Aşkın,eşin yada ayrıldığın sevgilin için,içinden geleni yaz..

..Hersey sende baslar,sende biter..Yeter ki yurekli ol,tukenme,tuketme,tukettirme icindeki yasama sevgisini......Denizleri seviyorsan,dalgalari da seveceksin!Sevilmek istiyorsan,once sevmeyi bileceksin! Ucmayi seviyorsan,dusmeyi de bileceksin! Korkarak yasiyorsan,yalnizca hayati seyredeceksin! Oyle bir hayat yasadim ki son yolculuklari erken tanidim.Oyle cok degerliymis ki zaman hep acele etmem bundanmis,anladim....NIETZSCHE'den..

Benim kalbim hep sevgi dolu,kimilerine gore fazla sade ve duygusalim ,ne yapalim bu da benim iste...
:roflol:

aşık olmak istiyorummmm allahım gönlüme göre birini nasip et bana :Saruboceq: bir ömür paylasabilecegim prensimi cıkar karsıma :)

senden nefret ediyorummmmmmmmmm bana aci çektirdigin içinn 1 sene geçti aradan unutum seniiiiiiiiiiiiiiiiii artik seni sevmiyorummmmmmmmmmmmmmm

canımm..canım diyorum derkense bir sevgi sözcüğü dışında çok şey katıyorum.çünkü can diye taşıdığım bu beden sensiz o kadar anlamsız birşey ki..bu cana bütün güzellikleri bütün anlamları sen katıyorsun...

Nefesimsin, Mucizemsin.
Kabul olmuş dualarımsın.

opuyorumnanaktan

ayyyy çok sinirliyim sana aşkım çığlık atıp avazım çıktığı kadar haykırmak istiyorumdelikafadulden
uyuzzz gıcıkkkk sinirrrrr:dilcikar:

aşkıııııııııımmmm 6 ay oldu gel artıkmafoldumben:gitme: Şeniz

çiçeklerimi seni sevdiğim gibi deviyorum daha bi deli açıyorlar daha renkli daha çoşkulu..
kalbımın sesını onlar sen gibi duyuyor demekki..

Canimcim keske simdi yanimda olsan, beni sevsen,guldursen, moral versen..... o kadar mutlu olurdum ki ..... Şeniz

sendemi güzel gözlüm sendemi beni yarı yolda bıraktın.. bi zamanlar 2 dk görmek için yanıp tutuşan sevdiğim şimdi yüzümü görmek istemiyor.. 2 dkyı cok görüyor bana.. cok canım acıyor.. cok özlüyorm seni eski güzel günlerimizii.. kim derdiki bi gün bu hallere geliceğimizi.. günden güne öldürüyosn beni..

bu dünyada başıma gelen en güzel şeysin.seni düşündüğüm an ağzımdan iyi ki diyerek cümleler dökülmeye başlıyo iyi ki tanımışım seni iyi ki hayatıma girmişsin ... seni sevmeyi bile seviyorum kıymetlim ...:asigim:

beni bırakamadığını,bağlandığını,bensiz yapamayacağını, ''bu sevgiye emek verdim ben,bilsem çekip gideceğini uğraşmazdım senle,şimdi uzun bi ilişkim olurdu,senden ayrılırsam evlenecek kadar kimseyle vakit geçiremem,şimdi beni böyle bırakmana izin veremem'' gibi cümlelerin ardına gizlemeseydin,şimdi sana saygım olurdu..

Artık ASLA olmaz anlıyorum yine. Nasıl olsun ki? Neden olsun ki? Di mi?
Keşke olsa..ama olmaz.benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…