asla ev alamayacak olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O değil buzlukta yarım somonum vardı hemen yarın takviye yapacağım feci kıymete bindi şu an gözümde
Gelin ben size bizdeki somon kafalarını ( dikkat tüm somon değil yalnız hala o kadar zengin degilim..) vereyim sizde bana buzluktaki havuçlu kekleri verin..
Somon konusu huzur içinde çözülsün..:)

Nasıl akıllı, nasıl hanım ve de güzelsin sen yaa...

Konuyu ne güzel özetlemişsin...

Reactions: 000
Gelin ben size bizdeki somon kafalarını ( dikkat tüm somon değil yalnız hala o kadar zengin degilim..) vereyim sizde bana buzluktaki havuçlu kekleri verin..
Somon konusu huzur içinde çözülsün..:)
Kek kolay da kafayla birlikte sol filetodan da bi parça alırım cingen pazarlığı yapasım tuttu hep makarna yemekten zaar

Nasıl akıllı, nasıl hanım ve de güzelsin sen yaa...

Konuyu ne güzel özetlemişsin...
Teşekkür ederim..
Sonra işler karıştı ama olsun..
Bu konular yuvarlak masada konuşulacak konular..böyle mesajla olmuyor, herkes birbirini yanlış anlıyor.
Gene de yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Ne somon muş arkadaş...
Yiyen zengin yemeyen fakir mi dendi, ben göremedim...

Alacak durumum var ama bizimkiler hamsi ve istavrit ten başkasını yemiyor mesela... Çinekop aldım geçen yıllarda burun kıvırdılar.
Büyük balıkta kılcık varmış upraşamazlarmış
Uskumru çok kokuyor hayatta yiyemem mesela...
Tamamen tercih meselesi, bazı durumlarda da bütçe meselesi diyelim de ortayı bulalım

Daha ölçülü ve dikkatli olan taraf hangisiyse evin sorumlusu o olmalı. 11 bin küsür maaşla ev alınamıyorsa gerçekten asgari ücretli ne yapsın

Tarıma destek verilmeden, denizcilik okyanus denizciliği olmadan çok zor. Onlar olmalı ki biz uyguna yiyelim...
Bunları konuşmak lazım evet ama maalesef şu an bizi aşıyor. Bende isterdim her çocuk her gün et yesin..en kaliteli sutu içsin.. öyle bir zamanlar heidi vardı.. oradaki heidi gibi kalıp kalıp peynir yesin süt tereyağı tüketsin. Bizde yiyelim..
Ama sağlam tarıma destek lazım.

Daha ölçülü ve dikkatli olan taraf hangisiyse evin sorumlusu o olmalı. 11 bin küsür maaşla ev alınamıyorsa gerçekten asgari ücretli ne yapsın
Yaaa bir taraf ev almak istemiyorsa borca girmek istemiyorsa. Teknoloji alet almak istediğinde internete girip almak istiyorsa... Yani tek kişinin tekelinde bir şey olamaz bu. Çiftler aynı istekte olmalı ve ona göre karar vermeli bütçeye demek daha mantıklı bence.

Bizim evde esim tek calisiyor, 3500 ya alir ya almaz tam. Buna ragmen biz ev aldik cok sukur 10 yil boyunca odeyecegiz tabiki

Bacım sen niye üstüne alınıyorsun ki her yazılanı, sana yazmadım ki ben o yorumu, aklıma bile gelmedin
bana yazdın yani ..sen kimsin benim cocukarimi aç olmakla itham ediyorsun ya bu ne saygısızlık ....nereden biliyorsun benim çocuklarımın aç oldugunu ....ev aldık diye ödemelerimiz çok diye aç mı bırakıyoruz yawrularimizi nasıl.insansin sen sakın cocuklarimi kimse diline dolamasin...annesiyim ben kimseye bunun acikalmasini yapmak zorunda değilim... elhamdülillah Allah'ıma çocuklarım boğaz konusunda kimseden geri kalmaz ...hamburger pizza gibi sgliksiz şeyler yerine sebze yediriyorum ...köyümden süt getirip iciriyorum hazir süte para vermiyorum belki...nereden bileceksin bukadar aşağılık yorum olamaz ya .
Bacim kusura bakma da su satirlari yazarken bile karnin açtir senin..
Mune
saygısızlıga bak ...
ev alındı diye insanları ve çocuklarını açlıkla hitap eden G Gamarcoba66 senin gibi kadınlar Allah'a havale ediyorum hepinizi

Yokluk çok hırs verir. Iyi bir tetikleyicidir.
Ben bir araştırmada zekanın genetik olduğunu okumuştum. Sadece bazı motorsal zekâ gelistirilebilirmis. O yüzden dengeli beslenmenin bağışıklık konusunda çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Zekaya çok etki ettiğini sanmıyorum. Tabi yeni deneylerle aksi kanıtlanırsa o ayri..

Bence insanlar eski konunuzu bildiği için böyle yazdı biraz da. Eşim şu kadar veriyor ben onla kendime mı harcayayım çocuklara şunu mu alayım yazmıştınız mesela bir yerde. Ya da elde o kadar para kalıyorsa eşinizin o kadar ayırması çok normal. Siz ise konu açıp eşinizi taslattiniz burada. Insanlar da noluyoruz dedi. Tane tane anlattınız bir de. Yani gelip herkese laf söylemeden önce kendinizin iletişim becerilerinize de bakmanızı tavsiye veririm.

sanane kardeşim !! yumurtasını da yiyor benim çocuğum sütünü de içiyor etini de sebzesini de yiyor !!! sen oturup benim kaç koli yumurta yediğimi hesap edevegine bı vicdan muhasebesi yap hencinsine yaptığın şu "aç ," tabirli yorumlarına......illa hamburger pizza tarzı şımarık menulerle mi büyüsunler....herkesin hesabı kitabı kendine ....sakin burada benim çocuklarımı dilinize dolamayin

Nereye havale edersen et lafa bak ya!! Almanya da olsa senin o cocuklarini elinden almislardi simdi..Senin cocuklarin ama ulkenin de gelecegi bu cocuklar..

katılıyorum

Reactions: 000
pardon ben anlamadım ?? sosyal hizmetler aranmak derken??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…