vallaha haklısın cehalet en güzeli. çok şey bildiğimden hamile kalamıyorum. şimdi baktım o transfer işleminde hani metal bir şey sokuluyorya içime onun korkusu şimdiden sardı beniii. pasi ya bir de kaç tl mal oluyor. doktor söylemedi. sanırım tıp merkezinde yapılacak. sen aşağı yukarı bir rakam biliyor musun??
sigara kullanan biri olarak ....test tarihinie erkene çekmeye karar verdim ....sizce en erken ne zaman yapmalıyım ekim 7 -9 arası batım....
çünkü içmesem duramıyorum içsem içim rahat değil
cnm bu aşamada bebeğini kavuşmana az kaldığını söyleyebilirim....bnm eşim daha öncede defalarca bahsetmiştim tek taraflı varikosel ameliyatı geçirdi...sormak istediğin şeyler varsa cvplayabilirim...
değerleri ne çıktı mahsuru yoksa yazabilirmisin???
canim benim eşimde 3.dereceden varikoselll çıktııı.gecen ayy.ama 2 ürolag ve bir kendii doktoruma gösterdimm.spermlerii etkilemedigi içinn ameliyatt kesinliklee yapmayızz dedilerr.iyikide olmamıss gebe kaldım zatii.spermler yüksekkse ameliyata gerekk yok.....
canım test yarın yapılacak,bakalım sonuç ne olacak yarın 1,5 saatte çıkarmış size yazarım doktorun tahmini hareketlilik çok düşük,4 gündür eşime keçi boynuzu kürü içiriyorum,pekmezini de yediriyorum,dün havuç suyuna başladık,bunların çok büyük etkisi olmazmış doktorun dediğine göre ama ben yine de yapıcam,ameliyat nasıl oldu canım biraz anlatsana genel anestezi mi uygulandı,hangi yöntemle yapıldı
keşke spermler de hareketlilik te yüksek olsa canım inşallahhhhhhhhh,doktor her durumda ameliyat şart dedi olmazsa başka doktora da görünürüz artık şu sonuçlar çıksında hayırlısıyla
ahhh ahhh bi hamile kalayım öğrendiğim an bırakcam zaten.....Canım keşke içmesek şu meredi,bende içiyorum malesef 2-3 ekim gibi kanda baktırırsan çıkar büyük ihtimalle..
selam kızlar nasılsınız
ahhh ahhh bi hamile kalayım öğrendiğim an bırakcam zaten.....
sonra geri başlarm onuda biliyorum yalnız
o zman test tarihim belli oldu 3 ekimmmm:18:
Canım benim batta 4 ekim,
3 ekimde beraber yapalımmı testi heyecanlı olur
olur valla hemde ne gzel olur
idrarmı yapyoz yoksa kanmı??? seçenek çok yaniii
karbonatı var goz tahmini var bide parmak testi var çeşit çokkk
kızlarrrrrrrrrr yüregim sızlarrrrrrrrr:):) neyapıyosunuz bakaemm...ben iyiyim ama belim agrıyoo.bugun biraz temizlik yaptımm.içim rahat etmiyoo bitürlüüü.sügara konusuna bende hala malesef içiyorumm.ama azaltım tabikiiii.ama bırakmalıyım..kelebegim içinn
kızlarrrrrrrrrr yüregim sızlarrrrrrrrr:):) neyapıyosunuz bakaemm...ben iyiyim ama belim agrıyoo.bugun biraz temizlik yaptımm.içim rahat etmiyoo bitürlüüü.sügara konusuna bende hala malesef içiyorumm.ama azaltım tabikiiii.ama bırakmalıyım..kelebegim içinn
kız ne temizliğiaz daha dayan kadın al olmadı şu günler çok önemli.
Ben iyiyi canımcım aman sizde iyi olun
Yalnız seni kınıyorum aşkolsun bi de sen hamilesin hala sigara içiyosun yazık değil mi sabiye
onun şimdi en önemli organları oluşuyor öyle azaltmakla olmaz tamamen kesmen lazım geç bile kalmışsın
ayın 3 tam 13.günüm olucak olmadı 4 ünde yaparım ozman ....benim aklıma şey diye gelmişti hani yumurta sayısı çok olunca acaba kanamada dahamı çok oluyor diye düşünmüştümmahrummm canım çatlatma iğnesi yüzünden idrarda ve kanda yanlış çıkıyor biliyorsun. benim ilk gün 6.7 ertesi gün 4.1 çıktı. bence 13 gün geçsin öyle yap. hayal kırıklığı yaşama. ama bence sen hamilesin. içime doğdu. bu arada hani kanama nasıl oluyor diye sormuştun ya bana çatlatma iğnesinden sonra benim sadece 2 gün ama miktarı az kanamam oldu. cumartesi- pazar kanamam oldu. dün kuru kan biçimindeydi. bu gün sadece tuvalette çok açık pembe var o kadaar.
içmessinnn okadar zorluklarla kazandıklarımızın kıymetinide bilcez biz....tülü sana geliyom beklebir de bende deli gibi sigara içiyorum. içmemem lazım dedikçe içiyorum. bilmiyorum ne olacak bu halim. vazgeçemiyorum. hamile kalsam cayarmıyım ondan korkuyorum. kendime o konuda hiç güvenemiyorum. gizli gizli içicem herhalde.
cnm parmak testide car evet ama boşverelim biz onu hani bu hürremin muayne şeklinden bahsediyorumAllah iyiliğini vere kız koptum gülmekten,parmak testidemi varmış
Hay Allah daha neler duyucaz...Yok tatlım biz kan yapalım kesin ve net..
canım test yarın yapılacak,bakalım sonuç ne olacak yarın 1,5 saatte çıkarmış size yazarım doktorun tahmini hareketlilik çok düşük,4 gündür eşime keçi boynuzu kürü içiriyorum,pekmezini de yediriyorum,dün havuç suyuna başladık,bunların çok büyük etkisi olmazmış doktorun dediğine göre ama ben yine de yapıcam,ameliyat nasıl oldu canım biraz anlatsana genel anestezi mi uygulandı,hangi yöntemle yapıldı
keşke spermler de hareketlilik te yüksek olsa canım inşallahhhhhhhhh,doktor her durumda ameliyat şart dedi olmazsa başka doktora da görünürüz artık şu sonuçlar çıksında hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?