Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

olabilirmiiiiiiiiiiii diyceginee.benide meraktan çatlatacaginaa hemen yap su testiii veee.haykırrr gebeyim diyeeeeeeeeee

ayyy canım...hadi inşallah vardır.bence olabilir nie olmasın ki? bekliyorum burda heyecanla...inşallah çift çizgi çıkar...haber ver mutlaka

test yap tekrarrrrrrr

üç ayrı marka test üçünde de var. olması gereken değil koyu renkli.
yaşasın diyorum !!!!!! hamişsin.....eğer yarına kadar sabredemezseniz bi özel hastaneye gidip gebelik testi yaptırabilirsin.yada sabah git hemen kan ver...ayyyy çok sevindim canım ya....

arhaaaaaaaaaaa hadiiii bacımm koyy şu resmii beaa.bizde görektee sevinekkkkk

ayy canım ya inşallah gebesin yarın hemen kanda baktırr çok sevindim inşallah güzel haber vereceksin bizee bak tüp tedavisine başlıcaktın ama bebişin geliyooooooooooooo

ay inşallahhhhhhhhhhhh... ama kanamam oldu hemde öyle implantasyona pek benzemiyordu. taze kırmızı kandı. bilmiyorum hevesim kursağımda kalmasın yine.
sabah ola hayrola

ikinci çizgi hemen üçünde de belirdi. ayyyyyyyyyy lütfen hamile olayım ya. ama belirti yok hiç yok.

benimde hiç belirtim olmadı
herkeste belirti olcak die bi kaide yok
hem benimki tüp bebekti ve aşırı derece bel karın ağrım oldu dedim kesin adet oluyorum
hamilelikle ilgili en ufacık bi belirtim yoktu
bence belirtilere takılma
inşallah hamilesindir.
bat ın ne zman kan testi yaptır bence

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum. sabah kan testi vereceğiz. hepinizi öptüm bu testler beni hep yanılttı. inşallaah bu sefer farklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…