tanıyodur burda tanınan bi insan erkek arkadaşım ugraştıgı bi iş var onun sayesinde ve bana karşı duydugu aşkı bilen birisi bu insn
bn o kadına oyle bişey demiyorum onun dedigini söyledim sadece insanları bu gibi şeylerle yargılıcak bi insan diillim..aşıkmıyım aşıgım deliler gibi hmde birlikte olamıcagımızıda kabullendm artık onu istemiyorumda sadece bnm istedgm görsün bni bi şklde blki şuan blki daha sonra ama görsün görüym ne şklde yapmalıym bunu bunun içn yardm istiryrm bnPek iyi değil aslında bu durum çünki bu erkek sevgilin değil bir şeyin değil onu gözünde ve dilinde yerin sıfatın nedir sence arkadaşlarına nasıl tanıtmıştır seni ?
Hani diyorsun ya önce ki konunda olumsuz yazacaklar yazmasın pişman değilim benim doğrularım gibi sözler ifade etmiştin. Sevgilinin birlikte olduğu kadınada sen sağlam ayak değilmişsin diyemezsin çünki oda onun doğruları. Ve senin o kadından şuan hiç bir farkın yok bire birsiniz.
Eski sevgilini unutmaya bakacaksın bitti gitti o adım atsa atardı sana ama yok kabullen bunu nefret bile besleme boş ver.
bn o kadına oyle bişey demiyorum onun dedigini söyledim sadece insanları bu gibi şeylerle yargılıcak bi insan diillim..aşıkmıyım aşıgım deliler gibi hmde birlikte olamıcagımızıda kabullendm artık onu istemiyorumda sadece bnm istedgm görsün bni bi şklde blki şuan blki daha sonra ama görsün görüym ne şklde yapmalıym bunu bunun içn yardm istiryrm bn
öyle unutmaya çalş demeyle keşke olabilse bn istiyorm ama kalbm hala o diye diretiyo bedenm ise hatalar yapıyo başka bi insanla(
dedigin gibi birini seviyosun şuan ynnda ama o ilk başka ilk kadını oldugun adam hep aklında olucak hep aklımda olucak;peki hiç gelmedimi sana o
geldi tabiki hatta 3 ay sonra tekrar başladık ama bana dediği şey çıkarken ablam seni istemiyor sorumluluk yok sende öle dior dedi beni ailsi ile tanıştırmaya götürdü ailesi istedi bunu ama ablası bi erkeğin evine gelio ailesi ile tanışmaya bu kız sorumluluk sahibi olamaz demiş buna ragmen 5 6 ay zortlaya zorlaya yürüttük ilişkiyi en sonunda gelecek olmayınca ayrıldım unutamadım yaptıklarını tüm onlara ragmen ablasının ağzına bakmasıda ayrı zoruma gitti ayrıldım 1 sene peşimden koştuı şu an askerde nişanlı olduğumu biliyor ama hala ona dönmemi bekliyor kaç kere bana bir şekilde ulaştı ama asla evlensen bile bırakmam seni diyor dönmeyeceğimi bile bile
adamın umurunda olsa senı arar sorar pesıne duserdı nasıl bıtmıs bu bırden bıre sen baskasına gtmıssın olayı eksık mı anlattın [/QUOo
olaylar o kadar karışıkkı bu anlattıgım şeylerin arasında çok şey var bnm evden ayrılmam yurtdışına çıkmam abimin onu tehdt etme öldürmekle suçlaması uzak dur ondan demesi herşey snn yuzunden oldu gibisnden bunlara ragmn bnm ynnmda oldgunu belirtti ama abm herşeyi engellediii imkanszlaştrdı abmden korkmadı o bnden korktu duygularından korktu bnmle olursa mutlu bi yandanda mutsz olucaktı ama yinede bu şklde uzaklaşması gerekmezdi ve en son 3 gün önce dogum günümü kutladı blmiyorm ama bişeyler ypmk istiyorm amacım suan onunla olmk diil ama görsün bni bn onu görüyüm ama tesadüfmüş gibi bişy olsn bni gördügünde bn onu gördgmde nolucak kötü olucakmyzzz sadece bunları mrk ediyrm
evet anlattımm biliyodu herşeyiiii anlatmıştm
