Aşkın,eşin yada ayrıldığın sevgilin için,içinden geleni yaz..

Eski sayfaları kapattım artık. Holleyyy..sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

Ama bir aşkım kalmadı şimdi de. Doğal olarak yazacak bir şeyim de.

Çok da umrumm..:dilcikar:

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Biliyor musun sana olan sevgim, ozlemim beni her gecen gun daha cok yipratir oldu..artik sabretmekten biktim aslinda aklimdan gecen cok sey var ama istemedigim seyleri gormekten cok korkuyorum.. keske bu yazdiklarimi ciddiye alsan....

Senli Benli Duyguları Kelimelere Dökemiyorum Lokumum!!:asigim:

nasıl davranmalıyım sana bilmiyorum...
çok seviyorum, ilgi gösteriyorum ama korkuyorum bir şeylerin değişmesinden.inşallah bu aşk bitmez, hep yanımda olursun.

2 haftadır benden kilometrelerce uzaktasın seni görmeyince unutacağıma daha da çok seviyorum aşkta böyle değilmidir zaten..Ama ne olursa olsun beraber olacağız göreceksin benim sevgim ikimizede yeter..!!

Sana seni hiç unutmucam hep beklicem demiştim ya.. vazgeçtim değiştirdim kararımı.. sensizliğe coktan alıştım bile.. aramıyorum artık seni.. yüzün bile gelmiyor aklına.. resmine baktıgımda ise hiç his uyandırmıyosun artık.. bi insan 2 günde değişebilirmi bukadar:) ama güzel bi değişim bence bu.. daha şurda 3-4 gün öncesine kadr ölüyodm senin için.. şimdi ise.. okadar cok dua ettim kiii sanırım dualarım kabul oldu.. sözler herşey bi anda yok olabiliyomuşş.. ee senden öğrendim bunları ne güzel şeyler öğretmişsin bana 180 derece dönmemi sağladn.. senin yaptıgın gibi seni düşünmeden zaman geçirmemi alışmamı sağladn.. kafamda bitirdim artk seni.. zaten hala seviyorum demem hataydı.. beni sevmiyen biri için bukadr nasıl çabalamışım salak durumuna düşmüşüm.. bugün bi kez daha anladım.. bugün seni gördüm yaa.. ilk azda olsa elim ayağım titredi.. ama sonra senin davranışın sayesinde bi kez daha yok oldun benim için.. gittiğin yerden bidaha hiçgeri dönme olurmu? dönsende bana gelme.. ! ben mutluym böyle..

kelimeler bile anlatmaz sana sevgimi ,o kadar çok sevmişim ki ama şunu unutma bu kadar çok seven ben bir anda senide silip hayatıma devam ederim..hareketlerine ya çekidüzen verirsin ya da sseninle geçirdiğim zamanları yok sayarım...

Süper gelişmeler varmışş burda.. Tebrikler..vereliniortak

keşke ogün ynımda olsan ve bna güç versen. :/ aslnda hiç korkmuyorm inş o masadan kalkamam ve kurtulurm bu dünyadan

Tümgün Ses Seda Yoktu.. Bende Bakalım Ne Yapacaksın Diye Sustum..

Allah Hayırlara Çıkarsın Ne Diyeyim sengözlerimebaksanab

hadi kalk gel bul bi cesaret, azıcık heves, biraz cesaret ilk gün ki gibi duruyor hala boshayallersmile...
benim kalbim seni görünce çok hızlı atıyor... acep neden :kedi:

aynennnnnn.....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…