Aşkta gurur olur mu ?

ben farklı düşünüyorum..

eğer gerçekten çok güzel bir bayansanız,sevgiliniz sizin dış görünüşünüzden dolayı kendinizi beğenmişlik psikolojisine girmemeniz için size kültür yoksunu diyebilir..bir nevi, kendinizi eksik hissetmenizi sağlamak istemiştir... kendinize olan özgüveninizi düşürmek istemiştir..

bunu nerden çıkardınız derseniz bir mesajınızda " güzel , uzun boylu bir bayanım, güzellikte yetmiyormuş" demişsiniz..

sanırım sizin için güzellik en önemli kavram.. ve sevgilinizde bunun farkında olduğu için, "güzelliğinizle biryerlere gelemeyeceğinizi" göstermek istemiş size

merak ettim, acaba sevgilinizin yanındada güzellikle övündüğünüz filan çok oldumu?

sevgilinizi onaylamıyorum elbette, çok kaba bir davranış.. ama bu lafı size söylettirebilecek bir durum yaratmışsınız gibi geldi bana..

çok güzelim falan demedim ama hergün bakımlı olduğumu ve giyimeme çok dikkat ettiğimi bilir nitekim de onun da böyle şeyler hoşuna gider
ama kıskandırmak için görücülerimin olduğunu da söylemiştim

buradan alacağınız bir-iki tüyo ile onunla dalga geçemezsiniz, korkarım o sizinle geçiyor çünkü...
dalga geçiyor çünkü bu çok kültürlü!! bey "kültürlü ol" demekle olunmayacağını bilir. eğer gerçekten sizi sevseydi bu tarz aşşağılayıcı konuşmak yerine "hayatım bak şunu kitap çok güzel oku istersen, gel beraber şu tiyatroya gidelim" falan derdi.
sizi kötü hissettiriyor, ancak hala onu kendinize çekmek istiyorsunuz. dikkat edin, hiç kimse ama hiç kimse kişiliğinizden ödün vermeye değmez. siz böyle mutluysanız sizi böyle kabul etsin, yoksa kendisine kültürüyle bir hayat çizsin...

bak şu yazarın şu kitabı çok güzel lütfen onu oku dedi
üstümü başımı düzeltiyordum, üstünü başını düzelteceğine benim dediklerime odaklan demişti, ama dalga geçmeden de durmadı :(
kızkardeşine de böyle yapmış o hırs yapmış iyi yerlere gelmiş ama ben kızkardeşi değilim ki :(

bak şu yazarın şu kitabı çok güzel lütfen onu oku dedi
üstümü başımı düzeltiyordum, üstünü başını düzelteceğine benim dediklerime odaklan demişti, ama dalga geçmeden de durmadı :(
kızkardeşine de böyle yapmış o hırs yapmış iyi yerlere gelmiş ama ben kızkardeşi değilim ki :(

Kendisini çevresindekilere eğitmeye adamış herhalde. Öğretmen edasında konuşmuş maaşallah. Neyse size iyi dersler arkadaşım ne diim.
Hı bi de ben hiç sevmem böle erkek tiplerini.Ben erkek arkadaşımdan çok şey öğrendim, hala daha öğreniyorumzemuszemus, bana telefonda ders bile anlatıyor, sevecen, insancıl bi şekilde hedeflerime yönlendiriyor.

ama bu anlattgınız kişinin tarzı çok çirkin ,davranışları çok itici.Allah yardımcınız olsun.

kültür derken nasıl yani?
otutup siyaset mi konuşacak,doğa hakkında mı konuşacak?

insan severse neden kültür arar ki?
2 üniv mi bitirmiş bu zat?
neden bahsedio?

aklıma ne geldiiii ? bizim bi komşu vardı kızı lise mezunu...ve doktor biri istemeye gelmişti...
kızın annesi vermedi...

sonra sorunca da: kızıma ilerde bi gün laf söyler,doktor çocuk.ben dengine veririm kızımı sonra üzülmesin diye,demişti...

bu olay da o hesap yani....

yıne de sallayınız inceden...o kültürlü kültürlü devam etsin yoluna...

kültür derken nasıl yani?
otutup siyaset mi konuşacak,doğa hakkında mı konuşacak?

