Yaa idrar tutuluyormuş yaa onu yapmak için bizde 1 saat önce yemekten kalktık işte 10.30 gibi tutayım diyorum çişimi bişeyde içmem :44:
kaç gunde adet oluyorsun
ben karar veremıyorum hangı gun baslıcamada
yani daha gunumm var bende 10 unda baslıyım hıcbırgunu kacırmamak lazım
anladım cnm ....umarım cift çizgiyi bugün olmadı en geç yarın yakalarsın ateşin kaçlarda cnm????
çatladı çatlıcak gibi snkiiii
çatladı çatlıcak gibi snkiiii
kızlarrrr selammmm bugün üroloğa gittik ve eşimin 3.dereceden varikoseli olduğunu öğrendik,doktor kesinlikle ameliyat dedi,spermiograma çarşamba bakılacak,nasıl olcak bu işler yaa kimin başından geçti ya ameliyat nasıl olmalı bir bilen var mıdır,başa bi doktora daha mı görünsek,bu dr da doçent yabana da atmak istemiyorum
slm kızlarrr nabersinizzz bakın hele tabloma bugün 14.günüm dün ve bugün çift çizgi gördüm testte sanırım yumurtladım ama ateşim niye düşmediki:44:
canim benim demek çizgiiyi gördün hadii hayırlısııı.yarin düser belkii içünküü çizgiyi gördükten sonra yumurta açtlıyooo.e catlayincada ısı düsüyoo.yarini beklee
canim benim demek çizgiiyi gördün hadii hayırlısııı.yarin düser belkii içünküü çizgiyi gördükten sonra yumurta açtlıyooo.e catlayincada ısı düsüyoo.yarini beklee
YaW nasılsın canımcım?
süperimm tatlımmm.kelebegimlee irlikteee yaşıyoz.allah ayırmasin
gızlar napıyonuz ......
bebisim salla ateşini sen çalışmalara başla bence...ovulasyonda çift çizgiyi gördüysen devamm sür gitsin yani....
yaw çok mutlu olmalı masumiyetcim)) inş ekim ayında biz de mutlu olacaz...bebişimolsun sen ben cardelenss bahar ve sayamadığım diğer arkadaşlarım...inş hepimiz hamiş olacazzz
süperimm tatlımmm.kelebegimlee irlikteee yaşıyoz.allah ayırmasin
ayy beni en önce saymışsın kız yerim seniiinşallah canım inşallahh bu ay olacak Allahın izniylee... bu arada adım melis tatlım
memnun oldum meliscim..ben de ayşe ...birbirimize dua edelim ve bebişlerimiz gelsin...mahrum u sölemeyi unutmuşum.hira da kızar şimdi beni nie saymadın die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?