Aşkın,eşin yada ayrıldığın sevgilin için,içinden geleni yaz..

"askim" her nerdeysen gelip bulsan diyorum artik beni ? Skildim.. sevip sevilmek istiyorum. Hadi cabuk gel bul beni lutfen =)

Susuyorum..sadece susuyorum. Hesabımız Allah'a olsun. Ben vicdanıma hesap verdim, sıra sende..

Aynı durumdayız..harfi harfine.. :S

Çok özledim seni bitanem...

Herşeye rağmen bir görsem yüzünü, bir kerecik gülümsesen bana... Bütün kızgınlığım geçecek biliyorum...

Seni çok seviyorum...

az önce canım sıkıldı öyle birden esti öbür siteye bakıyım dedim aylardır girmezdim her msjımda sen vardın aşkımla konuştuk aşkımla ayakkabı almaya gittik aşkımın doğum günü keşke bakmasaydım günlerdir ağlamıyodum oysa yine bişey sebep oldu ağlamam için

"Gidişinin ardından çok fena yağmur yağdı. Fakat gökyüzü bana mı ağladı, sana mı tükürdü anlamadım."

armine ben de öyle epeydir siteye de bu yüzden girmiyordum çünkü burası bile onu hatırlatıyor.. askere gidişi beklediğim zamanlar.. ona hediye planlarım.. çeyizlerim.. hep burada... ama o yokk
Allah yardımcımız olsun çoook zormuşş

Sevgimi hak ettin, gülüşüme layıksın artık...

Seninle aynı gecenin sabahına uyunalım... Sen ben en kıymetlim oldun. Yüzümdeki gülümsemem hayatımın neşesi...

Yüreğim buz kıtası,ellerim dal parçası.
hangisi önce kırıldı hangisi sağlam kaldı?
Çek kopar içimi saraan kabuk kabuk yaraları.
hadi al götür içimde kalan o zehirli anıları!!

Bitanemmm.
Gözlerinin yeşilinde ilkbaharları bulduğum adam,seni o kadar çok seviyorum ki anlatmaya kelimeler yetmez sende en az benim kadar seviyorsun beni biliyorum.. Gözlerime öyle bir bakıyorsun ki hep yanımda olduğunu o an dahada iyi anlıyorum. Bi bebekmişim gibi dokunuyorsun bana elimi tutarken bile özenlisin. Sen benim herşeyimsin çok özlüyorum ben bu aralar hem seni. Daha bugün beraberdik ama özledim bile baksana

bazen diyorum ki ben burda acıdan ölürken sen orda hayatını yaşıyorsun madem bu kadar üzülüyorum ölsün de ölüsüne ağlıyım üzüliyim hiç değilse boşuna olmasın diyorum sen gününü gün ediyorsun ben acıdan kıvranıyrm yiyemiyorum uyuyamıyorum ama sen bunların hiç birini görmüyorsun umursamıyorsun ne diyim ki ben sana beddualarıma bile değmezsin aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…