aşktı bu karşılıklıydı peki sonra noldu ?

kesinliklee çok doğru

hayatın ne getırecegını bılemıyoruz hersey kendı elımızde olsada ...
Bı an gelıyo hata yapabılıyoruz maalesef bu yuzden sımdı bız arkadasa aman dıktırme karsındakı ınsanı kandırmak olur desekte dıktır desekte hıcbısey degısmez vıcdanının sesını dınlesın nasıl uygun goruyorsa oyle yapsın en dogrusu bu olur

sadece arkadaşlarımın yorumları bni etlkileyen bn çk fazla problem etmiyorm bunu bni seven bu şe4klde sever herşey orda diil çünkiii vizdanmn sesini dinlicem ama huyum kurusun etrafmdakilern laflarına bakıyormmm malsff

ne dıyor etrafındakıler sana?
Onların ınadına hataya dusmeyeceksın

Etrafındakiler bir ton şey diyecektir olumlu olumsuz arkadaşların tabi ama kendinin ne dediğini vicdanını sesini dinlemen daha uygun olacaktır. Ters bi durum ile karşılaşırsa ama arkadaşlarım demişti diyemezsen.

arkadas dedıgın ınsanı her turlu kotu yola surukleyebılen bırseydır bunu unutma ,
ne kadar emınsın senın ıcın ıyı seyler dusunduklerınden

ne dıyor etrafındakıler sana?
Onların ınadına hataya dusmeyeceksın

böyle bi kız diildin sen diyorlar çok degiştin diyorlar bakışların gülüşün herşeyin farklı diyorlar iyi diilsin diyorlar bu yorumlar bile insanı kötü edebiliyor

böyle bi kız diildin sen diyorlar çok degiştin diyorlar bakışların gülüşün herşeyin farklı diyorlar iyi diilsin diyorlar bu yorumlar bile insanı kötü edebiliyor

sen ne dıyorsun pekı bu soruyu sorduklarında ...

arkadas dedıgın ınsanı her turlu kotu yola surukleyebılen bırseydır bunu unutma ,
ne kadar emınsın senın ıcın ıyı seyler dusunduklerınden

neler yaşadım bi bilsenz anlatsam roman olur gecelerce bakireligi gtti diye hıçkıra hıçkıra aglayan bi arkadaştm bn o kdr iyiyidm ki o arkadaşımdanda kazık yedm hemde o adam yüzünden o hikayeyide başka bi konuda anlatıcam size..ama emn olun kadın oldktn sonra büyüdüm bn o kdr farklı bişeyki bu herşeyin farkına varıyosunuz

sen ne dıyorsun pekı bu soruyu sorduklarında ...

artık böyleyim diyorum bunu kendi ailem bile söylüyor farklı bakıyomuşum yaşayan bi ölü oldgmu dile getiriyolar mutlu diilm hç diilm tkrr n zmn bn bn olrmm bilmiyorum o kadr zor şeyler yaşadım ki bn bile anlamakta güçlük çekiyorm bazn

vay arkadaş ne yorumlar onlar öyle
bak güzelim
senin bedenin senin kararın
sevmişsin ve sevişmişsin
kimseye verecek bi hesabın yok
ayrıca namus beyindedir
ayrıca erkekler çok şey bekleme
pişman olmazlar
asla ve asla pişman olmazlar
yaparlar ve köşelerine çekilirler
o kadar

bell ki biraz değişiklik görmüşler sende..ve düzelmen için biraz abartıyorlardır..
sende onlara "beni uyardığınızı,düşündüğünüzü biliyorum ama ben biraz kırılıyorum" diyebilirsin
sende kendini sorgulayablirsin mesela..aksini düşünüyosanda bunu onlara belirt

İyi arkadaş bulmak önemli üniversite ortamında insanlar çok değişebiliyor arkadaşlarında değişir normal bir kere başladımı kendini durduramayanlar var yanlış anlama direk sana değil ama sen bundan sonra kendine çok çok dikkat etmelisin adını çıkaracak eylemlerden uzak dur aşırı rahat arkadaşlarından uzak dur tetikler zaten arzulamışsın arkadaşını kaç defa birlikte olmuşsunuz bundan sonra daha dikkatli adımlar at önce kendini önemse biraz bencil olman gerekiyor.

ne var yorumlar da ?

ben o kadar kotu seyler yasadımkı esımle , aılemle , esımden once ve sonra herneyse ...
suan da calısıp kendı ayaklarımın uzerınde durabılıyorum okuyorum , herseyden once kendım ıcın varım en onemlısı bu dıyorum
senın gbı cok kısıden ıntıkam alma ıstegım var bnmde emın ol herseyı yapacak kadarda cesaretlıyım ama degermı ıste orasını sorgulamak lazım sacma sapan ınsanlar ıcın hayatımı mahfetmeye degermı degmez tabıkı bu yuzden Allah a havale ettım ama ıllakı bıgun gelır bnde bısıyler yaparım bellı olmaz

sana demedim üzerine alınma
mantıklı yorumlar yapmışsın
sadece adın çıkacak kısmına takıldım

alınmadım zaten ,
nereye takıldıgını merak ettım ...
evet herkese herseyını anlatır ve ınanırsa adını cıkarır o ınsanlar dıkkatlı olması ıcın uyarıyoruz
yoksa kımse kımseye karısamaz herkes ozgur yasamak ıstedklerınde tabıkı

sana demedim üzerine alınma
mantıklı yorumlar yapmışsın
sadece adın çıkacak kısmına takıldım

Evet o dediğin yorumu ben yaptım yanlış olan bir şey mi gördün söyle cevaplıyayım.

şu saatten sonra yapabilicgm tek şey allaha havale etmek ve herşeyden uzaklaşmak sosyal paylaşm sitelerimi kapatıcm uzun süre yok olucam bu en iyisi olucak yavş yavş herşeyden uzaklaşmam lazm

şu saatten sonra yapabilicgm tek şey allaha havale etmek ve herşeyden uzaklaşmak sosyal paylaşm sitelerimi kapatıcm uzun süre yok olucam bu en iyisi olucak yavş yavş herşeyden uzaklaşmam lazm

bak bır sure sonra bu durumdan da sıkılır daha beter yanlısa dusersın ...
sadece dıkkatlı ol kendı nı herseyden soyutlamana gerek yok kac yasındasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…