Açılın Anadolu dan bildiriyorum

Küçücük bir İç Anadolu şehrindeyim, buraya ilk geldiğim zamanlar ev fiyatlarını duydukça yok artık kim alabilir o evleri diyordum, çünkü ekonomik olarak gerçekten gelişmemiş bir yer, şehrin öğretmeni, polisi üst gelir grubu sayılıyor yani siz düşünün.
Ortamlara girdikçe baktım ki o çok lüks sitelerde oturanların çoğu memur, düz memur. İnsanlar genelde evlenir evlenmez ev alıyor, kredisi bittiği anda ikinci evi alıyor. Ya yeni aldığını ya eskisini kiraya veriyor. Çünkü küçük şehir görgüsüzlüğü diye bir şey var. Para harcamayı, yaşamayı bilmiyor çoğu. Bazı arkadaşları görünce yemek ısmarlayasım, üstüne başına bir şeyler alasım gelirdi benim. Sonradan öğrendim ki adamlar en lüks yerlerde yaşıyor. X sitesi popülerliğini yitirince Y sitesine geçiyorlar. Y de oturanların çoğu X te de ev sahibi. Sonra da burdaki birçok üye gibi aaaa sizin daha eviniz yok mu, bunca zaman niye boşa harcadınız diye seni beni beğenmiyor. Git de aynadaki tipine bak diyesi geliyor insanın ama diyemiyorsun işte.
inşaat sektörü asla batmaz, büyük şehirde ihtiyaç bitmez, küçük şehirde komşunun iki evi var bizim niye yok yarışı.