insan severse neden kültür arar ki?
2 üniv mi bitirmiş bu zat?
neden bahsedio?

aklıma ne geldiiii ? bizim bi komşu vardı kızı lise mezunu...ve doktor biri istemeye gelmişti...
kızın annesi vermedi...

sonra sorunca da: kızıma ilerde bi gün laf söyler,doktor çocuk.ben dengine veririm kızımı sonra üzülmesin diye,demişti...

bu olay da o hesap yani....

yıne de sallayınız inceden...o kültürlü kültürlü devam etsin yoluna...

helal olsun kızın annesine. başkası olsa doktor damat diye hemen yamanırdı.
davul dengi dengine ben de çok inanırım.

Ooooof of! Bu kadınları anlamak gerçekten çok zor! Ben kadınken anlamıyorum bir de erkekleri düşünün kaydirigubbakcemile3

Kendisini çevresindekilere eğitmeye adamış herhalde. Öğretmen edasında konuşmuş maaşallah. Neyse size iyi dersler arkadaşım ne diim.
Hı bi de ben hiç sevmem böle erkek tiplerini.Ben erkek arkadaşımdan çok şey öğrendim, hala daha öğreniyorumzemuszemus, bana telefonda ders bile anlatıyor, sevecen, insancıl bi şekilde hedeflerime yönlendiriyor.

ama bu anlattgınız kişinin tarzı çok çirkin ,davranışları çok itici.Allah yardımcınız olsun.

Ne güzel hayran kaldım size, Allah nazarlardan korusun sevginizi...
Ha çok güzel ben de böyle olmasını isterdim..
Ne biliym öğrenmem gerekenleri tatlılıkla öğretsin, yol göstersin ben de çok isterim
Ama nerdeeeeeeee
Bir ara bu olay olmadan önce öğrenmek istediğin bazı şeyler varsa lütfen çekinmeden sor demişti hoşuma gitmişti..
Fakat daha sonra böyle olması çok kırıcıydı çoooook

Sanırım bazı şeyleri senle paylaşmak istemiş. Mesela okuduğu bir kitap etkilemiş onun hakkında seninle konuşmak istiyor eğer sen ilgisiz durursan tabi senden soğuyacaktır yavaş yavaş. Hani bilmiyorum ilk mesajları okuduğumda biraz sinir oldum kültürlü kültürsüz meselesine de sanırım bilmiyorumda acaba bu şekilde kırıcı olmasına senin onun dediklerine karşı duyarsız olman mı yol açtı. Yani şu kitap dediğinde boş ilgisiz mi baktın ya da konuştuğun konular onda alakasız olduğuna dair duyguya mı yol açtı. Bence senin yapacağın şey kesinlikle onun için değil kendin için okumaya çeşitli kültürel etkinliklere katılmaya başlamak olmalı bunları yap sana saygı duymaya başlar artı onu bile geçersin.

Sanırım bazı şeyleri senle paylaşmak istemiş. Mesela okuduğu bir kitap etkilemiş onun hakkında seninle konuşmak istiyor eğer sen ilgisiz durursan tabi senden soğuyacaktır yavaş yavaş. Hani bilmiyorum ilk mesajları okuduğumda biraz sinir oldum kültürlü kültürsüz meselesine de sanırım bilmiyorumda acaba bu şekilde kırıcı olmasına senin onun dediklerine karşı duyarsız olman mı yol açtı. Yani şu kitap dediğinde boş ilgisiz mi baktın ya da konuştuğun konular onda alakasız olduğuna dair duyguya mı yol açtı. Bence senin yapacağın şey kesinlikle onun için değil kendin için okumaya çeşitli kültürel etkinliklere katılmaya başlamak olmalı bunları yap sana saygı duymaya başlar artı onu bile geçersin.

evet bu bakış açısı doğrudur ama ne olursa olsun benle dalga geçmemeliydi
ben ondan sonra yanında hiç rahat olamadım zaten, gün boyu beraber vakit geçirmiştik ; ama ben çok kötüydüm gülen yüzüm asık gezmişti o gün :(