BAK CANIM BUNDAN SONRA HICBIRSEYINI HICKIMSEYE ANLATMA KESINLIKLE ,
KAC YASINDASIN BILMIYORUM BNIMDE YASIM FAZLA BUYUK DEGIL UNI IKINCI SINIFTAYIM VE EVLENIP AYRILDIM NE YAZIKKI BU ULKEDEKI ERKEKLER BAKIRE OLMAYAN YADA AYRILMIS BI BAYAN GORSELER PESINDEN KOSARLAR BUNU HICBIRZAMAN UNUTMA NEDENIDE SENI KULLANMAK ICINDIR BUNDAN EMIN OLABLIRSIN SANA TURLU TURLU GUZEL LAFLAR SOYLERLER KANDIRMAYA CALSIRLAR EN IYISI UZAK DURCAKSIN BOSVERCEKSIN ILK OLANLA SEVDIN OLDU BITTI IKINCIYIDE BI HATA OLARAK GOR VE YOLUNA DEVAM ET OKUYORSAN DERSLERINE BAK INAN BU DAHA HAYIRLI SENIN ICIN HANI DIYORSUN YA SEVGILI OLMUYORUZ AMA BIRLIKTE OLMAK ISTIYO NERDE NE YAPTGIMI SORUYO BU TIPLERLE BNDE COK KARSILASTIM INAN KI HEPS AYNI B..K BU ERKEKLERIN
tabi daha sonra anlıyor bu erkekler kıt anlayışlılar bildigin ama bakireligini aldıgı kadını hiç bi zamn unutamaz bi erkek isterse başkasına aşık olsunn o duyguyu bi erkk arkadaşm anlatmştıı hayatı boyunca hep pşmn olucak başka insanlarda düşündgünde bedenini..peki bna çok masumsun çok safsın demşti kendisi bu yuzden mi sevilmedm bn.şmdi saf diilm masumda diilm onun sayesinde hadi bu halde diger kızlar gibi sevsene beni it demek istiyorm !!!!
BAK CANIM BUNDAN SONRA HICBIRSEYINI HICKIMSEYE ANLATMA KESINLIKLE ,
KAC YASINDASIN BILMIYORUM BNIMDE YASIM FAZLA BUYUK DEGIL UNI IKINCI SINIFTAYIM VE EVLENIP AYRILDIM NE YAZIKKI BU ULKEDEKI ERKEKLER BAKIRE OLMAYAN YADA AYRILMIS BI BAYAN GORSELER PESINDEN KOSARLAR BUNU HICBIRZAMAN UNUTMA NEDENIDE SENI KULLANMAK ICINDIR BUNDAN EMIN OLABLIRSIN SANA TURLU TURLU GUZEL LAFLAR SOYLERLER KANDIRMAYA CALSIRLAR EN IYISI UZAK DURCAKSIN BOSVERCEKSIN ILK OLANLA SEVDIN OLDU BITTI IKINCIYIDE BI HATA OLARAK GOR VE YOLUNA DEVAM ET OKUYORSAN DERSLERINE BAK INAN BU DAHA HAYIRLI SENIN ICIN HANI DIYORSUN YA SEVGILI OLMUYORUZ AMA BIRLIKTE OLMAK ISTIYO NERDE NE YAPTGIMI SORUYO BU TIPLERLE BNDE COK KARSILASTIM INAN KI HEPS AYNI B..K BU ERKEKLERIN
Erkeğe bu gücü verenler yine biz kadınlar değilmiyiz sence ? Bak arkadaşa ne güzel sunmuş kendini erkek biliyor duramayacak birlikte olacak nasılsa diye benim arkadaşımda evlendi boşandı artık özgürüm diye kafasına göre takılıyordu. Tamam hayat bizim istediğimiz gibi yaşarız ama belli bir düzeni olmaz ise erkek böyle sırtını gere gere gezecektir tabi ki.
Erkeğe bu gücü verenler yine biz kadınlar değilmiyiz sence ? Bak arkadaşa ne güzel sunmuş kendini erkek biliyor duramayacak birlikte olacak nasılsa diye benim arkadaşımda evlendi boşandı artık özgürüm diye kafasına göre takılıyordu. Tamam hayat bizim istediğimiz gibi yaşarız ama belli bir düzeni olmaz ise erkek böyle sırtını gere gere gezecektir tabi ki.
bende bunu anlatmaya calsııyorum , erkeklere gore hava hoc nasıl olsa erkek kımse ona hıcbırsey demez
ama kadın olmak oylemı herkesden once senın kendıne laf getrmemen lazım ...
bende bunu anlatmaya calsııyorum , erkeklere gore hava hoc nasıl olsa erkek kımse ona hıcbırsey demez
Kadın pısırık olmadıkça laf getirmez kendine tabi attığı adıma da dikkat edecek tanışdıpı gün birlikte olan kadınlar var nasılsa kız değilim diye abartanlar ve konu sahibi gibi sevgili olmadan normal takılanlar erkek beyni hepsi aynı der bırakır düzgün bir cinsel hayat yaşayan kadında etkilenir hali ile normaldır bana göre bu olgu bu sebeplerden.
