gittik ve eşimin 3.dereceden varikoseli olduğunu öğrendik,doktor kesinlikle ameliyat dedi,spermiograma çarşamba bakılacak,nasıl olcak bu işler yaa kimin başından geçti ya ameliyat nasıl olmalı bir bilen var mıdır,başa bi doktora daha mı görünsek,bu dr da doçent yabana da atmak istemiyorum

cnm bu aşamada bebeğini kavuşmana az kaldığını söyleyebilirim....bnm eşim daha öncede defalarca bahsetmiştim tek taraflı varikosel ameliyatı geçirdi...sormak istediğin şeyler varsa cvplayabilirim...
değerleri ne çıktı mahsuru yoksa yazabilirmisin???

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar
Bugün 10.günüm ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum 10.30 gibi bakalım ateşimde daha yüksek ama bu ay kaçırmayacam inş. çift çizgiyi

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar
Bugün 10.günüm ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum 10.30 gibi bakalım ateşimde daha yüksek ama bu ay kaçırmayacam inş. çift çizgiyi

umarım cnm....bence teste bağlı kalma kesinlkle...ayrıca şimdide yapabilirsin 10 nu beklemene gerek yokki ....

umarım cnm....bence teste bağlı kalma kesinlkle...ayrıca şimdide yapabilirsin 10 nu beklemene gerek yokki ....

Yaa idrar tutuluyormuş yaa onu yapmak için bizde 1 saat önce yemekten kalktık işte 10.30 gibi tutayım diyorum çişimi bişeyde içmem :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…