• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla geçmeyen yüz kızarıklığım

İlk okuldayken kusmuştum herkes bana çok kötü bakmıştı o kadar üzülmüştüm sıra arkadaşım yanımdan kalkmıştı herkes burnunu kıvırmıştı doğulu bi çocuk vardı sadece o yanımda olmuştu :)
İlkokulda çok kusuyorduk ya sahiden.
Niye öyleydi ki :D.
Bir abi vardı talaş döker süpürürdü.
Çok olağandı :D

Valla eşim karşımda oturuyordu, telefonda annemle konuşup gülüyorduk. Birden gülünce kaçtı yani benden bir rüzgar,eşim irkilip bana baktı. Gayet sakin bir şekilde pardon deyip annemle gülmeye devam ettim. Bir ruzgardi geldi geçti neyinizi aldı kaçtı derim hep :işsiz::dondurma:

Nasıl yazılır bilmiyorum ama kaba tabiriyle osurmak yazarken bile çok utanıyorum
ya alemsınız :D
çişte yapıyorsunuzdur allah bılır sız :KK20:

:D :D :D
13 yaslarında olan bırseymıs sımdı kac yasınızdasınız ? allah askına belkı ceyrek asır gecmıstır ustunden

Ben ergenliğin ilk zamanları yeni adet olduğum vakitler ped mantığını tam anlayamamıştım. Yani ne zaman değiştirmem gerekiyor daha tam çözememiştim. Kanamam da ilk günler fazla oluyordu annem teneffüslerde sürekli değiştir diyordu. Öğle arasına kadar bekliyim de eve gidince değiştireyim diye düşünmüştüm. Ama kan eteğime geçmişti. Pantolon olsa belki belli olmazdı ama etek olunca direkt arkadan belli oluyordu. Kimse de demedi arkana geçmiş diye eve gidince fark etmiştim. Ama hiç utanmadım sonuçta elimde olan bir şey değildi. Olan oldu zaten çok düşünmenin anlamı yok :))

Bende çocukken annemin dibinde uyumuştum o günde kurufasulye yemişim.
Uyurken bir salmalar bir salmalar :KK70:.
Erkek kuzenim o sıra odadaymış.
Aklıma geldikçe kahkaha atıyorum.

Bir arada sabah uyurken olmuştu annem babam dibimdeymiş ne bileyim:KK70:.

Gülün geçin böyle şeylere.
Bunu yapmayan yok ki.
Ve emin olun çoğu insan belki de hepsi olmadık yerde bunu yaşıyordur.
İnsanız sonuçta.
Çok doğal şeyler.
Ben aksine yanımda birisi bu tarz şeyler yaşayınca o insana acayip ısınıyorum insanlık hali masum bir şey bence 🤭
Kaç yaşındaydınız o sıralar

Cin’de osurmak, gegirmek o kadar dogal ki; yanimda bu eylemleri gerceklestirenleri farketmem bile. Kaldi ki atalarimiz bosuna “Osuruga gulenin osuruk kadar akli yoktur” demis olamaz. 🌸

Genetik bir problem olabilir diye geldim ama konu bambaşkaymış 😄 Aklıma hem benim hem arkadaşlarımın öyle anıları geldi ki bu sıfır ya ne ki bu. Aman Allahım gece gece yılların rezilliğini hatırladım senin yüzünden 🤭

Temiz insan pislik kalmaz :27: osurmak kadar doğal birsey yok ben osurulmasından hiç rahatsız olmam ama böyle gorrrk diye yanımda geğirilmesinden çok rahatsız olurum 😒

Bir gün okula gidiyorum. Güzelce giyinmişim. Upuzun kolş eteğim rüzgârdan başıma geçti. Kurtulmaya çalıştıkça iyice sarmaladı. Benim popo tüm ihtişamıyla öyle güzel parlamıştı ki!

Öğretmenim düşün.. Artık görenler kimdi bilmiyorum ama bunu düşünerek yaşayamam🤣 Gören gördü, görmeyen kendi kaybetti diyorum 😋🤣
Bende 11 yada 12 yasinda altima isemistim herkeşlere irezil olmustum ozamanlar sanki hayatin sonu gelmis gibiydi annemlere tasinalim burdan diye bağırıp cagirdimi hatirliyorum oysa simdiki tavrim bambaska olurdu o yaslarda böyle şeyler ağır geciyor 10 yasin altında olsan hiç dert degilde iste ergenlikle çocukluk arası bişi insanlik hali oluyor malesef Allah başka dert vermesin böyle anilari olan zibilyon insan vardir......:110:

Anne baba psikolojik olarak seni etkilemiş galiba.. Biraz rahat ol yarın ölüp gidicez bizi kimse hatırlamayacak.. İsmimizle anılırken Cenaze olarak adlandırılıp topraktan sonra hiç olmamış gibi unutulup gidicez bunu sakın unutma...
Ayyy offf valla okurken bunalima girdim bir 100 sene sonra bizden geriye 0 kalacak

Bir osurdunuz diye bunu mu devamli hatirlayip utaniyorsunuz.😁 Benim baya rezilliğim var bazilarini hatirlayinca gozlerimi kapatip beynimden kovuyorum hemen bazilarina da guluyorum. 😬
Keske hayattaki tek rezilligim osurmak olsaydi. 😁
Merak ettim :)

Merhaba benim çocukluktan beri ara ara aklıma gelen ve bütün gün boyunca utandığım anılarım var yani çocuk denilirmi bilmem 13-14 yaşlarındayken başkalarının yanında olan ayıp bişey ve bunu asla unutamıyorum , hala çok utanıyorum, herkesin başına bazen yüz kızartıcı şeyler gelebiliyor ama bilmiyorum çok kötü bir durum. Sizin var mı çocukluk travmalarınız merak ettim sizce abartıyor muyum ?
Olur canım ınsancıl bisey .Sonuçta oda yaradılıştan gelem bişey

Merhaba benim çocukluktan beri ara ara aklıma gelen ve bütün gün boyunca utandığım anılarım var yani çocuk denilirmi bilmem 13-14 yaşlarındayken başkalarının yanında olan ayıp bişey ve bunu asla unutamıyorum , hala çok utanıyorum, herkesin başına bazen yüz kızartıcı şeyler gelebiliyor ama bilmiyorum çok kötü bir durum. Sizin var mı çocukluk travmalarınız merak ettim sizce abartıyor muyum ?
Evet çocukluk travmalarım var ama utanç anları değil onlar.Mesela henüz 9 yaşında iken arkadaşımı kaybettim heralde en büyük travmam bu.Mutlaka utanç duyulcak seyler de yaptım ama sımdı gulup gecıyorum komık gelıyor travma değil onlar benim için.Yellendim diye de yıllarca utanmazdım şahsen.

Bende eşimle sevgiliyken altıma işemiştim çocuklara anlatcam diyor bazen gülüyoruz aklımıza geldikçe bide koca kızdım yani küçükte değil 20 yaşındaydım amaan hiçte utanamam bunun için bide görümcelerimle otururken yellenmiştim ikiside tuhaf tuhaf bakmıştı yapqck bişi yok oldu yani oln o ana takılıp kalamam sonucta sürekli takılmayın sizde bosverin

8 aylık hamileydim. Almışım 20 küsür kilo, oğlum mesanemin üzerinde tepişiyor.. Eşim bir espri yaptı, nasıl gülmeye başladım duramıyorum. Altıma işememek için tuvalet kapısına zor gittim ama içeri girmek kısmet olmadı. Öyle altıma işedim.. Bi yandan da hala gülüyorum falan..

Napayım şimdi, boşayayım mı adamı :))

Back
X