kadınsın artık ısteklerın tabıkı olacak bırıyle bırlıktelık yasamak ısteyeceksın bu en dogal hakkın kımse bunun ıcın senı suclayamaz ama bızım oyle lanet bı toplumumuz ve bakıs acımız varkı yuzbınkere lanet olsun adını cıkartırlar hemen kı sen evlenmemıssın durumunu kımseye anlatmayarak saklayabılırsın [/QUOTEevet bazı arkadşlrm o kdr kafamı karıştdılar ki bakire olup olmama konusunda ilerde birlkte olucgm kşinin tepkisi ne olucak gibisnden diktrmeyi bile düşünüyorm artk o derece düştüm
ben ona bakireligimi verdim bu çok agır bişey pişmn diillm bunun içn bn istemesem olmzdı ama haketmedm bunları bn umarım bnde snn gibi unutur ve başkasını sevebilirmmmm ama zor gibi şuanlık
tabi daha sonra anlıyor bu erkekler kıt anlayışlılar bildigin ama bakireligini aldıgı kadını hiç bi zamn unutamaz bi erkek isterse başkasına aşık olsunn o duyguyu bi erkk arkadaşm anlatmştıı hayatı boyunca hep pşmn olucak başka insanlarda düşündgünde bedenini..peki bna çok masumsun çok safsın demşti kendisi bu yuzden mi sevilmedm bn.şmdi saf diilm masumda diilm onun sayesinde hadi bu halde diger kızlar gibi sevsene beni it demek istiyorm !!!!
Kadın pısırık olmadıkça laf getirmez kendine tabi attığı adıma da dikkat edecek tanışdıpı gün birlikte olan kadınlar var nasılsa kız değilim diye abartanlar ve konu sahibi gibi sevgili olmadan normal takılanlar erkek beyni hepsi aynı der bırakır düzgün bir cinsel hayat yaşayan kadında etkilenir hali ile normaldır bana göre bu olgu bu sebeplerden.
birde bakire olupta her önüne gelenle sevişen kadınlar var !!!!!
Kadınlık onurun gururun ne olacak birde avukat olacam diyorsun sen et parçasımısın doğruların ile yanlışların ile bir insansın. Adamı kandırdın peki iç huzurun hiç mi etkilenmecek sonuçta adam senin ile değil yarattığın sahte sen ile evlenecek. Avukatkadınsın artık ısteklerın tabıkı olacak bırıyle bırlıktelık yasamak ısteyeceksın bu en dogal hakkın kımse bunun ıcın senı suclayamaz ama bızım oyle lanet bı toplumumuz ve bakıs acımız varkı yuzbınkere lanet olsun adını cıkartırlar hemen kı sen evlenmemıssın durumunu kımseye anlatmayarak saklayabılırsın [/QUOTEevet bazı arkadşlrm o kdr kafamı karıştdılar ki bakire olup olmama konusunda ilerde birlkte olucgm kşinin tepkisi ne olucak gibisnden diktrmeyi bile düşünüyorm artk o derece düştüm
olacam diyorsun hiç yakıştıramadım sana ama seçim senin sen bilirsin tabi ki.
birde bakire olupta her önüne gelenle sevişen kadınlar var !!!!!
Onlar bakire ama temsili kızlığım kalsın evlenince lazım olur diyenler işte seni örnek verdim diye bu kadar kızma bu senin seçimindi sonuçta.
kadınsın artık ısteklerın tabıkı olacak bırıyle bırlıktelık yasamak ısteyeceksın bu en dogal hakkın kımse bunun ıcın senı suclayamaz ama bızım oyle lanet bı toplumumuz ve bakıs acımız varkı yuzbınkere lanet olsun adını cıkartırlar hemen kı sen evlenmemıssın durumunu kımseye anlatmayarak saklayabılırsın [/QUOTEevet bazı arkadşlrm o kdr kafamı karıştdılar ki bakire olup olmama konusunda ilerde birlkte olucgm kşinin tepkisi ne olucak gibisnden diktrmeyi bile düşünüyorm artk o derece düştüm
oda ayrı bir sorun tabiki umarım ilerde sıkıntı olmaz bu konu Allah yardımcın olsun :26: benim arkadaşımda aynı sorunu yaşadı şu an evli ve 1 çocuğu var hemde başka bir adamla evli oda biliyoırdu bile bile kabul etti çocuk arkadaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?