- 28 Aralık 2016
- 1.861
- 4.712
- 133
- 40
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
hmmm konu gittikçe ilginc olmaya basladi2016 yılında konu açmışsınız bu yaşa kadar mesleğim olmadı 2 sene sağlık mı okusam çocuk mu yapsam diye, ne ara öğretmen oldunuz acaba
tesekkur ederim =)Ben cevap vereyim konu sahibinin yerine 4 yıl kalma zorunluluğu var ve 4 yıl isteyemiyor tayin.
birumutturyasamak kızınız 2yaşında değil mi? Gerçekten soruyorum arabayla sizinle niye ilçedeki işyerinize/ okula geliyor? Orada mı kreş arayacaksınız? İlçede sizi tatmin eden kreş bulabilecek misiniz? 3 kere sordum galiba:/
Bütün çocukların en sevdiği şey arabayla gezinmek acarsiniz ona göre şarkılar söyleyip dans ede ede gidersiniz ayrıca mesafede çok değilmiş boşuna dertleniyosunuzYüksek bir puanla güneyde büyük bir ile atandım dün. Ancak gece hiç uyuyamadim.. kendime kızıyorum. Okulum il merkezine 22 km. Kendi aracimla ve çocuğumla gidiş geliş yapacağım. Oto Koltuğuna koyup yani. Saatler 08 30 - 13 30 arası. . Ancak gordum ki merkeze 13 km olan diğer 2 okul da geliyormuş bana.. boşu boşuna 9 km uzaktaki bir okula gitmiş oldum. Benden düşük puanlar daha yakina yerlesmisken. . Kızıma boş boşuna gidiş gelis 18 km fazla yol cektirmis olacağım. Nasıl düşünmedim anlamıyorum. Nasıl mesafeye göre tercih yapmam .. düşünemem. . Buyuk, imkanları iyi bir okul gecen yil 88 puanla kapatmis. Hayatta gelmez diye yazmistim. Üstelik 4 yil bu şekilde olacak. Yol kendi arabamla 25 30 dakika sürüyor. Bildiğiniz düz otoyol yani. Bilemiyorum yani 15 dakka gidebileceğiniz yer varken yarım saat.. Üzgünüm benim yüzümden yollarda sefil olacak. . Merkez dışında ev tutma şansım yok bu arada.
Üst düzey arabasını gazlıya mı çevirsin ,lütfen biraz empatiTam bir enayilik etmissiniz. Bunun benzin parasi da var her gun her gunarabayi gazliya cevirin o sizi biraz rahatlatir sonra yeni eften puften seylerle gelirsiniz buraya.
Benim bu 2 sinden de muzdaribim şu aralar. Gerçi tek taşım yok. Yemeğe ekmek bulamadığımız bir zamandayım. Cocgum icin onemli bir testi yaptiramadim 3 ay sonra annemden ricaxettim o odedi oyle yaptirdik. Sosyal yardima mi basvursam diye dusunuyoruz. Ve fakaaat tek taşım yok diye de dert ediyorum.Zamanında niye aldırmadım diye. Tek taş bakıyorum şu ara. Mümkün değil ama baget modelleri beğeniyorum.Öyle...
Kiminin yemeğe kuru ekmeği yok.
Kiminin tek taşı küçük..
Allah sabır versin büyük dert sahiden.
Canım bence şükretmelisin 3.5 yaşında oğlum var ve hamileyim 1 saat sürüyor yolum ögretmenim ben de İstanbul'da.ayakta gittiğim çok oluyor yer verilmiyor zorunda da değil kimse senin araban da var daha ne Allah aşkına.geçen gün otobüs kapısı çarptı yandan neyseki...sen otur bir güzel şükret bak atanmışsın ben de 3 yıl bekledim şükür canım.Yüksek bir puanla güneyde büyük bir ile atandım dün. Ancak gece hiç uyuyamadim.. kendime kızıyorum. Okulum il merkezine 22 km. Kendi aracimla ve çocuğumla gidiş geliş yapacağım. Oto Koltuğuna koyup yani. Saatler 08 30 - 13 30 arası. . Ancak gordum ki merkeze 13 km olan diğer 2 okul da geliyormuş bana.. boşu boşuna 9 km uzaktaki bir okula gitmiş oldum. Benden düşük puanlar daha yakina yerlesmisken. . Kızıma boş boşuna gidiş gelis 18 km fazla yol cektirmis olacağım. Nasıl düşünmedim anlamıyorum. Nasıl mesafeye göre tercih yapmam .. düşünemem. . Buyuk, imkanları iyi bir okul gecen yil 88 puanla kapatmis. Hayatta gelmez diye yazmistim. Üstelik 4 yil bu şekilde olacak. Yol kendi arabamla 25 30 dakika sürüyor. Bildiğiniz düz otoyol yani. Bilemiyorum yani 15 dakka gidebileceğiniz yer varken yarım saat.. Üzgünüm benim yüzümden yollarda sefil olacak. . Merkez dışında ev tutma şansım yok bu arada.
