Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

eşimin spermogram sonuçları içimi rahatlattı en azından onun durumu çok iyi ameliyatın üstünden 7 ay geçti ama herşey yolunda çok şükür artık sıra bende bende bi tanecik yumoşum olur iseee gerisini düşünmek heyecan veriyor.. bu gün yüzümü bu sebepten güldüren rabbim bebişimlede güldürür inşallh isteyen herkesi güldsürsün rabbim aminnn......

minikk kuşlarrrımm sizi görmekk için geldimmm ama yoksunuzzz.....................ben ve kelebegim çok iyiyiz ALLAHA bin şükürr.......hepiniz kendinize didkkat edinn....ben bir kaç gün yokumm.gelişmelerden sizi haberdar ederinn.see you..........beniii unutmayinn

keşke birileri olsaydı ve muhabbet etseydik....uyuyamadım sanki kalbimi biri avcuna almış sıkıyor
çok moralim bozuk............

keşke birileri olsaydı ve muhabbet etseydik....uyuyamadım sanki kalbimi biri avcuna almış sıkıyor
çok moralim bozuk............

Online forumdan gördüm
sakıncası yoksa neden bozuk diye sorabilirmiyim
kabu mu gördn yoksa bebekle ilgili felan

online forumdan gördüm
sakıncası yoksa neden bozuk diye sorabilirmiyim
kabu mu gördn yoksa bebekle ilgili felan

konu sabit ama kabusu uyanıkken yaşadım ......
Yine bu konuyla ilgili laf söz cnm bu sefer çok içime oturdu......
Ve kötü olan ne biliyomusun bu hissi onlar hiçbi zaman bilemiycek.....
Ve ben hakkımı helal etmiycem.....

Canım belliki birileri canını sıkacak seni incitecek bir şeyler söylemiş
ee malum bu konuda hassas bir konu çok ama çok iyi bilirim
boşverr söylenenlere tıka kulağını
Güzel Rabbimin Adaleti var.hakkınıda helal etki öbür dünyada
karşılığını göresin..
Senin bu denli kalbini kıran seni bu kadar incitenleride Allaha havale et..
yapacak başka bir şey yok..

haklısın onlar şeytanın dünyadaki elçileri beni isyana düşürmek için çabalıyorlar ....
bu defa sanki başardılar gibi.....
hakkımızda hayırlısı olsun.....
rabbim taşıyamıycağımız yük vermesin.....

Ah canım Amin Amin Amin
Allah'ım herkese tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin içi sırada bizlere..
Canım sakın ha sen düşme o gaflete boşver..
Hani sen bana bir ayet söylemiştin yanlış olmasın da
Allah sabredenlerle beraberdir diye..yanlış olmuş olabilir rabbim affetsin

evet cnm sabredenledir....imtihanlardayız ......
eğer isyan ettimse can acısından rabbim beni bağışlasınnnn ....

kusura bakmayın benimde dikkatimi çekti konun sanırım seni bu kadar üzen neden bebiş mi canım hamilmisin yoksa bekleyenlerdenmsin

kusura bakmayın benimde dikkatimi çekti konun sanırım seni bu kadar üzen neden bebiş mi canım hamilmisin yoksa bekleyenlerdenmsin

yok cnm değilim ...etrafımdaki insanlıktan nasibini almamış ve tek zayıf noktamdan vurmaya çalışan insanların dengesiz lafları tesirini kaybediyor zaten ama sesimi çıkartmadan dişimi sıktıran bu insanları ALLAH a havale ettimmm.....
ilgin için tşkler saolasın

rica ederim canım ne kadarlık evlisin canım ne kadrdır bebek istiyorsunuz

3 seneyi geçkin cnm isteyelide 2.5 sene..............
bu ay klomen +prengly iğne tedavisi gördüm beklemedeyim yani senin anlıcan....
sende bu konudan muzdaripsin galiba???

3 seneyi geçkin cnm isteyelide 2.5 sene..............
bu ay klomen +prengly iğne tedavisi gördüm beklemedeyim yani senin anlıcan....
sende bu konudan muzdaripsin galiba???

sana tek şey canım çok yenisin daha helede o etraftaki densizlerin sözünü duyup üzülmeye deymeyecek kadar yenisin sakın ama sakın kimsweyi duyma canım bu bizim özürümüz degil rabbimin bizlere verdigi bi sınav ben 12 senedir bekliyorum rabbim öyle bi sabır veriyorki kim ne derse desin

Amin canım.
Sıkma O Tatlı canını hiç kimse ve hiçbir şey için değmez
Allaha emanet Ol
İyi Geceler...

Son düzenleme:
5 ay önce tüp bebek tedavim 1 igne yüzünden yarım kaldı eger ki rabbim nasip görseydi hiçbişey bahane olmazdı allaha şükür bi sorunum yok sadece pkoluyum ve tedavimde yumurtalarım çok güzel gelişmişti ama bi igne ile herşey bi anda bitti

utandırdın beni inan .......sorun ne diycem ama anlatmak istersen herzaman dinlerim cnm.....
umarım senin etrafındada bnm ki gibi ler yoktur...

utandırdın beni inan .......sorun ne diycem ama anlatmak istersen herzaman dinlerim cnm.....
umarım senin etrafındada bnm ki gibi ler yoktur...

etrafımda aile olarak kimse yok ama etraftakiler yetiyor canım gözünün içine daha ne bekliyorsun diyerek imalı laf vurmalar yetiyo insana

etrafımda aile olarak kimse yok ama etraftakiler yetiyor canım gözünün içine daha ne bekliyorsun diyerek imalı laf vurmalar yetiyo insana
cnm burdakiler biraz dengesiz...herkezin içinde şunu ye bunu yap diyenlerimi ararsın kulağım duya duya kısırmı diye yanındakine soranımı arasın....ben çok doğurganımm fln flnn liste uzayıp gidiyor...bu dengesizler olmasa bende çok sabırlıyımdır ama bazen böyle oluyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…