Aslında durum daha farklı?

Evine git ama tüm yaz değil. Hâla aynı yerdesin ya şaka gibi.
Gerçekten karnım ağrıdı mesajları okurken. Aynı yerlere takılmış kalmış konu sahibi. Babam istedi geldim, kocam dönmemi istemiyor, evine gelene böyle mi yaparsın...
Yahu 3 ay kimsede kalınmaz. Anan baban da olsa kalınmaz. Kadın açıkça belli ediyor ısrarla her yaz 3 ay kalıyorsunuz. Neyini anlamadınız bunun

Simdi sende haklisin. Yanit veremeyecegin ama hem senin hem bizim ama ozellikle annenin cevabini bildigi sorulari sorarak buyuk eseklik ediyorum.

Bas bakalim sikayeti, sonucunu bizlede paylas ama.

Ha ben seni su terbiye yoksunu cevaplarin icin sikayet etmeyeceğim ama.
Bu kadar şey yazıp kendini yorma istersen hiç yazmasan da olur cevap vermek zorunda bile değilsin ..kimse kimsenin hayatını tam anlamıyla bilmiyor ne yaşadığını da ..burada insanlar dertlerini anlatıyor diye insanları gagalamak doğru olmaz...

Gerçekten karnım ağrıdı mesajları okurken. Aynı yerlere takılmış kalmış konu sahibi. Babam istedi geldim, kocam dönmemi istemiyor, evine gelene böyle mi yaparsın...
Yahu 3 ay kimsede kalınmaz. Anan baban da olsa kalınmaz. Kadın açıkça belli ediyor ısrarla her yaz 3 ay kalıyorsunuz. Neyini anlamadınız bunun
Annemle hiçbir sorunum yok ama o da istemez gidelim 3 ay kalalım yanında. Yardımcı olmaya çalışsanda ev sahibi sorumluluğu farklı oluyor. Onlar babamla kendilerine göre yiyip içiyorlar, uyuyup, uyanıyorlar en basiti. Çocukların sesi, gürültüsü de ayrı. Kaç yaşına gelmiş insanlar sırf evlatları diye de aylarca bunları yaşamak zorunda değil.
Kaldı ki tam tersi olsa, annem babam gelip aylarca bizde kalıyor dese ona da aynı şeyi söylerim. Zaruri durumlar harici kimse kimsenin evinde bu kadar uzun kalmaz, kalmamalı. Ama konu sahibinin algısı bu meseleye kapalı. Asla anlamıyor, anlamayacak.

Son düzenleme:
1 ay...

Kocası dönmesini istemiyor mu 😳
Mutlu değil kendi evinde eşi bile istemiyor..
yazık annesi ne yapsın. Annesine üzüldüm ben bu kadının ya. Ben evlendiğimden beri 1 gece bile kalmadım baba evinde. Hep kendi evimi özlerim kendi yuvamı ne bileyim herkes farklı demek ki

Kocası dönmesini istemiyor mu 😳
Mutlu değil kendi evinde eşi bile istemiyor..
yazık annesi ne yapsın. Annesine üzüldüm ben bu kadının ya. Ben evlendiğimden beri 1 gece bile kalmadım baba evinde. Hep kendi evimi özlerim kendi yuvamı ne bileyim herkes farklı demek ki
Kocası kayınpederini ziyarete gidecekmiş, konu sahibi "ben burda rahat değilim, bilet al, gelicem" dediğinde ben kayınpederimi göremeyecek miyim diye küsmüş, konu sahibiyle konuşmamış..
Ay böyle yazınca ben de duygulandım şimdi, damat kayınpederini görmesin mi🙁🥺

Kocası kayınpederini ziyarete gidecekmiş, konu sahibi "ben burda rahat değilim, bilet al, gelicem" dediğinde ben kayınpederimi göremeyecek miyim diye küsmüş, konu sahibiyle konuşmamış..
Ay böyle yazınca ben de duygulandım şimdi, damat kayınpederini görmesin mi🙁🥺
Aaaa desenize sorun içinde sorun var

Napıcam bilmiyorum ben burda daha şimdiden darlandım rahat değilim eşim gel alayım biletini geri dön durmak istemiyorsan dedi
Ayrıca eşiniz 1 temmuzda "durmak istemiyorsan gel, biletini alayım" demiş.
Şimdi "bilet al, döneceğim" dediğiniz için sizinle konuşmuyor.
Eşinizin bu 180 derece dönüşünün sebebi ne?

Konu sahibi anne ve babasının arasını da bozmadan o evden çıkmayacak belli.
Annesine iki yüzlü diyor bir de kendisinin hiç yüzü yok ama.
Anneniz,babanızı bıraksa çok merak ediyorum babam beni görmek istiyor diye tek yaşayan babanızı görmeye 2 ay gider misiniz?

1 Ay misafirlik çok fazla 3 günü fazla biri evimde kalsa misafirlik üç der ev işi yaptırırım. Kaldı ki misafir değilsin sen evin kızısın.
1 saat bile anneme gitsem misafir gelirse hizmet ediyorum. Ben misafirim annem yapsın diye beklemiyorum.

İki evladım var eğer az tanıdığın bir insanın evine gitsem bile çocuklarımın dağıttığını toplar kirletiğini temizlerim elimden geldiğince.
1 ay keyfi kalan evladım da olursa olsun sıkıntı olur .
2 Kişinin iş yükü ile 5 kişinin iş yükü bir değil.
1 çocuk 10 kişi ye bedel.
Çocuğu ile ilgilenmeyen misafir istemem.

Not: Hayvan besleyenler pis temizliğe önem vermeyen insanlar değildir.

İçinden daha küçük boyda bebek çıkan Matruşka bebekler gibi. Inception gibi de diyebiliriz. Çiş ve kusmuk sorununun içinde yeni yeni dertler gizli.
Hala o evde nasıl kalıyor çok tuhaf değil mi ? Buradaki kız kardeşlerim ablalarım ne güzel yorumlar yapmışlar mantıklı olması gereken yolu göstermişler ama sanırım pek işe yaramamış.

Back
X