Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

selam kızlar...
Ayt tebrik ederım canım hemen Altnımı tuttum :) Annem öyle der ne alakaysa vardır gerçi bir bildigi
Allah kucagına almayıda nasip eder inşallah canım..

Cok canım skkın kızlar soğan kürüne baslamıstım büyük bir hevesle ama sadece 4 gun yapabıldım
Dün sabahtan akşama kadar piknikteydık içemedim Bugünde cok gec kalktım hıc vaktim olmadı yapmaya offf öylece kaldı işte
Bide yumurtlama gunlerimide hesaplayamıyorum adet düzensizliğimden dolayı yanı bende hıc umut kalmadı acayip garip bi ümitsizlik içindeyım
ne yapacagımı bılmıyorum Allah yardımcın Olsun

a
canım benimm sıkmaa canini .bende inciri gecen ay yaptım bu ay bıraktım.kimle konussam umutsuz bu ayy ezgide bayaa depresyondaa.neyapalımm belkide hiç çocugumuz olmayacakk.belkşde birgünn çok olcakk.bunu anlamanı yoluuu beklemekk............

kimsecikler yok ama ben söyleyim yinede ..KIZIM olacakkkkkkkkkkkkkkkkkk

aaayyyy maşallahh kızımızaaaa

selam kızlar...
Ayt tebrik ederım canım hemen Altnımı tuttum :) Annem öyle der ne alakaysa vardır gerçi bir bildigi
Allah kucagına almayıda nasip eder inşallah canım..

tatlım hoşgeldin çok şükür döndün aaramıza

ayy ben en dibinden depresyondayım kuşuuumm
sen nasılsınn

Allahın güücüne gitmesın ciddi anlamda sıkıntıdayım tüm umutlarımı yitirmiş durumdayım yaa nie böyle oldum bılmıyorum
soğan suyu içmesi kolay geldı yapması cok zoruma gidiyor..
ezgıcım 1 gun ara vermıs olunca bişey olurmuki:26:

ayyy yapma meltemcim öyle düşünme, kuşum bebeklerimizin anlına ne vakit yazıldıysa o vakit gelecekler, öncesinde ne yapsak boş.. üzme kendini..
boşver 1 içmediysen kalsın o gün, sen devam et bence

ayyy yapma meltemcim öyle düşünme, kuşum bebeklerimizin anlına ne vakit yazıldıysa o vakit gelecekler, öncesinde ne yapsak boş.. üzme kendini..
boşver 1 içmediysen kalsın o gün, sen devam et bence

ezgican bide akıntı cok geliyor diyordunuz soğan küründe bende her zaman olan akıntı var fazlası gelmedi yanı...
Ben bi fark göremedim kuzum inşallah adetımı düzene sokar tek temennim bu acıkcası Ateşimide ölçmeye basladım bakalım hayırlısı

tatlım benden de gelmemişti öyle akıntı

Hadi kalk gidelim hemen şu anda,
kapa telefonunu bulamasın arayanda,
Açarız radyoyu yol nereye biz oraya

siz gidin ben uyuycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…