• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla geçmeyen yüz kızarıklığım

Yellenmeyi cok poncik anlatmislar yapmayani doveriz gibisinden ahahhahah ya utanc verici olur tabi baskalarinin yaninda ama olduktan sonra yapacak bir sey kalmiyor bosver

yillar gecmis uzerinden, deger mi bugununu zehir ettigine.

herkesin iyi kotu boyle anilari vardir,
cok rahatsiz oluyorsan acmazsin muhabbetini,
ya da guler gecersin.

benim bir anim vardi, rahatsiz ederdi beni, cok da muhabbeti olurdu, rahatsiz oluyorum bu konuyu kapatalim dedim, bir daha da acmadik o konuyu.

sizin zaten konuyu acan da yokmus, kendi kendinize cile cektiriyorsunuz, yaziktir.

Yellenmeyi cok poncik anlatmislar yapmayani doveriz gibisinden ahahhahah ya utanc verici olur tabi baskalarinin yaninda ama olduktan sonra yapacak bir sey kalmiyor bosver
Evet yani yüz kızartıcı bişey sonuçta ama olanla ölene çare yok artık unutmam lazım

Ama hala görüştüğüm kuzenimin yanında olmuştu ve hala çok utanıyorum acaba o da hatırlıyor mu diye
Yasin küçük galiba. Herkesin başına gelir. Ulu orta s.cmadigin sürece sorun yok😂😂. Herkes birisinin yanında kacirabilir çok normal. Bilerek yapan utansın. Bilmeden napcan.

1 aylık evliyken bağırsaklarım tıkandı 5-6 gün ne pırt,ne tuvalet yok çıkmıyor.eşime dedim ben çatlicam annem,kayınvalidem,eşim seferber oldu büyük çabalarıyla rahatladım 😂
Ramazan bayramında yine kayınvalidemlerdeyiz,ben yine aynı durumdayım eşime dedim tuvalete giricem ama çok ses çıkar diye giremiyorum,tuvalet bu canım normal ne olacak dedi o zaman dedim kapıda bekle kimseyi yaklaştırma 😂
Evdede tuvalette yellenirim kendimce eşim duymayacak ama zırt ettiği an kocam: ohhh çek karıcım çeeeek 😂😂

Bende de böyle olaylar çok ya, gerçekten keşke sadece gaz çıkarmak olsa 🙈

Back
X