- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bazı insanlar buluyor da bunuyor ya insanlar aç yerinizde olmak için neler verirler biraz mutlu olun hayattan sukredin derim.Yüksek bir puanla güneyde büyük bir ile atandım dün. Ancak gece hiç uyuyamadim.. kendime kızıyorum. Okulum il merkezine 22 km. Kendi aracimla ve çocuğumla gidiş geliş yapacağım. Oto Koltuğuna koyup yani. Saatler 08 30 - 13 30 arası. . Ancak gordum ki merkeze 13 km olan diğer 2 okul da geliyormuş bana.. boşu boşuna 9 km uzaktaki bir okula gitmiş oldum. Benden düşük puanlar daha yakina yerlesmisken. . Kızıma boş boşuna gidiş gelis 18 km fazla yol cektirmis olacağım. Nasıl düşünmedim anlamıyorum. Nasıl mesafeye göre tercih yapmam .. düşünemem. . Buyuk, imkanları iyi bir okul gecen yil 88 puanla kapatmis. Hayatta gelmez diye yazmistim. Üstelik 4 yil bu şekilde olacak. Yol kendi arabamla 25 30 dakika sürüyor. Bildiğiniz düz otoyol yani. Bilemiyorum yani 15 dakka gidebileceğiniz yer varken yarım saat.. Üzgünüm benim yüzümden yollarda sefil olacak. . Merkez dışında ev tutma şansım yok bu arada.
Otobüslerde neler çektim. Sıkış tepis. Milletin arabası var hala daha memnun değil. Fenalaştım kaç kez. Nefes darlığım var oğlanı kreşe koştur koştur verip hızlı hizli otobüse yetiş otobüs tıklım tıkış nefes alama kaç kez bayılıyordum. Neyse yine de şükür. Her zaman hayırlısını istemek lazım. Sabır güzel bir şey. Ayrıca konu sahibi kızını evine yakın bir kreşe verip oradan işine gidebilir bebek de yol çekmemiş olur.30 dk ndir ya benim eski çalıştığım ilde 1 saat gidiş 1 saat gelişş 2 saat yol çekerdim üstelik 6 yıl hergün böyle çalıştım ve sizin gibi yarım gün değil tüm gün bazı zamanlar haftasonuda. Bu kadar rahatınıza düşkünseniz keşke hiç tercih yapıp atanmasaydınız evinizde yatsaydınız. O okula da gercekten isteyen biri atanırdı. Nihayetinde bir iş hayatınız var 30 dk yoluda çekin bir zahmet
Belki yakında okullar çok kötü sizin okul daha iyi. Bu da en az yol kadar önemli bir kriter. Çocuğunuz yola alışır hiç bişey olmaz korkmayın. Çalıştığım okulda 3-4 yaşında olup 1 saat servis yolculuğu ile kreşe gelen çocuklar vardı. Çoğu uyurdu yazık serviste ama alışıyorlardı.Yüksek bir puanla güneyde büyük bir ile atandım dün. Ancak gece hiç uyuyamadim.. kendime kızıyorum. Okulum il merkezine 22 km. Kendi aracimla ve çocuğumla gidiş geliş yapacağım. Oto Koltuğuna koyup yani. Saatler 08 30 - 13 30 arası. . Ancak gordum ki merkeze 13 km olan diğer 2 okul da geliyormuş bana.. boşu boşuna 9 km uzaktaki bir okula gitmiş oldum. Benden düşük puanlar daha yakina yerlesmisken. . Kızıma boş boşuna gidiş gelis 18 km fazla yol cektirmis olacağım. Nasıl düşünmedim anlamıyorum. Nasıl mesafeye göre tercih yapmam .. düşünemem. . Buyuk, imkanları iyi bir okul gecen yil 88 puanla kapatmis. Hayatta gelmez diye yazmistim. Üstelik 4 yil bu şekilde olacak. Yol kendi arabamla 25 30 dakika sürüyor. Bildiğiniz düz otoyol yani. Bilemiyorum yani 15 dakka gidebileceğiniz yer varken yarım saat.. Üzgünüm benim yüzümden yollarda sefil olacak. . Merkez dışında ev tutma şansım yok bu arada.
