Aşkın,eşin yada ayrıldığın sevgilin için,içinden geleni yaz..

Tanisdigimiz gune lanet ediyorum.nerden girdin hayatima?girisinle hayat buldum..gozum sen yanimdayken hicbiseyi gormedi..nereye gittik naptik hic gormedim bi tek sen vardin!bugun yanimdan gectin arabayla beni gormedin ama ben yine darmaduman oldum.nerdesin kiminlesin,umarim bensiz mutlu olmazsin..don gel yine varim sana..ama inan su an bedduam tutar sana..bu kadar icim acirken her an gozumde yasim varken Allahim koymaz yanina...onca yil sonra unutmusken bu duyguyu tam buldum dedim erken kaybettim..o kadar icimi yakmana ragmen yinede cok OZLEDİM yaa...yaziklar olsun bana..gururumu cignedigim tek adamsin..bi don yeterki don ;((

bana ne yaptıysan(ız) aynısını ailecek Rabbim başınıza versin, ne eksik ne fazla... başıma yıkılan dünya, sizin başınıza da yıkılsın!
boşa giden emeklerimin , hayallerimin , gururumun ve tüm kaybettiklerimin bedelini Rabbim bu dünyada sorsun senden ve insan kılığına girmiş o şeytan ailenden! inşallah ben de göreyim duyayım! ve sonra bana yalvarın, ayaklarıma kapanın biz ettik sen etme diye dilerim Allahımdan. sizin inanmadığınız dalga geçtiğiniz Rabbimden dilerim ki; öyle dertler versin ki size imana gelip, Allah Allah bir derman ver diye gezin!!!!

sözün bittigi yer..

aylarca dua ettim, ne dualar ne zikirler ama sonuç? sonuç yok tabii. bir kez kötülerle karşılaşmasın insan ... ne yaparsan yap ne dilersen dile olmazzzz. Allah diyorum kötülerden yana bazen... çünkü onların her istediği oldu, işleri hep rast gitti, gayet mutlular huzurlular... ev çocuk planları yapıyolar, ama beni dağıttılar, öylece bir kenara fırlatıp attılar Allahsızlar. e o zaman ? kötü olmak lazım, mutlu olmak istiyorsan, şansın bahtın güzel olsun istiyorsan kötü olacaksın arkadaş! senin gibi ailen gibi kötü olacaksın! dilerim birgün beni de Allah duyar umarım. her ne kadar ümidim kalmasa da belki bir gün duyar...

Senin yüzünden Allaha isyan ettim işimden oldum. Allahım sen affet sen beni duyuyorsun bunu.anladım . Dileğim huzur ve mutluluk yardım et Allahım. bana ve burada derdi olan tüm arkadaşlarımda . Herşey düzelsin ne olur RABBİM. Herişimi sana havale ediyorum Rabbim. Sen ne verirsen kabulumdur ama hayırlısını.ver Allahım hepimize... Amin

Yaa anlamiyorumki hayatimda kimse yok diye mi boyle bi anda olmadik zamanda canlaniyosun icimde?tam ne guzel unutuyorum derken bi ozlem ki anlatamam..biktim ya kisiligim degisti resmen nas biseymis bu ask?yeter bitsin artik biktim kendimden slkildim vallahii...gelsin yeniside unuttursun artik bana senii yeterrr diye bagirasim varr...YETERRR.....

Bekliyorum sabır etmeye çalışıyorum. Elbet Rabbim pişman olduğun günleride bana göstercek. Ayağıma gelip af dileyeceksin ! Çünkü kimsenin ettiği yanına kalmaz... Bekliyorum...

Al benden de okadar birileri varken unutuyorum sonra yine aynı plak çalmaya basliyo nasıl bi şerefsiz nasıl anliyamadm bıktım usandim

Dün market alışverişin de beni resmen çıldırttın..
Bazen kendimi zor tutuyorum...
Bir de küstün mü diyosunya, cvp bulamıyorummmmm
akşama görüşürüz

Senden nefret ediyorum, ölse keşke de kurtulsam dediğim çok oldu. Ama seni neden özlüyorum bilmiyorum
1 yılı aşkın bir süre oldu ayrılalı ve, ben seni tek bir gün bile unutmadım, unutamadım.

Unutmak zormus..ama sen istedin boyle olsun..bana yasattiginin beterini yasarsin dilerim..helal etmiyorum hakkimi sana..ozledim gitme deseydin yarim ahh ah...ozlemek o kadar aciki hemde umursamadigini bilince daha bi koyuyo insana allah belani adimi hergun diline dusurmekle versin beter ol beterrrrr..omrumde bi kere yandi kalbim bu cani sana vermekle....vermez olaydim allahim icim aciyo yaaa...bazen iyiyim bazen icimde canlaniyor resmen biktim biktim.....

evet.. bir buçuk ay önce bunları yazmışım sana. baya yürekten yazmışım hem de şuanda kendimi yokluyorum.. du bakiim.. aa? hiç beddua edesim yok hiçbişey diyesim yok hatta

allahım bugünüme şükür.

maviaşk bu yazını şimdi tesadüfen gördüm

ne günler geçirdik evet.. o günlerimiz daha keyifliydi, sonradan ben bi beter oldum. dengesiz ruh hastası biri oldum çıktım şu son günlerde daha iyiyim, bir pozitifleşme geldi, daha bir az düşünür gibi oldum. umarım geçici bir iyilik hali değildir:)

gerçekten hiçbir şeye değmedi. 2 sene olacak ama b.k gibi geçen 2 sene. elimde kalan: sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…