canım tebrikler...bebişin inşallah hep seninle olur hayırlısı ile kucagına alırsın.seninle bat larımız aynıydı ben 22 sinde degil 20 sinde oldum..sana bişi sorcam canım..ovulasyon testinde çift çizginin ikisini de aynı koyulıkta gördügün gün mü ilişki olmuştu?bir de gün aşırı mı?bi kaç tüyo verirsen sevinirim...tekrar hayırlı olsun
canimsinn.........ben 15.çift cizgiyi gördümm...ama 14 yapmıstık zatii istem dısıı.....sonra 15 çizgiyii gördügüm gün.16 ertesii gün yaptıkk bıraktıkk....son defaa yine zevkine 18.gün yaptııkkk.....çok şükürkii tututtuuu.ama hangisii bende bilimyorumm
selam kızlarr...kimse yok ama yinede yazıyım:)) nasılsınız bakalım bikaç gündür giremedim yaa... bugün 13.günüm ve ovulasyon testinde pozitifi gördüm şükür artık bakalım hayırlısı... ama olacak bu ay Allahın izniyle inşallahh bu ay gebeyimm:))
fıstıkım naber napıyosun??
selam herkese...naber fıstıkolar)) hiç sesiniz çıkmıo yine....
Naz im nasılsın ? Bende disardayim esimle bugün 10.gunüm aksama test yapicam ama hala yüksek ateşim aksama girerim nete cepten girdim öpüyorum canikom
kızlarrrr selammmm bugün üroloğa gittik ve eşimin 3.dereceden varikoseli olduğunu öğrendik,doktor kesinlikle ameliyat dedi,spermiograma çarşamba bakılacak,nasıl olcak bu işler yaa kimin başından geçti ya ameliyat nasıl olmalı bir bilen var mıdır,başa bi doktora daha mı görünsek,bu dr da doçent yabana da atmak istemiyorum
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar
Bugün 10.günüm ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum 10.30 gibi bakalım ateşimde daha yüksek ama bu ay kaçırmayacam inş. çift çizgiyi
umarım cnm....bence teste bağlı kalma kesinlkle...ayrıca şimdide yapabilirsin 10 nu beklemene gerek yokki ....
Yaa idrar tutuluyormuş yaa onu yapmak için bizde 1 saat önce yemekten kalktık işte 10.30 gibi tutayım diyorum çişimi bişeyde içmem :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?