atandım ama..

Hayirli olsun.
Atanamadigi icin intihar eden ogretmenler varken, kendinize bunu dert etmeniz cok komik gercekten. Kendi aracinizda varmis 30 dklik mesafe mi cok geliyor. Insanlar Istanbulda kucucuk bekeklerini sabahin korunde bakiciya birakip 3-4 vesaitlik islerine gidiyorlar. Biraz sukredin bence.
 


Ben de göz attım eski konularına ama pek anlayamadım. Bir konusunda bebeği küçükkken özel sektörde çalışmaya başlayan kişi diğer konusunda kızı 17 aylıkken işe dönmek zorunda olan 8-5 çalışan bir memur. Ücretsiz izne ayrılan memur özel sektörde çalışabilir mi.
 
Off soylemeyim soylemeyim diyorum ama siz resmen benim enerjimi emiyorsunuz.
Hep bi melankoli hep bi umutsuzluk hep bi dert(!).
9km dediginiz sey 15 dk surmez nedir bu yahu
Atanmişsiniz ona sevinceginize dusundugunuz seye bak Allah askina
İki gun sonra ben cocugumu birakamam diyip isi birakmaniz da muhtemel
Cocugun ustune bu kadar dusuyorsunuz sacma sapan konularda sacma sapan telaslara giriyorsunuz o da ilerde prenses sendromlu bi cocuk olacak ergenliginde ve yetiskinliginde herkesi yıldıracak ne kadar yazik ettiginizin farkinda bile degilsiniz
 
Beni anlayan tek insan olduğun için teşekkür ederim. .
 
Konularina bakın anlarsınız.Cok uzun ama sadece ilk konu actigi postlarını okumanız yeterli. Ben özet geçtim kısa bir şekilde.Tum konularını okuyunca bir tutarsızlık görmedim ben.
 
Beni anlayan tek insan olduğun için teşekkür ederim. .
Zor bir hayatınız olmus.Hakkinizda hayırlısı olsun.Yalniz artık bu kadar çok ayrıntılarda takilmamaniz sizin yarariniza olur.Hayat size ve çocuğunuza yeni bir kapı açmış artık üzüntüleri bırakma ve durumdan mutlu olma zamani.
 


Atanamamış, emekleri boşa çıkmış bunca insan varken 15 dkyı kendine dert edinip, sabahlara kadar uyuyamamak şükürsüzlük mü takıntı mı abartı mı şımarıklık mı bilemedim.
Daha da birşey demiyorum..
 
Hakkınızda hayırlısı buymuş bence fazla düşünmeyin
 
Valla ben sizi anlıyorum.Atama da tek tek okul tercih etme saçmalığı yüzünden oluyor bunlar.Oysa eskisi gibi il il tercih edilip en yüksek puanı alanlar merkezde ki okullara yerleştirilse böyle şeyler olmayacak.
Eskiden böyle mi oluyordu gerçekten? Puanın ile İl e atanıp orada puanına gore değil adam kayirma şeklinde işleyen bir sistemle kura çekildi sana şu okul düştü (kurayi sana çektiren yok) adı altında sagda solda kimsenin istemediği okullara gönderiliniyordu.
 
Ne güzel atanmışsınız üstelik güney bir şehirdesiniz
Niye kendinize zehir ediyorsunuz bu günleri
Şükretmek lazım
Benim arkadaşım boşandı tek çocuğuyla ücretli öğretmenlik yapıyor
Ailesinin yanında rahat değil
Dersane parası maaşının çoğunu alıyor
Doğunun en ücra köşesi olsun önemli değil yeterli atansam diyor

Her zaman bizden bir iyi durumda olan varsa bir de çok daha kötü durumda olan olur
Şükretmek gerek
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…