Aşkın,eşin yada ayrıldığın sevgilin için,içinden geleni yaz..

biliyorum baştan sona yanlıştı herşey......ama ne yapayım oldu işte...aşık olmuştum ben sana....şuan seninle ayrıyız ve ben seni o kadar çok özlüyorum ki....sana attığım son msj belkide çok kırıcıydı bilmiyorum ama dayanacak gücüm kalmamıştı inan...sabrım kalmamıştı.....belki sende özlüyorsundur beni kim bilir?????belki arada birde olsa aklına geliyorumdur.........herkes kendi sevdasından sorumlu dimi....ben kendi duygularımdan sorumluyum yani....arasan diyorum son birdefada olsa....son kezde olsa sesini duysam.....sana o kadar yakınken bir o kadarda uzak olmak nasıl canımı yakıyor bi bilsen......ama olmaz yapamıyoruz.....ne seninle nede sensiz olmuyor işte........

ne aşkı senden aşk değil bir cacık olmaz.

aradığın huzuru anca mezarlık ziyaretlerınde bulursun inşallah

yazık ediyorsun bize ve emeklerimize.ne olurdu birazcık beni anlayıp ruhuma göre davranabilsen. değişmeye çalışmadığın sürece ben yokum artık.bu sefer en ciddi halimdeyim.

aşkım olmadın ki hiç... hayatıma neden soktum seni anlayamıyorum...bu ara aklıma çok sık geliyorsun...boşluktayım diye mi bilmiyorum... seni tamamen silmeye çalışıyorum... bazen öfke duyuyorum kendime... bu adamdan düşüncelerimi tamamen kurtaramıyorum diye... uzun zaman oldu haber almayalı birbirimizden... layık olduğumuz şey bu işte... silinmişlik... geçen zamanın hatrına hoşçakal bile diyemedin... sen hatırdan ne anlarsın ki zaten...senin kendine bile saygın yokken bana saygı duymanı bekledim ya...kendime de lafım yok artık...

Benim sana diyecek neyim olsun ki.. Seninle konuşmak en zevk aldığım şeydi. Şimdi ise dudaklarımda acı tebessüm, yorgunluk. Hiç bir şeye mecalim yok. Senin eserin, eserinle övün.

eger elindeyse ne olur çal kapımı
eğer yüreğindeysem sil gözyaşımı....

sen bilmezsin alırım haberini
yollara düşmüşsün hissettn mi gittiğimi...?

zamanı geri alabilmeyi gerçekten çok istiyorum. keşke hiç tanışmamış olsaydık...

ne oldu şimdi deneyimmi olduk birbirimiz için... geçip gittik rüzgarlar misali... o rüzgarlar ne getirdi ne götürdü bilemiyorum artık...

Sen de hayal olup gittin tükendin içimde. Sanma ki kaldı değerin, hatıralar puslu,mazimiz sisli şimdi.
Bana karşı vicdanını kapatana ben de açmam bir daha, üzülecek his dahi bırakmadın inan.

Şimdi artık sen sönmüş bir güneşsin

Şimdi artık sen yankısız bir sessin

Şimdi artık soluksuz bir nefessin

Bence artık herkes gibisin..

Son düzenleme:
seni çok seviyorum ben yaaaaa....
ama aynı zamanda da çok kızıyorum şu anda sanaaa...
hain yaaa pis annemlerden ayırcan sen beniiiiiii:2::2::2:
ama sensiz de yapamam ki

neden aşkım beni bu kadar üzecektin neden karşıma çıktın ben seni sevmekten başka dürüst olmaktan başka ne yaptım neden bana karşı dürüst olmuyorsun beni insan yerine koymuyorsun birşeyler saklıyorsun neden ben bunları hak edecek ne kötülük ettim sana dayanacak gücüm kalmadı bitirdin beni kahretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…