kız çok iyi ayak diilmiş bn yokken cinsel ilşkleri varmış zatn kız msj atınca oda kafası guzl oldgu içn çagrmş hangi erkek o kafayla gel sevişelim diyen kadına hayr dermiş kio kizla ne isi varmis pismanmisin
sarhoş olmak bir bahane değil aslında sarhoş bir insan her zaman bilinç altındakini gerçekleştirir bunu unutma bence bırak gitsin arama sorma ilerde hep aklında olur bu acaba yapıyormu diye çünkü güven sıfırlanmış bir kere demicekmisin acaba aldatıyormu şunu yapıyormu bunu yapıyormu diye elbette diyeceksin o yüzden unut önüne bak zordur belki ama başarırsın bence yeterki iste . Bende o hataya düştüm ünideyken çok sevdim oda beni sevdi bi hataydı birlikte olduk ama ne oldu araya tatil gidi sarhoşum ayağı ile yabancı bir kızla yattı olan bizim 4 seneye oldu şu an başkasıyla nişanlıyım ve yaza düğünüm var nişanlımı seviyorum ama kalbimde üni aşkımın acısı var o acıda yaptığım hatadan dolayı
sarhoş olmak bir bahane değil aslında sarhoş bir insan her zaman bilinç altındakini gerçekleştirir bunu unutma bence bırak gitsin arama sorma ilerde hep aklında olur bu acaba yapıyormu diye çünkü güven sıfırlanmış bir kere demicekmisin acaba aldatıyormu şunu yapıyormu bunu yapıyormu diye elbette diyeceksin o yüzden unut önüne bak zordur belki ama başarırsın bence yeterki iste . Bende o hataya düştüm ünideyken çok sevdim oda beni sevdi bi hataydı birlikte olduk ama ne oldu araya tatil gidi sarhoşum ayağı ile yabancı bir kızla yattı olan bizim 4 seneye oldu şu an başkasıyla nişanlıyım ve yaza düğünüm var nişanlımı seviyorum ama kalbimde üni aşkımın acısı var o acıda yaptığım hatadan dolayı
kız çok iyi ayak diilmiş bn yokken cinsel ilşkleri varmış zatn kız msj atınca oda kafası guzl oldgu içn çagrmş hangi erkek o kafayla gel sevişelim diyen kadına hayr dermiş ki
adamın umurunda olsa senı arar sorar pesıne duserdı nasıl bıtmıs bu bırden bıre sen baskasına gtmıssın olayı eksık mı anlattın [/QUOo
olaylar o kadar karışıkkı bu anlattıgım şeylerin arasında çok şey var bnm evden ayrılmam yurtdışına çıkmam abimin onu tehdt etme öldürmekle suçlaması uzak dur ondan demesi herşey snn yuzunden oldu gibisnden bunlara ragmn bnm ynnmda oldgunu belirtti ama abm herşeyi engellediii imkanszlaştrdı abmden korkmadı o bnden korktu duygularından korktu bnmle olursa mutlu bi yandanda mutsz olucaktı ama yinede bu şklde uzaklaşması gerekmezdi ve en son 3 gün önce dogum günümü kutladı blmiyorm ama bişeyler ypmk istiyorm amacım suan onunla olmk diil ama görsün bni bn onu görüyüm ama tesadüfmüş gibi bişy olsn bni gördügünde bn onu gördgmde nolucak kötü olucakmyzzz sadece bunları mrk ediyrm
evet anlattımm biliyodu herşeyiiii anlatmıştmdıger konunu da okudum sımdı yerıne oturtum bazı seylerı...
sen bu ıkıncı bırlıkte oldgun ınsana bıseylerını anlattınmı hanı daha onceden bole bı bırlıktelgm vardı sevdm bırlıkte oldum aldattı fılan gıbılerınden ?
bu cocuk senı kullanmaya calısmıs besbellı ama bu cesaretı nasıl buluyo kendınde bunu anlamadım
evet anlattımm biliyodu herşeyiiii anlatmıştm
O zaman bu yeni arkadaşın sevgilin olmayan sabırla beklemiş ve hedefine ulaşmış kusura bakma sende canıma minnet demişsin anlatman ayrı yaşaman apayrı.
Peki bu ikinci erkek eski sevgilini tanıyormu ? Ortak bir çevreniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?