cnm nasılsın hoşgeldin bnm ikizlerim olacakmış rabbim inş sanada vermiştir:)))9
selamlar kızlar.. çok canım sıkkın hala adetim gelmedi.. eşime göre gebelik de yok.. teste bile gerek yok.. sende hiç bi değişiklik yok diyor.. haklı da.. ne ateş ne uyku ne halsizlik hiiçç birşeyim yok.. takma kafana gelir adetin diyor.. ama daha öncedende takıyordum hiç sarkmıyordu da bu ay mı sarkacağı tuttu.. işyerindende izin alıpda kan tahliline de bu hafta gitme olasılığım yok.. ne yapıcam ben ya.. yine ateşime bakıyorum yok
kızlarr nasılsınız yahuuuuu
ben galiba depresyona girdimm
ayyyyyyyyyyyyysüper yaaaaaaaaa sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçirmeni diliyorum canım ya darısı da başımıza
canim ben iyiyimde hayırdırr.neoldu görünmüyonnn
ayy haftasonu baya doluydu ama burnumdan geldii ölüyorum halsizlikten, yemeden içmeden kesildim sadece uyuyorummmmmmmm
bildiğin depresyon belirtileriiiiiii
döndün mü evine tatlım
çokkkkkk gecmiş olsun kuşumm.diyet yaptıgın içinmi böyle oldun sen kızz.çukulata ye iyi gelirr.ewett dün gece evime dndüm çok şükürrr.eviii bi grsen kafayi yiyicem heryer kir pas içindee.
kuzum diyet yapmıyorum ki benn 2-3 gün öncesine kadar götürüyodum valla çikolata dondurma falan ama haftasonu girdim bunalıma
canım sana geçmiş olsun, evime ilk geldiğim gün canlandı gözlerimde
canim benim bende ara sıra böyle oluyorum ve çıkmakk zaman alıyo bunalımdan.ama sana tavsiye sukii ben öylee yapıyorumm.güzelll şeyleri düsünüyorum yada güzell olcakkk seylerii gelecektee.bidee bendenn daha zor durumda olanlarıda düsünüyorumm biraz rahatlıyorumm.acukkta aglaaaa oda iyi geliyoooo.
eve konusuna gelince inanki nerden bsaşlayacagimi bilmiyorum saydim tam 7 makina camasir yıkamam lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?