Lütfen sen benden ayrıl.. ben yapamam.. son noktayı koyamam.. lütfen güçlü ol ve benden ayrıl.. atlatırım ben düşünme beni sen.. beceremiyorum aşkı işte görüyorsun.. beni kendi halime bırak.. ben yalnızlığıma aşığım.. sen fazla geliyorsun yüreğime.. lütfen beni benimle bırak .. lütfen beni sen bırak.. ben yapamıyorum...
Yaa anlamiyorumki hayatimda kimse yok diye mi boyle bi anda olmadik zamanda canlaniyosun icimde?tam ne guzel unutuyorum derken bi ozlem ki anlatamam..biktim ya kisiligim degisti resmen nas biseymis bu ask?yeter bitsin artik biktim kendimden slkildim vallahii...gelsin yeniside unuttursun artik bana senii yeterrr diye bagirasim varr...YETERRR.....
ateşlere gel. ciğerlerin sökülsün acıdan. hayatının en mükemmel sandığın zamanında öyle bir düşüş düş ki feleğin şaşsın! kimseleri seveme. hayatının en büyük kazıklarını ye. ve benim masum sevgimi hatırla. seni nasıl sevdiğimi nasıl özlediğimi YANIMDA NASIL HUZURLU OLDUĞUNU. başını taşlara vur. kapımda sürün. o uyuduğun odan başına başına çöksün. sürekli rüyalarına gireyim. saçımın bir teline hasret kal.artık nefes alamaz ol. öyle özle öyle hasrete düş ki çıra gibi yan. kapıma koşarak gel. bir saniye görebilmek için yollara düş...DERMANSIZ DERDE DÜŞ, TEK DERMANIN BEN OLAYIM.
adam 2 yıldır hayatını yaşıyor ben hala bozuk plak gibi bunları tekrarlıyorum. napalım, umut fakirin ekmeği.
ama,
ALLAH BÜYÜKTÜR.
evet.. bir buçuk ay önce bunları yazmışım sana. baya yürekten yazmışım hem deşuanda kendimi yokluyorum.. du bakiim.. aa? hiç beddua edesim yok hiçbişey diyesim yok hatta
allahım bugünüme şükür.
Ah blackk_swan ah o topic i açtığımız günler dün gibi. Ne günler aylar geçirdik. Her geçen gün biraz daha soğuyor yaramız ama inceden daha mı keskinleşiyor ne. Aynen adama hiçbir şey olmadı evlilik arefesinde gayet keyifli. Tek belki ah ettim de tuttu diyebileceğim dana gibi olmuş kilo almış. Hayırlısı ya önüme bakıyorum öyle yapacağız artık :)
ne kadar zaman geçtiki
çünkü değişim büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?