- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Tüm yorumları ve ayrıca konu sahibi arkadaşın hemen hemen tüm konu başlıklarını okudum. Evet arkadaş çocuğu konusunda hassas görünüyor. Ancak neden nasıl diye bilmeden çok acımasız yorumlar yapılmış dalga geçilmiş. Birinin konu sahibiyle ilgili yazdıklarından dolayı resmen linç edilmiş. Öncelikle konu sahibesi kötü bir çocukluk geçirmiş annesi annelik yapmamış anneannesinin yanında büyümek zorunda kalmış. O yuzden çocuğuna hassasligini anlayabiliyorum . Annesinin yapamadığı anneliği yapmak istiyor olabilir cocuguna.Arti bazıları sormuş neden çocuğunu ise götüreceksin yanında diye .Çünkü konu sahibi eşiyle ayrı gibi su an.Son olarak öğretmenliğine bile laf edilmiş .Acaba öğretmen mi vs vs diye.Konulara bakacaksınız ve bir suçlamada bulunacaksaniz hepsini okuyun konuların.arkadas yarım bıraktığı okulunu bitirmiş ve sınava girmiş ve sonunda atanmış.Bunlari kendi de açıklayabilirdi ama hassas ve travmali bir insanı burda yapılan yorumlarla iyice gömmüş bazı kişiler.LUTFEN YORUM YAPARKEN BİRAZ İNSAFLİ DAVRANİN VE KARSİDAKİ İNSANİN DA DUYGULARİ OLDUGUNU UNUTMAYIN.
Beni anlayan tek insan olduğun için teşekkür ederim. .Tüm yorumları ve ayrıca konu sahibi arkadaşın hemen hemen tüm konu başlıklarını okudum. Evet arkadaş çocuğu konusunda hassas görünüyor. Ancak neden nasıl diye bilmeden çok acımasız yorumlar yapılmış dalga geçilmiş. Birinin konu sahibiyle ilgili yazdıklarından dolayı resmen linç edilmiş. Öncelikle konu sahibesi kötü bir çocukluk geçirmiş annesi annelik yapmamış anneannesinin yanında büyümek zorunda kalmış. O yuzden çocuğuna hassasligini anlayabiliyorum . Annesinin yapamadığı anneliği yapmak istiyor olabilir cocuguna.Arti bazıları sormuş neden çocuğunu ise götüreceksin yanında diye .Çünkü konu sahibi eşiyle ayrı gibi su an.Son olarak öğretmenliğine bile laf edilmiş .Acaba öğretmen mi vs vs diye.Konulara bakacaksınız ve bir suçlamada bulunacaksaniz hepsini okuyun konuların.arkadas yarım bıraktığı okulunu bitirmiş ve sınava girmiş ve sonunda atanmış.Bunlari kendi de açıklayabilirdi ama hassas ve travmali bir insanı burda yapılan yorumlarla iyice gömmüş bazı kişiler.LUTFEN YORUM YAPARKEN BİRAZ İNSAFLİ DAVRANİN VE KARSİDAKİ İNSANİN DA DUYGULARİ OLDUGUNU UNUTMAYIN.
Cocugunuz en degerli varliginiz mi? Ben sok
Konularina bakın anlarsınız.Cok uzun ama sadece ilk konu actigi postlarını okumanız yeterli. Ben özet geçtim kısa bir şekilde.Tum konularını okuyunca bir tutarsızlık görmedim ben.Ben de göz attım eski konularına ama pek anlayamadım. Bir konusunda bebeği küçükkken özel sektörde çalışmaya başlayan kişi diğer konusunda kızı 17 aylıkken işe dönmek zorunda olan 8-5 çalışan bir memur. Ücretsiz izne ayrılan memur özel sektörde çalışabilir mi.
Zor bir hayatınız olmus.Hakkinizda hayırlısı olsun.Yalniz artık bu kadar çok ayrıntılarda takilmamaniz sizin yarariniza olur.Hayat size ve çocuğunuza yeni bir kapı açmış artık üzüntüleri bırakma ve durumdan mutlu olma zamani.Beni anlayan tek insan olduğun için teşekkür ederim. .
Yüksek bir puanla güneyde büyük bir ile atandım dün. Ancak gece hiç uyuyamadim.. kendime kızıyorum. Okulum il merkezine 22 km. Kendi aracimla ve çocuğumla gidiş geliş yapacağım. Oto Koltuğuna koyup yani. Saatler 08 30 - 13 30 arası. . Ancak gordum ki merkeze 13 km olan diğer 2 okul da geliyormuş bana.. boşu boşuna 9 km uzaktaki bir okula gitmiş oldum. Benden düşük puanlar daha yakina yerlesmisken. . Kızıma boş boşuna gidiş gelis 18 km fazla yol cektirmis olacağım. Nasıl düşünmedim anlamıyorum. Nasıl mesafeye göre tercih yapmam .. düşünemem. . Buyuk, imkanları iyi bir okul gecen yil 88 puanla kapatmis. Hayatta gelmez diye yazmistim. Üstelik 4 yil bu şekilde olacak. Yol kendi arabamla 25 30 dakika sürüyor. Bildiğiniz düz otoyol yani. Bilemiyorum yani 15 dakka gidebileceğiniz yer varken yarım saat.. Üzgünüm benim yüzümden yollarda sefil olacak. . Merkez dışında ev tutma şansım yok bu arada.
Hakkınızda hayırlısı buymuş bence fazla düşünmeyinYüksek bir puanla güneyde büyük bir ile atandım dün. Ancak gece hiç uyuyamadim.. kendime kızıyorum. Okulum il merkezine 22 km. Kendi aracimla ve çocuğumla gidiş geliş yapacağım. Oto Koltuğuna koyup yani. Saatler 08 30 - 13 30 arası. . Ancak gordum ki merkeze 13 km olan diğer 2 okul da geliyormuş bana.. boşu boşuna 9 km uzaktaki bir okula gitmiş oldum. Benden düşük puanlar daha yakina yerlesmisken. . Kızıma boş boşuna gidiş gelis 18 km fazla yol cektirmis olacağım. Nasıl düşünmedim anlamıyorum. Nasıl mesafeye göre tercih yapmam .. düşünemem. . Buyuk, imkanları iyi bir okul gecen yil 88 puanla kapatmis. Hayatta gelmez diye yazmistim. Üstelik 4 yil bu şekilde olacak. Yol kendi arabamla 25 30 dakika sürüyor. Bildiğiniz düz otoyol yani. Bilemiyorum yani 15 dakka gidebileceğiniz yer varken yarım saat.. Üzgünüm benim yüzümden yollarda sefil olacak. . Merkez dışında ev tutma şansım yok bu arada.
KatılıyorumKısmetten öte köy yok...
Eskiden böyle mi oluyordu gerçekten? Puanın ile İl e atanıp orada puanına gore değil adam kayirma şeklinde işleyen bir sistemle kura çekildi sana şu okul düştü (kurayi sana çektiren yok) adı altında sagda solda kimsenin istemediği okullara gönderiliniyordu.Valla ben sizi anlıyorum.Atama da tek tek okul tercih etme saçmalığı yüzünden oluyor bunlar.Oysa eskisi gibi il il tercih edilip en yüksek puanı alanlar merkezde ki okullara yerleştirilse böyle şeyler olmayacak.
Alışıyor kar bir süre sonra ne kadar kaç yaşında çocuk ?Çocuk durur mu o yolda. Onu düşünüyorum. Ben araba kullanıyor olacağım.
Ama en yakın okulda 15 dakika idi.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?