Canım kimsenin yargılama hakkı yok ama şükür et çok sevindim atanmana hiç kolay degil emek verdin o kadar Allah sağlıkla hayırlısı ile görev yapmanı nasıp etsin ama yola da takılma emi yakın uzak degil olumlu düşün atandın şükür.10 yıl bekleyen arkadaşım van a atandı o kadar mutlu ki sen de iyi düşün..Burasi bir derdim var değil.
Eleştiri taşlama yargılama hakaret etme köşesi olmuş. Bu son konumdu. Bir daha asla.
Ayrıca o puanı aylarca uyumadan ders çalışarak aldım. Gökten yagmadi yani. Öyle bir muamele var ki sanırsın bedavaya atamislar .
Bu son konumdu. Bir daha asla.
Atandıgınıza şükür edinYüksek bir puanla güneyde büyük bir ile atandım dün. Ancak gece hiç uyuyamadim.. kendime kızıyorum. Okulum il merkezine 22 km. Kendi aracimla ve çocuğumla gidiş geliş yapacağım. Oto Koltuğuna koyup yani. Saatler 08 30 - 13 30 arası. . Ancak gordum ki merkeze 13 km olan diğer 2 okul da geliyormuş bana.. boşu boşuna 9 km uzaktaki bir okula gitmiş oldum. Benden düşük puanlar daha yakina yerlesmisken. . Kızıma boş boşuna gidiş gelis 18 km fazla yol cektirmis olacağım. Nasıl düşünmedim anlamıyorum. Nasıl mesafeye göre tercih yapmam .. düşünemem. . Buyuk, imkanları iyi bir okul gecen yil 88 puanla kapatmis. Hayatta gelmez diye yazmistim. Üstelik 4 yil bu şekilde olacak. Yol kendi arabamla 25 30 dakika sürüyor. Bildiğiniz düz otoyol yani. Bilemiyorum yani 15 dakka gidebileceğiniz yer varken yarım saat.. Üzgünüm benim yüzümden yollarda sefil olacak. . Merkez dışında ev tutma şansım yok bu arada.
22 km mi :)Yüksek bir puanla güneyde büyük bir ile atandım dün. Ancak gece hiç uyuyamadim.. kendime kızıyorum. Okulum il merkezine 22 km. Kendi aracimla ve çocuğumla gidiş geliş yapacağım. Oto Koltuğuna koyup yani. Saatler 08 30 - 13 30 arası. . Ancak gordum ki merkeze 13 km olan diğer 2 okul da geliyormuş bana.. boşu boşuna 9 km uzaktaki bir okula gitmiş oldum. Benden düşük puanlar daha yakina yerlesmisken. . Kızıma boş boşuna gidiş gelis 18 km fazla yol cektirmis olacağım. Nasıl düşünmedim anlamıyorum. Nasıl mesafeye göre tercih yapmam .. düşünemem. . Buyuk, imkanları iyi bir okul gecen yil 88 puanla kapatmis. Hayatta gelmez diye yazmistim. Üstelik 4 yil bu şekilde olacak. Yol kendi arabamla 25 30 dakika sürüyor. Bildiğiniz düz otoyol yani. Bilemiyorum yani 15 dakka gidebileceğiniz yer varken yarım saat.. Üzgünüm benim yüzümden yollarda sefil olacak. . Merkez dışında ev tutma şansım yok bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?