Ne güzel hayran kaldım size, Allah nazarlardan korusun sevginizi...
Ha çok güzel ben de böyle olmasını isterdim..
Ne biliym öğrenmem gerekenleri tatlılıkla öğretsin, yol göstersin ben de çok isterim
Ama nerdeeeeeeee
Bir ara bu olay olmadan önce öğrenmek istediğin bazı şeyler varsa lütfen çekinmeden sor demişti hoşuma gitmişti..
Fakat daha sonra böyle olması çok kırıcıydı çoooook

ya bilmiyorum belki de sinir olduğum için öyle geliyor ama, bu kırmızıyla alıntıladığım cümle bile çok aşşağılayıcı. yani kendimi sizin yerinize koydum, eşim bana "bilmek istediğin birşey varsa sor" dese, çok ukala olduğunu düşünür ve ona soracağıma Google a sorarım...
yazılarınızdan anladığım kadarıyla ayrılmak gibi bir niyetiniz yok. o halde genellikle hangi konularda konuşuyorsa, ilk önce o konulardan başlayarak okuyun, araştırın.. ama bunu yaptığınızı ona asla belli etmeyin.. o bir konuda konuşurken araya girip, ciddi bir şekilde fikrinizi savunun v.s.. bir ihtimal aklı başına gelir...

ya bilmiyorum belki de sinir olduğum için öyle geliyor ama, bu kırmızıyla alıntıladığım cümle bile çok aşşağılayıcı. yani kendimi sizin yerinize koydum, eşim bana "bilmek istediğin birşey varsa sor" dese, çok ukala olduğunu düşünür ve ona soracağıma Google a sorarım...
yazılarınızdan anladığım kadarıyla ayrılmak gibi bir niyetiniz yok. o halde genellikle hangi konularda konuşuyorsa, ilk önce o konulardan başlayarak okuyun, araştırın.. ama bunu yaptığınızı ona asla belli etmeyin.. o bir konuda konuşurken araya girip, ciddi bir şekilde fikrinizi savunun v.s.. bir ihtimal aklı başına gelir...

Biliyor musun arkadaşım bir ara ona birşey sormuştum, baktım bana cevap vermiyor, ben de googleda aratmıştım ve sorumun cevabını bulmuştum..sonra ona söyledim buldum sağol dedim o da çok komiksin ya googleda arattın diye gülmüştü.. ben de sana sormuştum senden öğrenmek zevkli olur sana daha yakın olurum diye ama sen bunu bile düşünememiştin demiştim

Yani artık sizin yorumlarınızla ve sakin bir kafayla düşününce bana göre biri olmadığını daha iyi anladım

Biliyor musun arkadaşım bir ara ona birşey sormuştum, baktım bana cevap vermiyor, ben de googleda aratmıştım ve sorumun cevabını bulmuştum..sonra ona söyledim buldum sağol dedim o da çok komiksin ya googleda arattın diye gülmüştü.. ben de sana sormuştum senden öğrenmek zevkli olur sana daha yakın olurum diye ama sen bunu bile düşünememiştin demiştim

Yani artık sizin yorumlarınızla ve sakin bir kafayla düşününce bana göre biri olmadığını daha iyi anladım

Doğru yoldasın canım.

Çok da şanslısın ki görebiliyorsun örtüşmediğinizi ve bu adamın yanlışlarını tebrik ederim.

Nedemek bu yaa genel kültür..
Kimse kimseden üstün degildir..
Heleki sana rezmen kültürsüzsün demiş ve degiştirmeye çalışmalar..
Tabiki kötü degil genel kültür ama..saçma cidden bir erkekten hele..
Ozaman senle ne işi var analmadım..gitsin kültürlü birini bulsun..
Uzaklaşın derim..bunun olumlu bi yönünü göremedim...
Beni abul eden her halimle kabul eder..kültürmü istio kendisi bana yardımcı olur eksiklerimde..ilişki birbini tamamlamaktır...
Yol ver gitsin

kültürlüsünü bulsun zaten kültürlü insan karşındakine kültürsüz diyecek kadar terbiyesiz olamaz alsanaalsanasmile

nie hep böle oluyorki neden herşey ters gider anlamıoyrum..eskiden obnm peşimden koşardı sonra ilgisi zaldı şimdi bn onun peşinden koşuyorum.sanırım kimse sewmeyi bilmiyor..keşke gerçektn bni çok sewen biri olsa yanımda diyorum bazen ozamnda düşünüyorum acaba gene mtsuz olurmuydum?

Back
X