aşktı bu karşılıklıydı peki sonra noldu ?

tanıyodur burda tanınan bi insan erkek arkadaşım ugraştıgı bi iş var onun sayesinde ve bana karşı duydugu aşkı bilen birisi bu insn

Pek iyi değil aslında bu durum çünki bu erkek sevgilin değil bir şeyin değil onu gözünde ve dilinde yerin sıfatın nedir sence arkadaşlarına nasıl tanıtmıştır seni ?

Hani diyorsun ya önce ki konunda olumsuz yazacaklar yazmasın pişman değilim benim doğrularım gibi sözler ifade etmiştin. Sevgilinin birlikte olduğu kadınada sen sağlam ayak değilmişsin diyemezsin çünki oda onun doğruları. Ve senin o kadından şuan hiç bir farkın yok bire birsiniz.

Eski sevgilini unutmaya bakacaksın bitti gitti o adım atsa atardı sana ama yok kabullen bunu nefret bile besleme boş ver.

bn o kadına oyle bişey demiyorum onun dedigini söyledim sadece insanları bu gibi şeylerle yargılıcak bi insan diillim..aşıkmıyım aşıgım deliler gibi hmde birlikte olamıcagımızıda kabullendm artık onu istemiyorumda sadece bnm istedgm görsün bni bi şklde blki şuan blki daha sonra ama görsün görüym ne şklde yapmalıym bunu bunun içn yardm istiryrm bn
öyle unutmaya çalş demeyle keşke olabilse bn istiyorm ama kalbm hala o diye diretiyo bedenm ise hatalar yapıyo başka bi insanla (

Hata bir defa olur seninki tercih defalarca olmuş ve bayağı tutkulu vs dediğine göre çokda hoşuna gitmiş ama dikkat et bu hızda gidersen sağa sola adın iyi gitmez.

Unutmak zor ama başka alternatifin yok mecbur bu hayatta kişinin kendisi önemlidir mantıklı olanı yapmalıyız bu yüzden.

dedigin gibi birini seviyosun şuan ynnda ama o ilk başka ilk kadını oldugun adam hep aklında olucak hep aklımda olucak;peki hiç gelmedimi sana o

geldi tabiki hatta 3 ay sonra tekrar başladık ama bana dediği şey çıkarken ablam seni istemiyor sorumluluk yok sende öle dior dedi beni ailsi ile tanıştırmaya götürdü ailesi istedi bunu ama ablası bi erkeğin evine gelio ailesi ile tanışmaya bu kız sorumluluk sahibi olamaz demiş buna ragmen 5 6 ay zorlaya zorlaya yürüttük ilişkiyi en sonunda gelecek olmayınca ayrıldım unutamadım yaptıklarını tüm onlara ragmen ablasının ağzına bakmasıda ayrı zoruma gitti ayrıldım 1 sene peşimden koştuı şu an askerde nişanlı olduğumu biliyor ama hala ona dönmemi bekliyor kaç kere bana bir şekilde ulaştı ama asla evlensen bile bırakmam seni diyor dönmeyeceğimi bile bile

Son düzenleme:

tabi daha sonra anlıyor bu erkekler kıt anlayışlılar bildigin ama bakireligini aldıgı kadını hiç bi zamn unutamaz bi erkek isterse başkasına aşık olsunn o duyguyu bi erkk arkadaşm anlatmştıı hayatı boyunca hep pşmn olucak başka insanlarda düşündgünde bedenini..peki bna çok masumsun çok safsın demşti kendisi bu yuzden mi sevilmedm bn.şmdi saf diilm masumda diilm onun sayesinde hadi bu halde diger kızlar gibi sevsene beni it demek istiyorm !!!!

Bir kere bu düşünceleri kafandan at kendi seçimin o sana zorla bir şey yapmadı diğeri de senin seçimindi sarhoşluk bahanen hata olarak görseydin devamı gelmezdi zaten. Bende yaşadıö bir şeyler ve çok ortam gördüm.

Bundan sonra atacağın adımda seni ilgilendirir ne yaparsan kendine yaparsın içinde kin nefret barındırma kendine zarar verirsin en çok senin ateşin seni yakar karşndakine kıvılcımı ya ulaşır ya ulaşmaz senin bu durumu kabullenmen gerekiyor o artık yok bitti gitti. Unutmak zor elbet ama istemekle başlar sen unutmayı istiyormusun ? O zaman onu hatırlatma kendine gün ve gün içinde eksilecek ve zaman ile yok olacaktır.

kadınsın artık ısteklerın tabıkı olacak bırıyle bırlıktelık yasamak ısteyeceksın bu en dogal hakkın kımse bunun ıcın senı suclayamaz ama bızım oyle lanet bı toplumumuz ve bakıs acımız varkı yuzbınkere lanet olsun adını cıkartırlar hemen kı sen evlenmemıssın durumunu kımseye anlatmayarak saklayabılırsın

haklısınız kızlar bn yaşadgm acıdan yaptm tüm bu hataları bundan sonra tek bi hata bile yapmamaya çalışıcam 1 sene sonra avukat olucam derslerime vericem kendmi aşıkı oldgm adamı kalbime gömücem diger dingilin bni kullanmak istedgnide sayenzde anladm cddn bn salagm anlamıyorm suçluyum hep derm ya herşeye inanıyormm bn ama sayenzde brz irkildmmm kndne gel kızım dedmm teşekkrr ediyormmmmm

ben ona bakireligimi verdim bu çok agır bişey pişmn diillm bunun içn bn istemesem olmzdı ama haketmedm bunları bn umarım bnde snn gibi unutur ve başkasını sevebilirmmmm ama zor gibi şuanlık

üzgünüm ama birlikte olduysanız artık o adamdan umudu kes canım..
çünkü erkekler evlenmeden sahip olduğunda onunla bi gelecek düşünmüyor
nasılsa benim diyor..bunun aksi çok nadirdir..ki çapkın bi adam bence..
emin ol seversin yaşın kaç bilmiyorum ama daha kaç kişi seversin hemde..
ve bir daha kimseye güvenmemeni tavsiye ederim..yoksa aynı sorunları tekrar yaşayacaksın

bence bugünden itibaren kendine yeni sayfa aç unut dündekileri yarına bak belki yazması kolay uygulaması zor ama bence artık yapmalısın en azından kendi değerini anla bu kadar basit olmamalı bence ya belkide seninle ilişkiye giren kişiyide o yolladı bakalım sadece benimmi olacak yoksa başkalarıylada olacakmı die uzun bir süre hayatına kimseyi alma yani en azından unutana kadar çünkü teselliyi başka erkekte ararsan sen zararlı çıkarsın canlı örneğinide yaşamışsın zaten

kızlık zarı tartısmasına lutfen gırmeyın ,
hepımız bılıyoruzkı bakıre olup ne haltlar yıyen var ,
bakıre olmayıp namusunu koruyanlarda var yada her onune gelenle yatan da
bu ınsanın kendıne ve allaha verdgı bı hesaptır dogru yda yanlıs demıycem yanı kım ne ısterse onu yasar her koyun kendı bacagından sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…