Aşkın,eşin yada ayrıldığın sevgilin için,içinden geleni yaz..

buqün seni qörmediğim 10. qün..Hani zaman ilaç olurdu ya hani dahada zehirleniyorum yokluğunun acısından..Tekrar dönmen değil ilk dileğim,bana layık biri olarak benim olman..Şimdi uyuyosun..Sana sarılıp ağladığımı düşünerek dahada bağlanıyorum sana..çok özledim..İlk qünler sensizliğe alışırım sanmıştım,ağlamam hiç üzülmem demiştim sevmiştim sensizliği..Olmadı,yapamadım..Gitsende olmasanda, qözümden akan yaşlar dinmesede hayırlısını diliyorum ve bekliyorum.....

uzun zamandır ağlamıyorum ve uyandığımda ilk aklıma gelen sen değilsin artık

yılbasında benı gormeyı değil de arkadaslarını secmen tarafını ve sendekı degerımı görmemı sağladı tsk ler

yüreğimden geçenlere tercüman olmuşsun..bir gün onlar da hakettiklerini bulacaklar..tek duam bu rabbimden..

canım aşkım bu güzel günde sensiz tek basına yeni yıla giriyorum görev böle bişi işte ben ve bebişin seni çok ama çok seviyoruz iyiki varsın hayatımın anlamı canım kocacım rabbim seni ve bizi korusun inşallah her daim ....:98:

Son düzenleme:
Yaşadıklarımız birbirine oldukça benziyor.

evet kusum işte poliss eşi olmak böle bişi sen plan yaparsın suraya gidelim die ama eşinin görevi cıkar her zaman yalnızsın ve yalnızlıga alışmalısın neyse bebişim gelsinde okadar yalnızlıgımı hissetmem diyorum ama eşimin yeri bambaşka onu çok ama çok seviyorumm

Son düzenleme:
Bugün ayrılıgımızın 1. haftası bir bilsen 1 haftada 1 asır yaslanmıs gibiyim sensiz.Gözlerimdeki yaslar ilk günkinden dahada fazla akıyor zaman deil ilaç bana ilaç sensin bitanem sensin
Dayanamıorum bizi bitirmelerine hani cok seviyordun hani kıyamıyordun insan sevdigini böyle üzermi 3 seneyi böyle kolay siler mi?
Çok özledim sesini seni konusamasam bile hayatımda olmanı cok özledim cokkkk
Ne olur eskisi gibi olalım sevdigim bitirme bizi ne olur bitimee

keşke bu kadar çok sevmesem seni.. keşke biraz olsun bende uzak kalabilmeyi başarabilsem senden... keşkelerim öyle çok ki sana karşı.. keşke bende senin karşında biraz olsun yüreğime söz geçirebilsem..

askim sen dunyanin en salak, en sapsal, en deli, ve en sevimli erkegisin. seni seviyorum

beni o kadar çok sinirlendiriyosun ki bazen sana içimden etmediğim lafı bırakmıyorum inan! ama içimden hele de şu emirvaki cümlelerin deli ediyo beni deli :84: ama sanırım çookk önce bi kere yaşadığım sensizliği bi kere daha göze alamam herşeye rağmen seni seviyorum öküzüm buzağım camışım benim sana hiç sölemiyomuşum YA sanki kırmızı kurdele takmam gerekiyomuş gibi SENİNLE GURUR DUYUYORUM ERKEĞİM

haha sagol

askim kankalarinla konusurken agzin nie bu kadar bozuk len ilerde bana da ole olmazsin dimi. vururum len seni D:

Ne kadar cirkef biri oldun sen böylee günün 3 saati görüşmeyelim msj atma bitsin der mi bi adam.
Nefretime bile layık degilsin yaa neyse..
Umarım Allah'ımdan pişman olur özür diler yalvarırsın..
Görürsün ozaman ne zormuş kendini affettirmek.
Benden bekleme artık YOKUM.. Mesajda bekleme ne ararım ne sorarım artık......:18::18:

bu kadar mıydı senin sevgin..
bu kadar mıydı ölüp bitmen ...
merak bile etmiyor musun ne diyeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…