Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

İsim Yaş Bat Durum
Bdroner 29 10 temmuz
Hepberaber 12 temmuz
Arha2010 32 13 temmuz
İstanbul_34 24 15 temmuz
Bakale 27 15 temmuz
Sare88 23 15 temmuz
Pembiq 28 17 temmuz
Karanfilce 25 17 temmuz
Tondora 17 temmuz
_hiranur_ 35 20 temmuz
Bebişimolsun 27 21 temmuz
Pourqua 25 24 temmuz
Beloved11 29 26 temmuz
ahudud 28 26 temmuz
Ozlmcr 28 29 temmuz
Mavusbebek 30 temmuz
Yasminkubi 27 30 temmuz
Nsbhr 26 04 ağustos
Mahrum 26 10 ağustos
Hayal114 26

selamlar kızlar.. çok canım sıkkın hala adetim gelmedi.. eşime göre gebelik de yok.. teste bile gerek yok.. sende hiç bi değişiklik yok diyor.. haklı da.. ne ateş ne uyku ne halsizlik hiiçç birşeyim yok.. takma kafana gelir adetin diyor.. ama daha öncedende takıyordum hiç sarkmıyordu da bu ay mı sarkacağı tuttu.. işyerindende izin alıpda kan tahliline de bu hafta gitme olasılığım yok.. ne yapıcam ben ya.. yine ateşime bakıyorum yok

slm kızlar nbrler bdroner kırmızılar napıyor...gelmedi inş....

aynı anda yazmışız cnm umutsuzluğa kapılma bekle .....

Son düzenleme:

canim benim 5 senedirr her temmuzda 1 hafta geç adet olarakkk döngüm degişirr.sennikide öyle olmasınn:26:

canim ben iyiyimde hayırdırr.neoldu görünmüyonnn

ayy haftasonu baya doluydu ama burnumdan geldii ölüyorum halsizlikten, yemeden içmeden kesildim sadece uyuyorummmmmmmm

bildiğin depresyon belirtileriiiiiii

döndün mü evine tatlım

ayy haftasonu baya doluydu ama burnumdan geldii ölüyorum halsizlikten, yemeden içmeden kesildim sadece uyuyorummmmmmmm

bildiğin depresyon belirtileriiiiiii

döndün mü evine tatlım

çokkkkkk gecmiş olsun kuşumm.diyet yaptıgın içinmi böyle oldun sen kızz.çukulata ye iyi gelirr.ewett dün gece evime dndüm çok şükürrr.eviii bi grsen kafayi yiyicem heryer kir pas içindee.

bende ovulasyon testi..ve jel siparişi verdim yarın gelicek ......hayırlısı olsun kullanmaya başlayım ,,burdan yazıcam detayları inş. faydaasını görürüm.:18:

çokkkkkk gecmiş olsun kuşumm.diyet yaptıgın içinmi böyle oldun sen kızz.çukulata ye iyi gelirr.ewett dün gece evime dndüm çok şükürrr.eviii bi grsen kafayi yiyicem heryer kir pas içindee.

kuzum diyet yapmıyorum ki benn 2-3 gün öncesine kadar götürüyodum valla çikolata dondurma falan ama haftasonu girdim bunalıma

canım sana geçmiş olsun, evime ilk geldiğim gün canlandı gözlerimde

kuzum diyet yapmıyorum ki benn 2-3 gün öncesine kadar götürüyodum valla çikolata dondurma falan ama haftasonu girdim bunalıma

canım sana geçmiş olsun, evime ilk geldiğim gün canlandı gözlerimde

canim benim bende ara sıra böyle oluyorum ve çıkmakk zaman alıyo bunalımdan.ama sana tavsiye sukii ben öylee yapıyorumm.güzelll şeyleri düsünüyorum yada güzell olcakkk seylerii gelecektee.bidee bendenn daha zor durumda olanlarıda düsünüyorumm biraz rahatlıyorumm.acukkta aglaaaa oda iyi geliyoooo.
eve konusuna gelince inanki nerden bsaşlayacagimi bilmiyorum saydim tam 7 makina camasir yıkamam lazımmm

yok tatlım öyle ağlayasın falan yok çok şükür, sadece canım hiiiiçbişey yapmak istemiyooo sadece uyumak istiyorum bütün günnnn.. inan yeni kalktım ve gözlerimi zor açıyoruummm.. geceliğim üstümde hala çıkarmadım belki yatarım gene diye oyyyyyy bakalım nereye kadar gidecek böyleeee

kuzum sen de 1 güne sığdırmaya çalışma işlerini, günler çuvala mı girdii bırak yavaş yavaş yaparınn zaten hava çok sıcak valla düşer bayılırsın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…