Sana seni hiç unutmucam hep beklicem demiştim ya.. vazgeçtim değiştirdim kararımı.. sensizliğe coktan alıştım bile.. aramıyorum artık seni.. yüzün bile gelmiyor aklına.. resmine baktıgımda ise hiç his uyandırmıyosun artık.. bi insan 2 günde değişebilirmi bukadar:) ama güzel bi değişim bence bu.. daha şurda 3-4 gün öncesine kadr ölüyodm senin için.. şimdi ise.. okadar cok dua ettim kiii sanırım dualarım kabul oldu.. sözler herşey bi anda yok olabiliyomuşş.. ee senden öğrendim bunları ne güzel şeyler öğretmişsin bana 180 derece dönmemi sağladn.. senin yaptıgın gibi seni düşünmeden zaman geçirmemi alışmamı sağladn.. kafamda bitirdim artk seni.. zaten hala seviyorum demem hataydı.. beni sevmiyen biri için bukadr nasıl çabalamışım salak durumuna düşmüşüm.. bugün bi kez daha anladım.. bugün seni gördüm yaa.. ilk azda olsa elim ayağım titredi.. ama sonra senin davranışın sayesinde bi kez daha yok oldun benim için.. gittiğin yerden bidaha hiçgeri dönme olurmu? dönsende bana gelme.. ! ben mutluym böyle..
Süper gelişmeler varmışş burda.. Tebrikler..vereliniortak
Cok SIKILDIM ben artik bu iliskiden, ilgisizliginden, vurdum duymazligindan bu kadar rahat olmadan cok ama cok SIKILDIM....seninle olmak istiyormuyum onu bile bilmiyorum
Niye girdin hayatima??? Yoklugun uzakligin birde bu cekilmez ilgisizligin cok agir geliyor artik omuzlarima......klava:
odunsun sen odunnnnnnnnnnnnnnn.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?