Aşkın,eşin yada ayrıldığın sevgilin için,içinden geleni yaz..

Olmadık bir zamanda hayatıma girip herşeyim olan...
Herşeyin en güzel zamanında çekip giden ve bilinmeze imza atan sevdiğim...
Artık yoksun...
Daha 4gün önceki son öpüşün çıkmasa da aklımdan,
Sessiz gecede sımsıkı el tutuşmalarımız olmasa da artık
Hala sevgilimmişsin akşam iş çıkışında gelip beni alacakmışsın gibi hazır beklicem
Seni sensiz de yaşıcam

onaaa çooook kızgınımmm ama hala da çooooooook seviyorummmm....bilmiyorummm bazen ondan soğudugumu sanıyorumm ama yanılıyorummm her geçen gün özlemii büyüyoo içimdeeee neffess aldırmıyo bna beni bu kadar üzdüğü için affetmemem gerekiyo ama ah şu içimde aşkım olmasa .((((((((çoooooooooooooook ösledimmmm seniiiiiiii allahımmmm ne olurrr yardımmmm et...........................(((((((((((((((((((

Sanırım ;yüreğim ağlıyor yine.
Ondan doluyor böyle gözlerim...
Çünkü ,sığdıramadım yüreğime bir okyanusu..
Şimdi taşıyor gözlerimden,gözyaşlarımla doluyor ellerim..
Biliyorum ,oradan da taşacak özlemin.
...Ve ben boy verirken özleminde,
son defa hoşca kal diyecek sana ellerim...

Yine kanadı kırık bir kuş gibiyim,yine sensiz günlerin birindeyim,içimde bir sızı , sensin sebebi kalp agrısı...gönül yarası...

Sana yakıştırılabilecek bir çok sıfatın var,
En güzeli benim dostum, sırdaşım olman
Beni her durumda idare ettiğin, sevdiğin, anladığın için teşekkür ederim... İyi ki varsın kuzumm
Çok özledim seni, kokunu...

Uzatmalı eski sevgilim, keşke şimdi değil de hislerim kaybolmadan, deli gibi seni istediğim zaman geri gelseydin de mutlu olsaydık. Şimdi bir şey hissetmiyorum seni de üzmek istemiyorum lütfen anla =(
Kalbimi yerinden çıkarır gibi attıran hoş çocuk, ara artık lütfen, hep aşk acısıyla mı geçicek benim hayatım=(

[SIZE=3]Seni seviyorum ağır cümledir
Herkese söylenmez
Bazen yıllarca beklenir o bir çift söz için
Dili yakar dudağı yakar bedeni kavurur lime lime eder
Velasıl yürek işidir
Bi ömür pahasına ilk defa söylenir
Keşke bana günde bin defa söylemeseydin
Ve sonra her bedene uygun bir hırka gibi önüne gelene giydirmeseydin
[/SIZE]​
...

Senden değilde kendimden nefret ediyorum hala seni sevdiğim için
Bıktım bana yaptıklarından Hepsini ödiceksin bana

Ben Yalnızlığımla Mutluyum, Akıllı Uslu Sözleriniz Sizde Kalsın... Ben Saçma Sapan Sözlerimde Saklıyım, Ne Sendeki Beni Nede Bendeki Seni İstemem Artık Ben Bendeki Benle Mutluyum, Varsın Kazananları Siz Oynayın Ben Kaybedişlerimle Mutluyum..

seni neden sevdiğimi bilmiyorum artık...
hatta seni sevip sevmediğimden bile emin değilim....
ama ne zaman seni görsem, ne zaman sesini duysam titremeye başlıyorum...
aşktan mı? sinirden mi? gerçekten hiç bilmiyorum...
seni sevmek keyif verse de çoğu zaman canımı çok yakıyor....
bu can acısı çok garip...
hani sigara bağımlılığı veya kronik bir hastalık gibi....
sigara gibi, çünkü zararını bile bile bırakamıyorum....
kronik bir hastalık gibi, elimde değil kopamıyorum....
bir gün diyorum tamam, bitti, nefret bu....
öbür gün sevgi sanki eskisinden daha güçlü yerinde duruyor...
ve ben herkese senden nefret ettiğimi söylüyorum....
sanki başkalarına söylemek sevgimi yok edecek...
belki de güçlü görünmek derdim....
malum sen çok memnunsun bensiz geçen zamandan, yeni hayatından...
bense hala bekliyorum;her şeyi düzeltecek sihirli değneği...
her gün yeni bir güne uyanıyorum, her gece rüyalarımda seni görüyorum...
yaşadığım en ufak olayı O yanımda olsa şöyle derdi, şöyle anlatırdım diyorum...
ama biz seninle konuşmayı bırakalı çok oldu...
çok kırıldık, parçalandık, boşanıyoruz...
hani her şeyin çaresi vardı, bir ölüme yoktu çare...
bizimde vardı, var....
ama sen beni istemiyorsun, hatta hiç istememişsin....
bir kere bile pişmanım demedin....
seviyorDUM bile demedin....
bir hayale aşıkmışım ben, hala da aşığım deliler gibi....
ama ne çare, her şey bitti....

