ASLA GÜVENMEYİN KIZLAR?

Balık baştan kokar sizin sevgiliniz yapmayacak da kim yapacak kusura bakmayın ama sürpriz yaşamış gibi konu açıyorsunuz sonra burada

Bir erkeğe asla güvenmeyin kızlar o yapmaz demeyin emin olun yapmaz dedikleriniz yapıyo
Bu ne yaman çelişki

Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler.
Burada tanımadığımız halde kaç kere söyledik inanmak istemedin. Böyle olması gerekiyormus demek ki.
Umarim bir gün gelipte "ben seni unutmak için, kıskandırmak için yaptım herşeyi" dediği zaman inanmazsın.

Her yerden engelleyin takip etmeyin ne yapıyor ne ediyor diye.Onunla hala takipleşiyor olmanız onda “biraz takılır dönerim kabul eder nasılsa,bi mesajıma bakar benden bi mesaj bekliyor” güvenini yaratıyor etrafımda hep bunu gördüm.

çıkardı m heryerden sildim numarasını

dese ne yazar bu saatten sonra bende derim ki geçti borun pazarı sür eşeğini niğdeye derim

o senin dediğin güvenmeyinden ziyade çok değer vermeyin olmalı. yani üç kuruşluk adama beş kuruş verirsen aradaki iki kuruşa seni satar lafı var ya onu başucu lafın yap ve sadece sevgili/koca bağlamında değil hayatındaki herkes için bu lafı düstur edin.
ederi ne ise o kadar değer ver bir daha bu kadar üzülmezsin.

Bütün erkekler aynı değil içlerinde pislikler olsa da iyileri var elbet.
Size de denk gelirler inş.
Kardeşiniz asına mutlu oldum.

biz size söylemiştik, kullanmıyorsa prezervatifi niye alır diye, başka açıklaması yoktu, öyle olduğu çok belliydi ama siz kendinizi kandırmaya devam etmişsiniz anlaşılan

Burcu neydi bu adamın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…