memnun oldum meliscim..ben de ayşe ...birbirimize dua edelim ve bebişlerimiz gelsin...mahrum u sölemeyi unutmuşum.hira da kızar şimdi beni nie saymadın die
saol cnm..amin
bu liste böylemi kalacak ya...biri düzenlese artık..........
hiç heyecanı kalmadı liste böle kalınca .....
ezgi gelmeyecek sanırım bu liste böyle kaldıı maleseff gerçekten heyecanı kalmadı önceden heyecanla herkesin batını gözlerdik
kızlarrrrrrrrrrrr günaydınnnnn
tüp bebeğe başlama kararı aldık dün doktorla. uzun protokol uygulanacakmış. adetimin 21. günü arayacağız bize ileçlar verecek ve başlıyoruz. çok heyecan yaptımmmmmmmmm.[/
QUOTE]
bu başlangıç hayırlı olur inş..
aşılama denemiş miydiniz?
tüp bebeğe başlama kararı aldık dün doktorla. uzun protokol uygulanacakmış. adetimin 21. günü arayacağız bize ileçlar verecek ve başlıyoruz. çok heyecan yaptımmmmmmmmm.
Gunaydınn Ne zamandır girip yazamıyorum kardeşimin düğünü Benım Bulantılarım benı baya yordu gectıgımız dönemde Allah herkese hayırlı saglıklı gebelık nasip etsın .. Son 4-5 gundur iiyice arttı bulantılar yedıgımı çıkarır oldum ve dun serum takıldı 6 gun devam edecek birde metpamit iğnesi..
HamiLelerimiz Var cok Sevındım her biri adına Rabbım Hayırlısıyla kucaklarına almayıda nasip eder inşallah ve sorunsuz sıkıntıısız bır gebelık geçirirler..
Ben 12. haftama girdim hayırlısıla Allah butun isteyen arkadaslarıma nasip etsın Hamılelık benı benden etsede bu duyguları yasamak bile guzel sayılı gün cabuk gecıyor Öpüyorum hepinizi Dualarım sizinLe canlarım...
Rabbım gönlunuze göre versın Aminn..
tüp bebeğe başlama kararı aldık dün doktorla. uzun protokol uygulanacakmış. adetimin 21. günü arayacağız bize ileçlar verecek ve başlıyoruz. çok heyecan yaptımmmmmmmmm.[/
QUOTE]
bu başlangıç hayırlı olur inş..
aşılama denemiş miydiniz?
yok canım doktor aşılamada % 20 şans veriyorum deyince bizde vazgeçtik. tekrar tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyoruz. doktor başka şehirde git gel canımız çıkıyor, eşim izin alamıyor bir defa deneyelim hangisi en iyisi ve şansı yüksekse onu deneyelim dedik. tabi kul plan yapar, Rabbim yukarıdan gülermiş hesabı. hakkımızda hayırlısını rabbim bilir. yüzümüze güler inşallahhhh...
senin adına çok sevindim cnm gelsin ikizlerimiz
yeni sürecin hayırlı uğurlu olsun.......
sağol canım ben ikize nasıl bakarım bilmiyorum. çocukları deli gibi seviyorum. hele kendi çocuğuma ölürüm ama iki bebek aynı anda ağlayacak bir düşünsene. ikisi aynı anda emecek... ikisi de kucak isteyecek... iki beşik... iki kat masraf................ oyyyyyy ama olsun ya ben bakarım onlara.
selam kızlar iki gündür giremiyorum..
nasılsınız..
keyifler yerindedir inşallah....
selam kızlar iki gündür giremiyorum..
nasılsınız..
keyifler yerindedir inşallah....
yawwww karnında inşaat çalışması başladı mı?? ne tatlı tatlı kazınıyor dimi insanın içi...
pasiiiiiiiiiii günaydın ben de tüpe başlıyorum. uzun protokolmüş. canım yanacak mı bir anlatsanaaaaaaaaaaa
hg pasiiicann.bende senii merak etttimm.bu kız niye girmiyoo diye.ben çok şükür iyiyim ama halsizlikk var bendeee.sen nasılsın büyütüyüısun masalalh içindee bebişinii
canım güzaydın..
hayırlı olsun tedavin ..
benim kısa protokol oldu ..
kız niye canın yansın
sadece iğne olacaksın aynı şekilde günlük sonra çatlatma iğnesi..
36 saat sonrada seni uyutup yuoşların toplanacak..
transfer zaten jinekolojik muayene gibi...
hiç endişe etme..
çok araştırma kafana takma rahat ol hayırlısıyla bebeğin gelecek canım...
dün yemin ederimm saat 1 de kalktımm yimekk yidimm.yidikten sonraq yataga yattımm....ohhhh ohhhhhh diyomusumm.esim diyokii neoluyoo.ayy dedim pardonn....içimde kazınıyooo uykumda geliyoooo ayy çok güzelllmişş yaaaaaaaaaaaa.özlemişim hamileligii.yarabbii hepinize nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?