- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
Haklısın canım senin vaktin olmuyor bende boş vaktimi değerlendirmeye çalışıyorum bu şekilde.. geldim eve şimdi yoruldum tabi 10 kmden fazla yürüdüm şimdi yemeğimide yedim.. 2-3 parça mezgit / 3-4 tanede kolyoz ( uskumrunun küçüğü istavritiğin azcık büyüğü boyutunda bir balık) yanındada salatam.. şimdide yeşilçayımı içiyorum.. yarın ikinci haftam olacak çok merak ediyorum yarın eczanede bi tartılıcam :)) Hadi hepimize kolay gelsin.. Ama canım sende yptığın hareketi küçümseme sabahın köründe kalkıyorsun o zamandan itibaren vücüdun enerji harcıyor.. işe gitme gelme.. akşam bebeğinle ilgilenmek derken.. zaten kalori yakıyosun.. benim çok hareketli bi hayatım yok bunu kapamaya çalışıyorum :)
tartılınca bızede yaz merak edıyoruz.
selam şekerlerrrr16:spordan geliorm 5 te gttm yeni geldm...aksam yemeğinde biraz pilav ve havuc salatası mmm=)))güzel bi gün oldu bnm icin
of yaaa neden plav yedınkı. hemde havuc salatası ıkısıde yasak olan yıyecekler
canım çok fena dondurma istiyooooo![]()
zayıflayınca yıycez canımmerak etme. sadece ertelıyoruz.
Off kızlar gündüzleri hiç sorun yaşamıyorum .. 1 gün ödül vermem dışında hiçte tatlı yemedim.. ama geceleri bu saatlerde canım o kadar çok şey çekiyorki tek zorlandığım şey bu saatler.. merak etmeyin gözümün önünde çikolata dahi olsa yemem zaten önümde ve yemiyorum.. ama nasıl anlatsam çin işkencesi gibi.. yiyemiceğimi biliyorum ki zorla yedirseniz bile yemem bu saatlerde(çok istikrarlıyım) ama işte zooor offfffffff:) geceleri insan sevdiğini düşünür uyumadan önce ben yiyecek düşünüyorum.. uyanıyorum sabah açlık bile hissetmiyorum 1 saat sonra anca yemek yiyebiliyorum çok garipp :)
zaten hep güzel olanşeyler yasak oluyor.yasak oluncadainsanınçiyneyesigeliyor