canim benim bende ara sıra böyle oluyorum ve çıkmakk zaman alıyo bunalımdan.ama sana tavsiye sukii ben öylee yapıyorumm.güzelll şeyleri düsünüyorum yada güzell olcakkk seylerii gelecektee.bidee bendenn daha zor durumda olanlarıda düsünüyorumm biraz rahatlıyorumm.acukkta aglaaaa oda iyi geliyoooo.
eve konusuna gelince inanki nerden bsaşlayacagimi bilmiyorum saydim tam 7 makina camasir yıkamam lazımmm
yok tatlım öyle ağlayasın falan yok çok şükür, sadece canım hiiiiçbişey yapmak istemiyooo sadece uyumak istiyorum bütün günnnn.. inan yeni kalktım ve gözlerimi zor açıyoruummm.. geceliğim üstümde hala çıkarmadım belki yatarım gene diyeoyyyyyy bakalım nereye kadar gidecek böyleeee
kuzum sen de 1 güne sığdırmaya çalışma işlerini, günler çuvala mı girdii bırak yavaş yavaş yaparınn zaten hava çok sıcak valla düşer bayılırsın sonra
benim de 3 büyük valiz varrrrrkaç makine eder bunlaaaarrrrrr :84:
yok tatlım öyle ağlayasın falan yok çok şükür, sadece canım hiiiiçbişey yapmak istemiyooo sadece uyumak istiyorum bütün günnnn.. inan yeni kalktım ve gözlerimi zor açıyoruummm.. geceliğim üstümde hala çıkarmadım belki yatarım gene diyeoyyyyyy bakalım nereye kadar gidecek böyleeee
kuzum sen de 1 güne sığdırmaya çalışma işlerini, günler çuvala mı girdii bırak yavaş yavaş yaparınn zaten hava çok sıcak valla düşer bayılırsın sonra
valla benimki gibi 6-7 eder bacımmm.tatil güzeldee dönüsü pek iç acıcı degilll
evet uyku haliii tAM bi bunalımm.hadi kahve yapak beraber içekk.hem dertleşirizzvalla yapasın yok zaten iş mişşş.herşeyy dün geceki gibi duruyoo.yarinda kursa başlıyuomm.nasıl olcak bilmiyomm
ezgiiiiiiislm noldu kııııızzzz niye girdin deprasyona, ben sölümmmm, boşluktan... hayat saçma geliyo dimi manasız, belirsiz,
valizler bana bakıyooooooo ben valizlereeeeeeeeeeebunlar kendi kendine makineye girse çıksa asılsa katlanıp ütülenip dolaplara girse, akşama yemek kendi kendine yapılsa, sadece bugün için ne iyi olurrr
anaammm bu sıcakta bi de sıcak bişey içemem hiiçççç karpuz kescemmm ben
ne biliim tatlıım yaaa uçuşa geçtim bakalım iniş ne zamannnnn
sen napion bebeğiiimmm
kARPUzum yok malaeseff ev tam takırrr.kahve yaptım içiyomm.belkii adrelanin saldilarimmm:86:
canana buarada simdi hesapladimm günülerimiii.6.7.8.9.10.11.14 .günler yapmısızz.valla tatilde neyaptıgımızı bilmrmişisiz bune yaa kıtlıktan çıkar gibiiii:78::78:
ayy benim de yiyesim var da kesesim yokkk
nasıl yapcaz bilmioruummm
kal geldiiiiiii süpersiniz yaaaaa, adamı kurutmuşun resmen bu ay umutluyum senden
ayy benim de yiyesim var da kesesim yokkk
nasıl yapcaz bilmioruummm
kal geldiiiiiii süpersiniz yaaaaa, adamı kurutmuşun resmen bu ay umutluyum senden
hakketen ha bende okuyunca kalll geldiiiii.abiii boş gnümüz geçmemişkiii.amaa 11 e kadar olanlarinki boşş bencee.henüz yumurtalamısımdirrr.dahada olcak gibi buaksammm
ben de iyiyim bebekriskli günleri değerlendirmek üzere (daha bi riskini göremedik ama) evime döndüm Allah izin verirse 15. gün tekrar yola çıkacam, artık takvimimizde adete göre, 23. gün müsait olurm , 14. gün akşam gelemem
listeden birinin hamile kalmasını dört gözle bekliyorum ve merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?