atandım ama..

Herkesin çocuğu çok değerli çok kıymetlisi ama çok abartıyorsunuz sizin sıkıntınız kendinizle dünyaları serseniz şu yana neden serilmedi diye dert ederseniz atanmışsınız bunun için sevinmek yerine şu kadar km diyorsunuz dert ediyorsunuz
Gerçekten derdiniz yok

Ben anlamıyorum valla millet atanmak için yada iş bulmak için çırpınıyor . Sizde böyle şeyleri kafanıza takıyorsunuz ya pessss bundukça bunamak bu olsa gerek

Size takintili dusunce yapiniz icin onceki konularinizda da cok defa yardim almaniz onerildi. Sizi, hayatinizi rahatlatacak ve yasamaktan zevk aldiracak bu oneriyi neden gormezden geliyorsunuz? Zira bu sekilde giderseniz hasta olacaksiniz ve o en kiymetlinizle hakkiyla ilgilenemeyeceksiniz.

Belki diğer okulda müdürün anlayışlı olmayacaktı ne bileyim diğer öğretmen veya öğrencilerle geçinemeyecektin kim bilir. Her şeyde hayır vardır de geç.
Hadi hayırlı olsun canım kalkıp göbek atacağın yerde neler düşünüyorsun :)

Aracın orta kısmında isofix yok. Yan kısmında var. Üst sınıf bir araba da halbuki. Neden böyle. Bizde anlamadık.
Bu sizin için bi sorun gibi gelebilir ama inanın sorun değil İstanbul'da 1-2 saat ve daha fazla yol giden insanlar var sağlığınız olsun her şey hallolur .çocuğunuz alışır ama siz bu kadar kafanıza takarsaniz süreci hem çocuğunuz ben kendiniz için zorlaştırırsınız

Benden daha dusuk puanlilar dediklerin de senden 1 soru falan eksik yapmistir o okullara atananlar. O yuzden uzulme 5 10 puan eksikler degildir yani

15 dk tablet izlerse bir sey olmaz merak etme.

Ay ben atancam arabayla kizimla gidip gelme sansim olacak ve ufff yaaaa dicem vay anasını beee

Doldurun cocuk sarkilari bağira bagira soyleye soyle gidin .Durur o da soyler .Sayı sarkilari renk sarkıları egitici de olur .Merkezde bir kreşe verebilirmisiniz yada .

Bende devlet memuruym çok şükür...30 dk ndir ya benim eski çalıştığım ilde 1 saat gidiş 1 saat gelişş 2 saat yol çekerdim üstelik 6 yıl hergün böyle çalıştım ve sizin gibi yarım gün değil tüm gün bazı zamanlar haftasonuda. Bu kadar rahatınıza düşkünseniz keşke hiç tercih yapıp atanmasaydınız evinizde yatsaydınız. O okula da gercekten isteyen biri atanırdı. Nihayetinde bir iş hayatınız var 30 dk yoluda çekin bir zahmet

Son düzenleme:
Bu atanan herkesin başına gelen bir şey. İlla ki daha iyi bir yeri kaçırmış olabiliyoruz. Nasip, kısmet diyoruz buna. Tebrik eder, şükretmenizi dilerim.

Reactions: 000
Ben Ankara da hergun işime neredeyse 1 saatte gidiyorum.
Istanbul da millet 2 3 saat yol çekiyor ise gidebilmek için.
Siz oturmuş 15 dk nin hesabını yapıyorsunuz.

Hayır her şeyi geçtim atanamayan özel sektörde köle gibi çalışan öğretmenler var bi oturun sukredin halinize cidden çok tuhafsınız.
Hayır bu kadar hassassaniz tek tek oturup araştırsaydınız tüm okulları öyle tercih yapsaydınız.

Önemli olan okulunun merkeze uzaklığı değil çalışmak isteyecegin,çocuğunu okutmak isteyecegin bir okul olup olmadığı bence. Su an iki bina yanımda ilçemin en büyük ilkokulu var...geçmişte birkaç yıl bu okulda öğretmenlik de yaptım ... ama kızım her gün 18 km yol gidip kadromun olduğu başka bir okulda okuyor çünkü okulu liselere yerleştirme sınavında özel okulları geride bırakan benim de çalışırken mutluluk duydugum bir devlet okulu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…