Aslında durum daha farklı?

Benim bir suçum yok ben buraya geldim ama rahat olamadım yani dönmek istememin neresi yanlış ayrıca bulunduğum yer kalabalık cidden çocukla zor oluyor
Dönmek istemenizde yanlış yok hatta lütfen dönün zaten de eşinizin tepkisi tuhaf.

Kendi ananızın babanızın evinden, kendi evinize döneceksiniz. Eşinizin bunun neyine tavır yapıyor siz yokken keyfine bakmak gibi bir planı yoksa?

Yok illa gelmek istiyordu da siz erken döndüğünüz için gelemeyecekse de çok mu meraklı bütün gün kayınvalidesiyle kayınpederiyle oturmaya?

Kayınpederine gidemeyecek diye triplere giren adam her şekilde garip yani.

Dönmek istemenizde yanlış yok hatta lütfen dönün zaten de eşinizin tepkisi tuhaf.

Kendi ananızın babanızın evinden, kendi evinize döneceksiniz. Eşinizin bunun neyine tavır yapıyor siz yokken keyfine bakmak gibi bir planı yoksa?

Yok illa gelmek istiyordu da siz erken döndüğünüz için gelemeyecekse de çok mu meraklı bütün gün kayınvalidesiyle kayınpederiyle oturmaya?

Kayınpederine gidemeyecek diye triplere giren adam her şekilde garip yani.
Evet kendisi gelicekti aslında iznini kullanmak için ama rahat değilim dedim rahat olmadığın bir yerde neyin tatili baksanıza çocuk işiyor sorun yaramazlık yapıyor sorun istenmediğimi hissedebiliyorum ben nasıl kalayım şimdi burada bana diyorki burasıda senin evin ama rahat değilim ki kadın herşeye dır dır dır laf ediyor hani bişey dememek adına susuyorum

Evet kendisi gelicekti aslında iznini kullanmak için ama rahat değilim dedim rahat olmadığın bir yerde neyin tatili baksanıza çocuk işiyor sorun yaramazlık yapıyor sorun istenmediğimi hissedebiliyorum ben nasıl kalayım şimdi burada bana diyorki burasıda senin evin ama rahat değilim ki kadın herşeye dır dır dır laf ediyor hani bişey dememek adına susuyorum
Ay yok siz gerçekten yazilani anlamıyorsunuz. Ben pes ediyorum.

Koca da tuhaf ben eşime burada istenmiyorum desem ,akşamına biletimi alır hemen eve gel der....Ya adam sizden bıktı ne kadar uzun kalırsa kafam dinlenir diyor ya başka kadın var aldatıyor ya da inanılmaz cimri kendide erkenden gelip kp evinde postu serip yatacak. Yüzünüz kızarmadan istenmediğiniz evde yiyip içip kusacaksınız.Başka ihtimal yok.....

Back
X