Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

amaan anla işte kusum bidahaki ay
ama bakalım adetim ne zaman gelecek bir de o var, gerçi valla umrumda değil, hiiiç beklemiyorum ne zaman isterse ozaman gelsinn

banada öyleee ama yok canim ya nerde hamile kalcam saka yaptımm.hiçç umudum yok benimm.aşılama yaptıracam ben eytllüdeee.sen kupayı saklaa ozaman verrisinn

ne hallere düştük yaaaaa benim de o kadar çok tatile ihtiyacım varki, evime gelmek hiiiiçç istemedim ama diğer taraftan bu bi sorumluluk oldu, üstüme düşeni yapmam lazım, en azından 6 ay denedim olmadı yaş 29 oldu diyip iyi bi doktora görünmek için, benim de hiç umudum yok,

valla öyle canimm.olmuyoo iştee olmuyoo.bende sıkı bi doktorv takibinden geçmeliyimm tabi esimleee beraberrr

ooff canan yaa benim artık bebek yapasım gelmiyo içimden, napcam ben yaa çocuk istemiycem mi artık yaniiii
noluyo yaaaaaa

kızlar ben çıkıyorum.. işlerim birikti iyicene.. kovucaklar valla beni böyle gidersem gelişme olursa haber veririm.. test bulupta yaparsam yine haber veririm.. gerçi gelişme olursa demiştim zaten.. ayyyyyyyyyyyyyy hakkımızda hayırlısı bye

hadi güzel haberlerini bekliyoruz canımm

ooff canan yaa benim artık bebek yapasım gelmiyo içimden, napcam ben yaa çocuk istemiycem mi artık yaniiii
noluyo yaaaaaa

tabiki öyle bişey olmuycak canım, senin durum çok yaklaşmışken kaybetme durumu, öyle olur ya bişeyi çok istersin ulaşırsın kaybedersin ve tekrar uğraşcak gücü bulamazsın, bu süreç geçici, psikolojini toparlayıp eski haline döneceksin merak etme, sorununuz da yok bunu da biliyosun

aaaaaaa hayır olsun inşallah anlat bakiiiiimmmm

benim yeni dogum yapan bi arakdasimm vAR.ONUN mutfagindayizz senle benn.diyorumkii ona ezginin neyi oluır syle bakayımm.oda kızı olcak diyoo.benim neyim olcak diyorumm.sana daha önce söylemiştim ya sennide kızın olcak diyoo.benimde rüayalarımm çıkarr ama bir müddet sonraa

oofff inşallah canım normale dönerimmm

ayy Allah hayırlara çıkarsın inşallah canım..bakalım ne zaman gelecek bizim kızçeler

ayy Allah hayırlara çıkarsın inşallah canım..bakalım ne zaman gelecek bizim kızçeler

valla orasini rüyada söylemedilerrr bende dün gece kucagimda bir kız bebegi uyutuyorum ama rastıyorum anlamını bulamadim ya rüya tabirindee

buldum sonunda yorumm.büyük bi sevinçle karsılacakmısımm.yada küçükk bir kız çocuguylaa düllendirelecekmişimm.ayyyyy inaşaşlhh insalahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…