- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
yaptım ve var
ben ne yapayım şimdi?? var vallahi kocişle kafayı yiyecez
yaw çok mutlu olmalı masumiyetcim)) inş ekim ayında biz de mutlu olacaz...bebişimolsun sen ben cardelenss bahar ve sayamadığım diğer arkadaşlarım...inş hepimiz hamiş olacazzz
süperimm tatlımmm.kelebegimlee irlikteee yaşıyoz.allah ayırmasin
kızlarrrrrrrrrrrr günaydınnnnn
tüp bebeğe başlama kararı aldık dün doktorla. uzun protokol uygulanacakmış. adetimin 21. günü arayacağız bize ileçlar verecek ve başlıyoruz. çok heyecan yaptımmmmmmmmm.
Günaydın kızlarr..arhacım ne zaman yumurtladığını biliyormusun.?
arzuuuuuuuuuu nekadar sevindim inanamazsın rabbimin işi yaaaa inşşş..yükselerek devam edicek artık bu iğne etkisi fln olmaktan çıktı bence ......
ve bu ay sana bağlamıştım kendimide inan eğer arha hamile çıkarsa bende çıkarım fln diye ne alakaysaaa ......regl oldum deyince bnmde umutlarım suya düşmüştü
bugün rüyamda erkek bebek gördüm göğsümden süt geldi güzel bi haber alcam demiştim ve aldımmmm............binlerce şükür hamd ile....
arzuuuuuuuuuu nekadar sevindim inanamazsın rabbimin işi yaaaa inşşş..yükselerek devam edicek artık bu iğne etkisi fln olmaktan çıktı bence ......
ve bu ay sana bağlamıştım kendimide inan eğer arha hamile çıkarsa bende çıkarım fln diye ne alakaysaaa ......regl oldum deyince bnmde umutlarım suya düşmüştü
bugün rüyamda erkek bebek gördüm göğsümden süt geldi güzel bi haber alcam demiştim ve aldımmmm............binlerce şükür hamd ile....
günaydın hiraaaa....nasaılsın şekerimmm???:86:
Günaydın kızlarr..arhacım ne zaman yumurtladığını biliyormusun.?
bugün rüyamdaki oğlanda kıvırcık bonus kafalı bi tosundu..allah hayır etsinn ...umarım yükselerek devam eder cnm ....yksek ihtimal geç döllenme oldu yumurtalarından biri geç çatladı...canım rüyaların hayra çıksın inşallah. güzel haberler alırsın sende. dualarım seninle. bende tedaviye başladığımda ikiz kız gördüm, kocamda kocamda kıvırcık bir oğlan. tam tüpe başlıyordum ki oldu. cuma tekrarlayacağız sonra doktora gidicem. en son 16 sında ilişki olmuştu acaba diyorum o mu???
Teşekkür ederim canım,iyiyim şükür sen nasılsınn:79:
canım 12 since çatlama iğnemi oldum. 14 çatladı dersek. 14 ve 16 ilişki oldu. biri tuttu. ama kanamam oldu iki gün. azdı ama kandı kırmızı kandı. implantasyonda pembe kahverengi diyorlarya benimki kırmızıydı. kafamı kurcalıyan o aslında.
mahrum çok geçmiş olsun. umarım önemli değildir.
gece mucizeyle yattım sabah mucizeyle kalktım. kanım 9.6 çıktı. çok düşük biliyorum ama yükselir değil mi? dua edin ne olur. allah hepimize yardım etsin.
1 aydan sonra herkese tekrar merhaba... çok zor ve kötü bi ay geçirdim tansiyonum 5-2 lerekadar düşmüştü durmayan kanamam dan bitkinlikten hep yattım sürekli sancı çektim doğum kontrol hapı içmenin ne kadar kötü bişi olduğunu tekrardan anladımbu gün düzene girmesini umut ettiğim adetimin 3, günü doktor randevum var saat 6 da artık yumurtlamak istiyorum artık bende o hissi yaşamak istiyorum etrafımda o kadar çok hamiş doğum yapan var ki yavaş yavaş psikolojikmen çöküş yaşamaya başladım... İSYAN etmek istemiyorum dualar ediyorum inşallh rabbim kabul edecek.. bal tarçın çörek otu yemeye başladım dün o geçenlerde işe yaramıştı... inşallh bu kez de yarayacak bu ay çok umutluyum gerçekten bu kez RABBİM ÜMİTLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN ANNELİĞİ TATMAK İSTEYEN HERKES HAYIRLISI İLE TATTIRSIN İNAŞŞLH... HOŞÇAKALIN
canım benim senin yaşadığını zaman zaman hepimiz yaşıyoruz. bazen öyle bir an geliyorki şahsen ben kendime aynada bile bakamıyorum. ama Rabbim hepimizi bir şekilde sınıyor. bizi bebek hasretiyle başkalarını başka yöntemlerle. sabretmekten başka yapacak inan bir şey yok. pazartesi doktora gittim. adam da bana aynen böyle dedi. rabbimiz sizi sınıyor sabredin. bir gün hepimiz ışığı göreceğiz ve karşılığını alacağız emeklerimizin. bir an önce tadaviye başlama insanı rahatlatıyor.kendine iyi bak. çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?