Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

Canım bi test yapsana??? test ten sonra en gec 1 gün içinde adetin gelir emin ol:):) eger hamiş değilsen tabiiiiiii

Canım bi test yapsana??? test ten sonra en gec 1 gün içinde adetin gelir emin ol:):) eger hamiş değilsen tabiiiiiii

yaa işten geç çıktık hafta sonu kayınvalidelerde çınarcıkdaydık.. bi türlü test alamadım.. eşimle beraber çalışıyoruz şimdi o dışarıya bi iş çıkartıcak gidip alıcak bende hemen yapıcam.. o zamanda negatifi görünce belkide kendimi rahat bırakırımda gelir adetim.. iş yerinde yapıcam valla testi..

hamile haberi alınca pskolojik olarak bi rahatlama gelio bana .inş hamilesindir.
topiğin şampiyonu olursan sana bunu vercem

banada öyleee ama yok canim ya nerde hamile kalcam saka yaptımm.hiçç umudum yok benimm.aşılama yaptıracam ben eytllüdeee.sen kupayı saklaa ozaman verrisinn

amaan anla işte kusum bidahaki ay
ama bakalım adetim ne zaman gelecek bir de o var, gerçi valla umrumda değil, hiiiç beklemiyorum ne zaman isterse ozaman gelsinn

buayy gecikebilir canim sennikiiii.geneldee öyle oluyooo.düsük kürtaj yafa kimyasaladan sonrA FALann.amaa gelir merak etmee bizi bırakmaz oonlar en sadık dostlarımızz nede olsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…