Çok iyi anlıyorum bende hergün o iki saat yolu tranvayla çekerdim üst üste giderdik milletle ve hamilelik dönemimdi mide bulantısından iki durak a bir inerdim. O zaman araba kullanmayı bilmiyordum şimdi araba kullanmak çok büyük rahatlık hele de 30 dk yol a kendi arabamla zevk alarak giderim ben. Hayata bakış açısı mı kişilik yapısı mı bilemedim konu sahibine hayret ettim.Otobüslerde neler çektim. Sıkış tepis. Milletin arabası var hala daha memnun değil. Fenalaştım kaç kez. Nefes darlığım var oğlanı kreşe koştur koştur verip hızlı hizli otobüse yetiş otobüs tıklım tıkış nefes alama kaç kez bayılıyordum. Neyse yine de şükür. Her zaman hayırlısını istemek lazım. Sabır güzel bir şey. Ayrıca konu sahibi kızını evine yakın bir kreşe verip oradan işine gidebilir bebek de yol çekmemiş olur.
Hamileligimde de az otobüs derdi çekmedim. O zaman başka bir otobüse biniyordum. Okulum farklıydı. Gidiş geliş nispeten daha rahattı yalnız inip en az yarım saat eve yürüyordum ben. İşin olumsuz tarafını düşünmek kendini yıpratmaktan bizi de sinir etmekten başka işe yaramaz. Şükür atandim, okul güzel bir yer ve yol "sadece" yarım saat sürüyor. Ayağımın altında da araba var demek lazım.Çok iyi anlıyorum bende hergün o iki saat yolu tranvayla çekerdim üst üste giderdik milletle ve hamilelik dönemimdi mide bulantısından iki durak a bir inerdim. O zaman araba kullanmayı bilmiyordum şimdi araba kullanmak çok büyük rahatlık hele de 30 dk yol a kendi arabamla zevk alarak giderim ben. Hayata bakış açısı mı kişilik yapısı mı bilemedim konu sahibine hayret ettim.
Allah başka dert vermesin galiba canınızı sıkacak yer arıyorsunuz ya da şükür nedir bir fikriniz yok. Işiniz var arabanız var çocuğunuz var sağlığınız var ama derdiniz günlük max 30 dakika fazla yol yapmak. Pes doğrusuYüksek bir puanla güneyde büyük bir ile atandım dün. Ancak gece hiç uyuyamadim.. kendime kızıyorum. Okulum il merkezine 22 km. Kendi aracimla ve çocuğumla gidiş geliş yapacağım. Oto Koltuğuna koyup yani. Saatler 08 30 - 13 30 arası. . Ancak gordum ki merkeze 13 km olan diğer 2 okul da geliyormuş bana.. boşu boşuna 9 km uzaktaki bir okula gitmiş oldum. Benden düşük puanlar daha yakina yerlesmisken. . Kızıma boş boşuna gidiş gelis 18 km fazla yol cektirmis olacağım. Nasıl düşünmedim anlamıyorum. Nasıl mesafeye göre tercih yapmam .. düşünemem. . Buyuk, imkanları iyi bir okul gecen yil 88 puanla kapatmis. Hayatta gelmez diye yazmistim. Üstelik 4 yil bu şekilde olacak. Yol kendi arabamla 25 30 dakika sürüyor. Bildiğiniz düz otoyol yani. Bilemiyorum yani 15 dakka gidebileceğiniz yer varken yarım saat.. Üzgünüm benim yüzümden yollarda sefil olacak. . Merkez dışında ev tutma şansım yok bu arada.
Çünkü en değerli varlığıÇocuğunuzu niye yanınızda getirdiğinizi yazmamışsınız?
Hayır 15 :) öbürüne 15 dkda gidecekmiş.30 dakika için mi bu kadar tantana_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?