Aşkın,eşin yada ayrıldığın sevgilin için,içinden geleni yaz..

seviom lan seni.. söz bi daha seni hatır hatır ıssırmıcam dilimle.. cadılığımı törpülicem

gene rüyamdaydın bugünn offf bıktımmm seni rüyalarımda görmektenn uyumaya korkarr oLdum yaaaa tam güne sensiz başlıcam seni anmadan başlıcam diyorum sabah senli rüyadan uyanıyorumm çık git artık rüyalarımdandaann

seni çok özledim canımcım otelcılık yapan düzenli çalışma saati olmayan bır ınsanla bır ılıskı yaşamak ne kadar zormuş ben senın sesini duymak ıstıyorum sürekli,sana sarılmak istiyorum offf...

seni öldüresiiim varrr klava:

bilemezdim böylesine bencil olduğunu.. ne kadar da körmüşüm.. birazdan sana kargoyla bi kilo kına gönderecem..

Eğer gerçekten istiyorsan bir adım at artık. Çünkü ben gelmicem sana. Sen gelirsen ancak...
Biliyorum sen kendini tutarsın,mani olursun ellerine ama olma. Yap bir şeyler artık.
:sinifsinif:

Seni seviyorum hayatım...

Ama bugünlerde neden benimle ilgilenmediğini bilmiyorum.

Sana sorduğum zaman ilgileniyorum aşkım sana öyle geliyor diyorsun.

Umarım bana öyle geliyordur kocacım

şuan öyle isterdimki yanımda olmanı...sana sarılmak isteyipte yapamamak,kokunu doya doya çekmek istemek ama yapamamak...nolur kazan şu kpss yi gel yanıma nolur:gitme: ve beni çok sev hep çok sev...bi de sinirli olduğunda bana bağırma kızma olurmu,çok korkuyorum o zaman:kedi:

Sıkıldımm artıkk.. Hem de çookk sıkıldımmm. Çık aklımdan çıkkk!!!

Ayriligimizin 10. gunu, ve senden hicbi haber yok.. Bukdr kolaymiydi, Hayat yoldasim dedigin insandan kopmak bukdr kolaymiydi.. Yoksa hersey yalanmiydi !!

Aşkımm bitanem hayatımın anlamı seni çok seviyorum çook özlüyorum....
Rabbim ne seni ne yüreğimdeki aşkını ayırmasın benden...opuyorumnanaktan:Saruboceq:
biliyorum "Meleklerin Sözü var"

Her kadın aslında buddisttir,hayatında en az bir kere bir öküze tapmıştır misali geldin gectin hayatimdan rüyalarimi süssledini inanirken gördügüm kabusdan baska bisi degildin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…