bana kalan yalnızlık, umutsuzluk ve koskoca bir değersizlik hissi...
evet çok değersiz hissediyorum kendimi...
benim her şeyimi götürdün giderken, bunun için asla affetmeyeceğim seni...

dilerim biri olur hayatında ve çok mutlu olursun...
o zaman yüreğim kanayarak, ruhum parçalanarak anlarım, artık benim olmadığını...
hatta hiç benim olmadığını...
HOŞÇAKAL...

olmadı yapamadık..
defalarca denedim her düşüşümüzde yeniden kalkmayı bildim
ama sen kıymet bilmedin
senin için deliler gibi çarpan yüreğimi avuçlarının içinde ezdin
ve sonuç ben artık seni eskisi gibi sevmiyorum
sen beni sevdiğini söylesen de ben ne senin mutluluk vereceğine inanıyorum
ne de gelecek için kurduğumuz hayallere..
evet onlar sadece hayaldi
senin gibi...
kalbimde soldu gitti...
gitti ama derin bir iz bıraktı ardında...

beş yılım hiç yaşanmamış gibi.. benden çaldığın beş yıl ve 35 senemin hakkını helal etmıyorum..
tanıştığım güne lanet olsun..insan diye seni topluma salana lanet olsun..

Seninle yaşlanmak istiyorum.Seneler geçsin,sen beni bil,ben seni bileyim istiyorum.Benim olduğun kadar dostlarının,dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum.Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım.Yaşayalım ki, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı.Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız. Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız.Öyle ki, yalnız "sıkılmak",sıkmalı bizi.Yaşayalım ki,paramız olunca sevinelim.Güzel günlerimizi,evimizde,bir şişe kola ve pijamalarımızla kutlamalıyız.Yada bazen dostlarla.Böylece yaşamalıyız işte.Sonra bir çocuğumuz olmalı.Düşünsene,senin ve benim olan bir canlı. Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız.Sen arada mızıkçılık yapmalısın.Ve ben söylenerek sıranı almalıyım.Yorgun yada hasta olduğum için yemek yapmamalıyım.Anlayışla yumurta kırmalısın.Her fırsatta birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.Zaman su gibi akıp giderken,herşeyi yaşamış bir hayatımız olmalı.Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden.Mutlu da olsa,kötü de olsa,yaşadığımız günler bizim günler olmalı.Birbirimizin değerini ve kıymetini bilmeliyiz.Saçlara düşünce aklar,ya da gidince aklar.Çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehirden.Kavgasız,her sabah cinayetle uyanılmayan,sessiz bir yere gitmeliyiz.Geceleri balkonda denizi seyredip,sandalyemizde sallanmalıyız.Eve gelip,benden kahve istemelisin.Çocuklar gelmeli ziyaretimize,Geçmişteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız.Ben ,''BEY''demeliyim sana,sen de ''HANIM''Öyle sevmelisin ki beni bu yazdıklarım korkutmamalı seni.Tebessümler açtırmalı yüzünde.Birgün bu hayatı bırakıp giderken,Sadece mutluluk olmalı yüzümüzde,Birbirimizi sevmenin gururu olmalı "HERŞEYDE"..

CAN YÜCEL (Alıntıdır...)

bi kaç gündür aramız çok kötü biliyorum tüm bunların sebebi benim ama napayım ben kafamdaki sorulara cvp istiyorum. Sırf bu yüzden beni bıraktığna inanamıyorum hala şaka gibi geliyo az önce konuşurken bile iğneleyici bi şekilde mutlu musun böyle dedin ama bilmiyosun ki benim sırf sen daha mutlu ol diye böyle yaptığmı.Ama taşıyamıyorum ben sensizliği ve yapamıycm bugün görücü geldi bana napacağmı bilemedim kendimi çok sahipsiz hissettim.Hani benden vazgeçmiycektin hani beni hiç bırakmıycaktın.Sen naparsan yap git kendine yeni birini bul git evlen ama benim kendime yeminim var sensiz gelinlik giyersem o gelinlik haram olsun bana.Ben senden başka kimseyle yapamam.Sensiz yapamam ben ama bitmesi gerekiyosa bitsin bende canımdan geçerim

Beni en zor dönemimde hiç anlayamadın....neyse bu konu çoktan kapandı, umarım beni arada bir hatırlar,güzel anarsın,yolun açık olsun, yüreğindenden sevgin hiç eksik olmasın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…