- 18 Mart 2011
- 8.724
- 28.344
- 748
Anlatamıyoruz, asla anlamıyorEylül'de dönmeyi mi düşünüyormuş. Ayy benim kalbim sıkıştı. Annesi haklı. Hadi oldu oldu 10 gün kaldın, bu nedir, bunlar resmen senenin yarısını annede geçiriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlatamıyoruz, asla anlamıyorEylül'de dönmeyi mi düşünüyormuş. Ayy benim kalbim sıkıştı. Annesi haklı. Hadi oldu oldu 10 gün kaldın, bu nedir, bunlar resmen senenin yarısını annede geçiriyor
Mental sorunu falan yok, sadece yüzsüz. Anlamıyormuş gibi yaparak, bahaneler yaratarak kalma süresini uzatıyor. Ailesine de bize de aynı stratejiyi uyguluyor bence.galiba mental sorunları var bir şey söylüyorsun onu algılamıyor başka bir şey anlatıyor
evine dönKızlar hani söyledim yaa eşime yansıtıyorum diye ailevi sorunlarım var aslında elimde olmayan nedenler yaşıyorum size şöyle anlatayım ben her sene kızımla birlikte memleketime geliyorum tatil dolayısıyla ama her geldiğimde annem burnumuzdan getiriyor sürekli bağırtı çağırtı yani eşim uçak bileti alıyor buraya geliyorum torun görsünler sevsinler diye zaten senede bir geliyorum ama huzursuz ve rahatsız oluyorum annem sağlıklı düşünemiyor davranışları bozuk bir kadın yani her geldiğimde modum düşüyor şu an varya evimi istiyorum aslında hiç rahat değilim evde de herşeye bağırıp çağırıyor siz olsanız hiç gelmezdiniz değilmi bu durumlar yaşanıyorken babam istiyor diye geliyorum bana kalsa gelmek bile istemiyorum yaa herşeye tepki veriyor mesela en basitinden çocuk yemeğini yemedi diye bana kızıyor ne biçim annesin falan diyor sürekli hep olumsuz laflar.... resmen bizi istemiyorr yoruluyorum diyor yaa şimdi bide kendi kız kardeşi var oda geldi istanbuldan küçük bebeğiyle yaa çok kalabalık oluyor ev ben hiç bişey anlamıyorum yemin ederim zaten gelirken de hep bir isteksiz geliyorum
Senden mi öğrenicem yazım kurallarını sen kimsin ki benim kendi düşüncem isteyen bakar istemeyen bakmaz evet merhamet etmek onlara iyi bakmak güzel birşey ama bana göre tamamen hijyen gerektiren bir durum.. yani benim kendi fikrim bana katılanlar da olabilir katılmayanlar daButun cehalet turnusolu unsurlarini icinde barindiran koca yurekli konu sahibi. Asla noktalama isareti kullanmadan, yazim kurallarina dikkat etmeden yazip hayati boyunca Cin Ali'den oteye kitap okumadigini ispat etmek desen var, herkes yerine herkeZZZZ yazmak desen var, kendi pisligini gormeden farazi bilgilerle evcil hayvanlara ve evcil hayvan besleyenlerin temizligine laf etmek desen o da ne, o da var...
Ortaliga iseyen cocuga ama cocuk ya diyen, kusacagi yeri bilmeyen, yere doke saca yemek yenmesini normal karsilayan, 'yeri geldiginde' aylarca kaldigi evde islere yardim eden ne sofra ne misafirlik adabindan haberi olmayan konu sahibine bak sen. Kedi pismis, hayvan beslemenin neresi temizmis. Sen seversin sevmezsin orasi sana bagli ama otur bir dusun ne anam ne kocam beni evde neden istemiyor diye insanlarin evcil hayvanina temizligine laf edecegine kadar. En azindan biz kedimizi kopegimizi severek sahiplenip, omrunun sonuna kadar gozunun icine bakiyoruz, seni doguran anne de evinden git diye gozunun icine bakiyor kim bilir neler yapiyorsan.
