kızlık zarı tartısmasına lutfen gırmeyın ,
hepımız bılıyoruzkı bakıre olup ne haltlar yıyen var ,
bakıre olmayıp namusunu koruyanlarda var yada her onune gelenle yatan da
bu ınsanın kendıne ve allaha verdgı bı hesaptır dogru yda yanlıs demıycem yanı kım ne ısterse onu yasar her koyun kendı bacagından sonucta
sadece arkadaşlarımın yorumları bni etlkileyen bn çk fazla problem etmiyorm bunu bni seven bu şe4klde sever herşey orda diil çünkiii vizdanmn sesini dinlicem ama huyum kurusun etrafmdakilern laflarına bakıyormmm malsff
sadece arkadaşlarımın yorumları bni etlkileyen bn çk fazla problem etmiyorm bunu bni seven bu şe4klde sever herşey orda diil çünkiii vizdanmn sesini dinlicem ama huyum kurusun etrafmdakilern laflarına bakıyormmm malsff
ne dıyor etrafındakıler sana?
Onların ınadına hataya dusmeyeceksın
böyle bi kız diildin sen diyorlar çok degiştin diyorlar bakışların gülüşün herşeyin farklı diyorlar iyi diilsin diyorlar bu yorumlar bile insanı kötü edebiliyor
arkadas dedıgın ınsanı her turlu kotu yola surukleyebılen bırseydır bunu unutma ,
ne kadar emınsın senın ıcın ıyı seyler dusunduklerınden
sen ne dıyorsun pekı bu soruyu sorduklarında ...
böyle bi kız diildin sen diyorlar çok degiştin diyorlar bakışların gülüşün herşeyin farklı diyorlar iyi diilsin diyorlar bu yorumlar bile insanı kötü edebiliyor
neler yaşadım bi bilsenz anlatsam roman olur gecelerce bakireligi gtti diye hıçkıra hıçkıra aglayan bi arkadaştm bn o kdr iyiyidm ki o arkadaşımdanda kazık yedm hemde o adam yüzünden o hikayeyide başka bi konuda anlatıcam size..ama emn olun kadın oldktn sonra büyüdüm bn o kdr farklı bişeyki bu herşeyin farkına varıyosunuz
vay arkadaş ne yorumlar onlar öyle
bak güzelim
senin bedenin senin kararın
sevmişsin ve sevişmişsin
kimseye verecek bi hesabın yok
ayrıca namus beyindedir
ayrıca erkekler çok şey bekleme
pişman olmazlar
asla ve asla pişman olmazlar
yaparlar ve köşelerine çekilirler
o kadar
ne var yorumlar da ?
neler yaşadım bi bilsenz anlatsam roman olur gecelerce bakireligi gtti diye hıçkıra hıçkıra aglayan bi arkadaştm bn o kdr iyiyidm ki o arkadaşımdanda kazık yedm hemde o adam yüzünden o hikayeyide başka bi konuda anlatıcam size..ama emn olun kadın oldktn sonra büyüdüm bn o kdr farklı bişeyki bu herşeyin farkına varıyosunuz
artık böyleyim diyorum bunu kendi ailem bile söylüyor farklı bakıyomuşum yaşayan bi ölü oldgmu dile getiriyolar mutlu diilm hç diilm tkrr n zmn bn bn olrmm bilmiyorum o kadr zor şeyler yaşadım ki bn bile anlamakta güçlük çekiyorm bazn
sana demedim üzerine alınma
mantıklı yorumlar yapmışsın
sadece adın çıkacak kısmına takıldım
sana demedim üzerine alınma
mantıklı yorumlar yapmışsın
sadece adın çıkacak kısmına takıldım
şu saatten sonra yapabilicgm tek şey allaha havale etmek ve herşeyden uzaklaşmak sosyal paylaşm sitelerimi kapatıcm uzun süre yok olucam bu en iyisi olucak yavş yavş herşeyden uzaklaşmam lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?