listeden birinin hamile kalmasını dört gözle bekliyorum ve merak ediyorum.
hey maşallah yawrum benim allah arttırsın
biz de bu ay hiç çalışma yok
selamlar kızlar.. çok canım sıkkın hala adetim gelmedi.. eşime göre gebelik de yok.. teste bile gerek yok.. sende hiç bi değişiklik yok diyor.. haklı da.. ne ateş ne uyku ne halsizlik hiiçç birşeyim yok.. takma kafana gelir adetin diyor.. ama daha öncedende takıyordum hiç sarkmıyordu da bu ay mı sarkacağı tuttu.. işyerindende izin alıpda kan tahliline de bu hafta gitme olasılığım yok.. ne yapıcam ben ya.. yine ateşime bakıyorum yok
canim benim 5 senedirr her temmuzda 1 hafta geç adet olarakkk döngüm degişirr.sennikide öyle olmasınn:26:[/QUOT
canım benim benim hiç öyle atmamıştı şu ana kadar.. bide haftaya tatile çıkıyoruz..yaa hiç ateşi yükselmeden belirtisi olmadan, göğüsleri acımadan, yani hiiçç bişey olmadan hamile kalan yok mu? yaa.. ayy kafamdan çıkarmaya çalışıyorum yok deli olucam hiç çıkmıyor aklımdan dün sadece turuncu gibi ççoookk açık kırmızı su gibi bişey geldi.. acaba vücudum adet oldu mu sanıyor...
hakkaten yaaa hala atağa geçen yokk
aminn canimmm ama valla bukadar yaptıgımı hiç tAHMİN etmiyodummsende agostosta insalahhhh fişşeek gibiii çalısırısınn
canim benim 5 senedirr her temmuzda 1 hafta geç adet olarakkk döngüm degişirr.sennikide öyle olmasınn:26:[/QUOT
canım benim benim hiç öyle atmamıştı şu ana kadar.. bide haftaya tatile çıkıyoruz..yaa hiç ateşi yükselmeden belirtisi olmadan, göğüsleri acımadan, yani hiiçç bişey olmadan hamile kalan yok mu? yaa.. ayy kafamdan çıkarmaya çalışıyorum yok deli olucam hiç çıkmıyor aklımdan dün sadece turuncu gibi ççoookk açık kırmızı su gibi bişey geldi.. acaba vücudum adet oldu mu sanıyor...
canim kaç günün geçtiiiii
valla hiiç hevesim yok tatlımm galiba ağustosta da tatil yapcam.. hala canım istemioo
Canım bi test yapsana??? test ten sonra en gec 1 gün içinde adetin gelir emin ol:):) eger hamiş değilsen tabiiiiiii
Canım bi test yapsana??? test ten sonra en gec 1 gün içinde adetin gelir emin ol:):) eger hamiş değilsen tabiiiiiii
yaa işten geç çıktık hafta sonu kayınvalidelerde çınarcıkdaydık.. bi türlü test alamadım.. eşimle beraber çalışıyoruz şimdi o dışarıya bi iş çıkartıcak gidip alıcak bende hemen yapıcam.. o zamanda negatifi görünce belkide kendimi rahat bırakırımda gelir adetim.. iş yerinde yapıcam valla testi..[/QUOTE
yap yap insaalh hamilesindir canimm.hiç belli olmazz.belirtisiz hamileliklerde vsarrr
yokk arayiii fazla acmaa vajinusmus olursun molursunnn alalkh koarusunn.sen bu ay adetini oll.ben seni moda sokarımmm
eeee hadi bakalımmm işim sana kaldı yanii bu ayy
ben kalacammm merakını giderecemmm
evett ama bu ay degilll agostosta seniiii moda sokcam benn
canim kaç günün geçtiiiii
listeme baktım en son aylarda 27-26 günde bir olmuşum ben topic deki listeye 28. gün diye yazdırdım kendimi bugun dolayısıyla 29. gündeyim.. ama adet belirtim yok.. gebelik zate yok..
hamile haberi alınca pskolojik olarak bi rahatlama gelio bana .inş hamilesindir.
topiğin şampiyonu olursan sana bunu vercem
listeme baktım en son aylarda 27-26 günde bir olmuşum ben topic deki listeye 28. gün diye yazdırdım kendimi bugun dolayısıyla 29. gündeyim.. ama adet belirtim yok.. gebelik zate yok..
ayyyyyyy heycan bastıı ebeniii.kız hamile olmayasin senn.hiçbi belirtin yok sagında solunda bi dinle kendinie heleee
amaan anla işte kusum bidahaki ay
ama bakalım adetim ne zaman gelecek bir de o var, gerçi valla umrumda değil, hiiiç beklemiyorum ne zaman isterse ozaman gelsinn
kanda baktırdınmı cnm..yoksa evdemi test yaptın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?