Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

memnun oldum meliscim..ben de ayşe ...birbirimize dua edelim ve bebişlerimiz gelsin...mahrum u sölemeyi unutmuşum.hira da kızar şimdi beni nie saymadın die

bende memnun oldum canım...evet inşallah dualarımız kabul olsun bebeklerimiz gelsin..ay evet sayamadığımız topişteki tüm arkadaşlarımız da gebe kalsın inşallahh

kızlarrrrrrrrrrrr günaydınnnnn
tüp bebeğe başlama kararı aldık dün doktorla. uzun protokol uygulanacakmış. adetimin 21. günü arayacağız bize ileçlar verecek ve başlıyoruz. çok heyecan yaptımmmmmmmmm.

senin adına çok sevindim cnm gelsin ikizlerimiz
yeni sürecin hayırlı uğurlu olsun.......

Gunaydınn Ne zamandır girip yazamıyorum kardeşimin düğünü Benım Bulantılarım benı baya yordu gectıgımız dönemde Allah herkese hayırlı saglıklı gebelık nasip etsın .. Son 4-5 gundur iiyice arttı bulantılar yedıgımı çıkarır oldum ve dun serum takıldı 6 gun devam edecek birde metpamit iğnesi..
HamiLelerimiz Var cok Sevındım her biri adına Rabbım Hayırlısıyla kucaklarına almayıda nasip eder inşallah ve sorunsuz sıkıntıısız bır gebelık geçirirler..
Ben 12. haftama girdim hayırlısıla Allah butun isteyen arkadaslarıma nasip etsın Hamılelık benı benden etsede bu duyguları yasamak bile guzel sayılı gün cabuk gecıyor Öpüyorum hepinizi Dualarım sizinLe canlarım...
Rabbım gönlunuze göre versın Aminn..

canımm arkadaşımm hoşgeldinn
yaşadıkların için daha öncede demiştim,kıymetini bil
bulantıların bile
hamileliğini sonuna kadar güzellikle,sağlıkla sürdürmen dileğiyle...
öptüm

hepciginize günaydinlarr.amaa bu kan cıvıltıcı igneelrr beniiii morartmaya başladiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.amaa olsun kelebegimin cani saolsunn....

arhaa kızz çok sevindimmm tüp bebege başlamaanaa.hayırlıııı sonuçlarlaa çık inşaalhh tATLIMM........

NAZ vallahii bilmiyorum kızmıı erkekmiiii.ama çok tatlıı olacagii kesinn.sanada duarim sonsuzz...

selam kızlar iki gündür giremiyorum..
nasılsınız..
keyifler yerindedir inşallah....

hg pasiiicann.bende senii merak etttimm.bu kız niye girmiyoo diye.ben çok şükür iyiyim ama halsizlikk var bendeee.sen nasılsın büyütüyüısun masalalh içindee bebişinii

yawwww karnında inşaat çalışması başladı mı?? ne tatlı tatlı kazınıyor dimi insanın içi...

dün yemin ederimm saat 1 de kalktımm yimekk yidimm.yidikten sonraq yataga yattımm....ohhhh ohhhhhh diyomusumm.esim diyokii neoluyoo.ayy dedim pardonn....içimde kazınıyooo uykumda geliyoooo ayy çok güzelllmişş yaaaaaaaaaaaa.özlemişim hamileligii.yarabbii hepinize nasip etsinn

pasiiiiiiiiiii günaydın ben de tüpe başlıyorum. uzun protokolmüş. canım yanacak mı bir anlatsanaaaaaaaaaaa

canım güzaydın..
hayırlı olsun tedavin ..
benim kısa protokol oldu ..
kız niye canın yansın
sadece iğne olacaksın aynı şekilde günlük sonra çatlatma iğnesi..
36 saat sonrada seni uyutup yuoşların toplanacak..
transfer zaten jinekolojik muayene gibi...
hiç endişe etme..
çok araştırma kafana takma rahat ol hayırlısıyla bebeğin gelecek canım...

hg pasiiicann.bende senii merak etttimm.bu kız niye girmiyoo diye.ben çok şükür iyiyim ama halsizlikk var bendeee.sen nasılsın büyütüyüısun masalalh içindee bebişinii

hoşbulduk tülayy..
dün temizlik vardı evde pazarda arkadaş vardı...
ben hamdolsun iyiyim..
zaman geçiriyorum işte...

vallaha haklısın cehalet en güzeli. çok şey bildiğimden hamile kalamıyorum. şimdi baktım o transfer işleminde hani metal bir şey sokuluyorya içime onun korkusu şimdiden sardı beniii. pasi ya bir de kaç tl mal oluyor. doktor söylemedi. sanırım tıp merkezinde yapılacak. sen aşağı yukarı bir rakam biliyor musun??

minikk kuşlarrrrrrrrrrr.ben gidemde karnımızı doyuramm.yine gelirimm.bol bol sohetlerrr

ben bir kere yaşadım. o sırada benim velet yerini beğenmedi bir kaç gün sonra kamikaze uçuşu yaptı. ama dünyanın en güzel hissi. onun içinde bir yerleri tırmıkladığını biliyorsun ya... bütün bekleyişin o sırada yaşadığın acı hepsi geçip gidiyor.
iş yapma, uzun yürüyüş yapma, ağır kaldırma... şımardıkça şımar... en güzel günlerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…