Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

Yaa idrar tutuluyormuş yaa onu yapmak için bizde 1 saat önce yemekten kalktık işte 10.30 gibi tutayım diyorum çişimi bişeyde içmem :44:

kaç gunde adet oluyorsun
ben karar veremıyorum hangı gun baslıcamada
yani daha gunumm var bende 10 unda baslıyım hıcbırgunu kacırmamak lazım

kaç gunde adet oluyorsun
ben karar veremıyorum hangı gun baslıcamada
yani daha gunumm var bende 10 unda baslıyım hıcbırgunu kacırmamak lazım

valla 26.cı günümde oldum geçen ay ondan önce 28-27 böyle oluyordum. Ama geçen ayda 11.günümde çatladı yumurtam yani 10.günümde başlamam en iyisi belli olmuyormuş ki kızlar öyle söylüyordu bu ay belki 15. günümde çatlayacam ya da 10.günümde kesin şu günde diye birşey yok. O yüzden bu araları iyi değerlendirmek lazım
sende başla bence test yapmaya

çatladı çatlıcak gibi snkiiii

Mahrumcum ben demek ki erken yumurtluyorum bugün uzayan akıntımda vardı herhalde yarın öbür gün ateşimde düşer bugünü yarını değerlendiricem işimi şansa bırakmayacam bu sefer eşimi buldukçaaaaaaaaaaaaaaaaa

slm kızlarrr nabersinizzz bakın hele tabloma bugün 14.günüm dün ve bugün çift çizgi gördüm testte sanırım yumurtladım ama ateşim niye düşmediki:44:

canim benim eşimde 3.dereceden varikoselll çıktııı.gecen ayy.ama 2 ürolag ve bir kendii doktoruma gösterdimm.spermlerii etkilemedigi içinn ameliyatt kesinliklee yapmayızz dedilerr.iyikide olmamıss gebe kaldım zatii.spermler yüksekkse ameliyata gerekk yok.....

slm kızlarrr nabersinizzz bakın hele tabloma bugün 14.günüm dün ve bugün çift çizgi gördüm testte sanırım yumurtladım ama ateşim niye düşmediki:44:

canim benim demek çizgiiyi gördün hadii hayırlısııı.yarin düser belkii içünküü çizgiyi gördükten sonra yumurta açtlıyooo.e catlayincada ısı düsüyoo.yarini beklee

gızlar napıyonuz ......
bebisim salla ateşini sen çalışmalara başla bence...ovulasyonda çift çizgiyi gördüysen devamm sür gitsin yani....

yaw çok mutlu olmalı masumiyetcim )) inş ekim ayında biz de mutlu olacaz...bebişimolsun sen ben cardelenss bahar ve sayamadığım diğer arkadaşlarım...inş hepimiz hamiş olacazzz

yaw çok mutlu olmalı masumiyetcim )) inş ekim ayında biz de mutlu olacaz...bebişimolsun sen ben cardelenss bahar ve sayamadığım diğer arkadaşlarım...inş hepimiz hamiş olacazzz

ayy beni en önce saymışsın kız yerim senii inşallah canım inşallahh bu ay olacak Allahın izniylee... bu arada adım melis tatlım

süperimm tatlımmm.kelebegimlee irlikteee yaşıyoz.allah ayırmasin

canım benim yaaa..inşallah sağlıkla alırsın kızını kucagına )) minik bi kız gibi gelio bana...
bu arada bizlere de dua et olur mu?benim de Naz'ım yada Berk'im gelsin yanımıza...

ayy beni en önce saymışsın kız yerim senii inşallah canım inşallahh bu ay olacak Allahın izniylee... bu arada adım melis tatlım

memnun oldum meliscim..ben de ayşe ...birbirimize dua edelim ve bebişlerimiz gelsin...mahrum u sölemeyi unutmuşum.hira da kızar şimdi beni nie saymadın die

memnun oldum meliscim..ben de ayşe ...birbirimize dua edelim ve bebişlerimiz gelsin...mahrum u sölemeyi unutmuşum.hira da kızar şimdi beni nie saymadın die

saol cnm..amin

bu liste böylemi kalacak ya...biri düzenlese artık..........
hiç heyecanı kalmadı liste böle kalınca .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…