ben çatlama iğnesinden sonra, batdan 2 gün önce adet oldum. kanamam az oldu iki günde bitti. üçüncü gün tuvalet kağıdına pembe leke geldi. dün doktora gittik ama doktor muayene etmedi. sohbet havasında geçti. ne yapacağımıza karar verdik. şimdi benim kanama az olunca kociş öğlen gitmiş test almış gelmiş. yaptık akşam hafif bir çizgi vardı. sonra çıktık nöbetçi eczaneden test aldık. yaptım kabak gibi çift çizgi ve mor. test bozuk mu diye diğer nöbetçi eczaneye gittil. yeniden farklı marka test aldık. birazdan test yapacağım. olabilir mi? hamile olabilir miyim?? ama belirtinin b si yok.
ben çatlama iğnesinden sonra, batdan 2 gün önce adet oldum. kanamam az oldu iki günde bitti. üçüncü gün tuvalet kağıdına pembe leke geldi. dün doktora gittik ama doktor muayene etmedi. sohbet havasında geçti. ne yapacağımıza karar verdik. şimdi benim kanama az olunca kociş öğlen gitmiş test almış gelmiş. yaptık akşam hafif bir çizgi vardı. sonra çıktık nöbetçi eczaneden test aldık. yaptım kabak gibi çift çizgi ve mor. test bozuk mu diye diğer nöbetçi eczaneye gittil. yeniden farklı marka test aldık. birazdan test yapacağım. olabilir mi? hamile olabilir miyim?? ama belirtinin b si yok.
üç ayrı marka test üçünde de var. olması gereken değil koyu renkli.
yaşasın diyorum !!!!!! hamişsin.....eğer yarına kadar sabredemezseniz bi özel hastaneye gidip gebelik testi yaptırabilirsin.yada sabah git hemen kan ver...ayyyy çok sevindim canım ya....üç ayrı marka test üçünde de var. olması gereken değil koyu renkli.
üç ayrı marka test üçünde de var. olması gereken değil koyu renkli.
ayy canım ya inşallah gebesin yarın hemen kanda baktırr çok sevindim inşallah güzel haber vereceksin bizee bak tüp tedavisine başlıcaktın ama bebişin geliyooooooooooooo
kızlar hele bir bakınnnnnnnnnnnnnnnnn
konuya maydonoz oldum ama
görüyorum galiba ikinci çizgiyi hayırlı olsun
eger cizgiii hemen belirdiysee kesinliklee gebesinnnn
ikinci çizgi hemen üçünde de belirdi. ayyyyyyyyyy lütfen hamile olayım ya. ama belirti yok hiç yok.
ikinci çizgi hemen üçünde de belirdi. ayyyyyyyyyy lütfen hamile olayım ya. ama belirti yok hiç yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?