Tam bir kucuk Turkiye ozeti gibi konu sahibi, evini gorsen sozde piril piril olan ama tuvaletten cikinca elini yikamayan, 10 gunde 1 banyo yapan, yemek yaparken tadina bakip ayni kasigi tencereye geri koyan ama yuzeysel temizligi ile milletin evcil hayvan beslemesine laf eden insanlar gibi. Diyorum ya cehalet turnosolu gibi yazdigi her sey.
O zaman git annenin evinden senin evin değil orası senin evin değil.....Biz bile şu rahatlığından tiksindik,zavallı annen ne durumda acaba?????Senden mi öğrenicem yazım kurallarını sen kimsin ki benim kendi düşüncem isteyen bakar istemeyen bakmaz evet merhamet etmek onlara iyi bakmak güzel birşey ama bana göre tamamen hijyen gerektiren bir durum.. yani benim kendi fikrim bana katılanlar da olabilir katılmayanlar da
Arkadasim sen hijyeni nerden bileceksin yahu ortalıkta isemeli kusmalı şeyler yapıyorsunuz sürekliSenden mi öğrenicem yazım kurallarını sen kimsin ki benim kendi düşüncem isteyen bakar istemeyen bakmaz evet merhamet etmek onlara iyi bakmak güzel birşey ama bana göre tamamen hijyen gerektiren bir durum.. yani benim kendi fikrim bana katılanlar da olabilir katılmayanlar da
Hijyen mi dedi buSenden mi öğrenicem yazım kurallarını sen kimsin ki benim kendi düşüncem isteyen bakar istemeyen bakmaz evet merhamet etmek onlara iyi bakmak güzel birşey ama bana göre tamamen hijyen gerektiren bir durum.. yani benim kendi fikrim bana katılanlar da olabilir katılmayanlar da
Senden mi öğrenicem yazım kurallarını sen kimsin ki benim kendi düşüncem isteyen bakar istemeyen bakmaz evet merhamet etmek onlara iyi bakmak güzel birşey ama bana göre tamamen hijyen gerektiren bir durum.. yani benim kendi fikrim bana katılanlar da olabilir katılmayanlar da
Ben bu kadar kayınpeder sevdalısı bir damat görmedim.Kocanın da senin ailenin evinin dışında yıllık iznini kullanacağı başka bir yeri yok herhalde. O da izninin tümünü kullanmak için ailenin başına çökmeyi planlıyor. Kendisi de geçen sene yaşanan sıkıntıları biliyor ama umrunda değil. Karı koca yüzsüzlükte bir numarasınız.
Bana ciddi ciddi sorunlu gibi geldi algı problemi var benceMental sorunu falan yok, sadece yüzsüz. Anlamıyormuş gibi yaparak, bahaneler yaratarak kalma süresini uzatıyor. Ailesine de bize de aynı stratejiyi uyguluyor bence.
Umarım öyledir. En azından özrü var der geçer insan. Aksi daha sinir bozucu.Bana ciddi ciddi sorunlu gibi geldi algı problemi var bence
Hahahahah kahkaha attım yaUmarım öyledir. En azından özrü var der geçer insan. Aksi daha sinir bozucu.
Kocasina bana bilet al eve donecegim dedi, o da aglamis kayinpederimsiz bi yaz hayal edemiyorum diye. Napsin simdi kiz, kocasini mi aglatsin?Bugünlerde hep sorunlu insanlar konu açıyor.
Bu üye halen mi yüzsüz yüzsüz kalıyor? Kaç gün olmuş konu açalı.
Düşman başına.
Beleşçi bence damat.Ben bu kadar kayınpeder sevdalısı bir damat görmedim.
Adam kayınpederine gidemeyecek diye karısına küsmüş![]()
Hayir kayinpederine bayiliyor, yaniliyorsun.Beleşçi bence damat.![]()