- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Çocuk durur mu o yolda. Onu düşünüyorum. Ben araba kullanıyor olacağım.30 dk ne ki?
dert edinmeye yer mi arıyorsunuz.
Çocuk durur mu o yolda. Onu düşünüyorum. Ben araba kullanıyor olacağım.
Ama en yakın okulda 15 dakika idi.
Koltuk arkası tablet i var kizimin. İçinde eğitici ingilizce videoların olduğu. Benim sectigim. Ancak o şekilde duruyor. Ama hergün onu izleyecek olması beni rahatsız ediyor. Çok izlemesini istemiyorum. Normalde çok mecbur kalmadikca acmamhiç mi çocukla yolculuk yapmadınız?
o zaman nasıl duruyordu?
yarım saatte bir şey yok.
O benim en değerli varlığım.Kızınızla niye geliş gidiş yapıyorsunuz?
Evinizin yakınında kreş olmayacak mı? Evinizi ona göre tutarsınız.
Sizin kızınıza olan takıntınız artık sizce de çok çok büyümedi mi?
Çocuğunuzu arka orta kısma koyarsaniz dikiz aynasindan sizi görür siz de onunla göz teması kulabilirsinjz böylece sorun yasanmazÇocuk durur mu o yolda. Onu düşünüyorum. Ben araba kullanıyor olacağım.
Ama en yakın okulda 15 dakika idi.
Aracın orta kısmında isofix yok. Yan kısmında var. Üst sınıf bir araba da halbuki. Neden böyle. Bizde anlamadık.Çocuğunuzu arka orta kısma koyarsaniz dikiz aynasindan sizi görür siz de onunla göz teması kulabilirsinjz böylece sorun yasanmaz
Koltuk arkası tablet i var kizimin. İçinde eğitici ingilizce videoların olduğu. Benim sectigim. Ancak o şekilde duruyor. Ama hergün onu izleyecek olması beni rahatsız ediyor. Çok izlemesini istemiyorum. Normalde çok mecbur kalmadikca acmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?