atandım ama..

Ben kpss tercihi yaparken yakınlığa ve mesai saatlerine göre tercih yapmıştım.Evine en yakın ve 5.30 da biten kurumu tercih ettim daha başka bir kurum hem de daha gösterişli bir yer gelebiliyorken.Bence mesafe çok önemli ama olan olmus artık yapacağınız bir şey yok

Keşke herkesin derdi sizinki kadar olsa, ama Allah dağına göre kar veriyor işte siz bundan büyük sorunu bu psikolojiyle kaldıramazsınız
Acaba bende tırnağım kırıldı diye mi dert etsem

Reactions: 000
Büyük şehirlerde aynı ilçede çarşıya gitmek bi saate yakın zaman alıyor. Keşke güneye de değil herhangi bi yere atansam da iki saat yol gitsem diyen binlerce insan var. Madem bu kadar konforuna düşkünsün otur yerinde çalışma.

Hayatı kendinize zorlaştırmayın herşey daha güzel olur. Elinize bir fırsat geçmiş kötü mü değil ama daha iyileri olduğu düşündüğünüz için şimdi ona yöneliyorsunuz ama yapmayın hayat bu olanla idare etmelisiniz 9 km fark için yemeyin kendinizi

Ben de merak ettim cocuk atandigi okulda okuyacak herhalde demistim ki 2 yasindaymis.

Bütün çocukların en sevdiği şey arabayla gezinmek acarsiniz ona göre şarkılar söyleyip dans ede ede gidersiniz ayrıca mesafede çok değilmiş boşuna dertleniyosunuz

Öyle...
Kiminin yemeğe kuru ekmeği yok.
Kiminin tek taşı küçük..

Allah sabır versin büyük dert sahiden.
Benim bu 2 sinden de muzdaribim şu aralar. Gerçi tek taşım yok. Yemeğe ekmek bulamadığımız bir zamandayım. Cocgum icin onemli bir testi yaptiramadim 3 ay sonra annemden ricaxettim o odedi oyle yaptirdik. Sosyal yardima mi basvursam diye dusunuyoruz. Ve fakaaat tek taşım yok diye de dert ediyorum.Zamanında niye aldırmadım diye. Tek taş bakıyorum şu ara. Mümkün değil ama baget modelleri beğeniyorum.

Ben bu haldeyken konu sahibinin derdini küçümsemedim. Siz niye kucumsuyorsunuz?

Burasi bir derdim var değil.
Eleştiri taşlama yargılama hakaret etme köşesi olmuş. Bu son konumdu. Bir daha asla.
Ayrıca o puanı aylarca uyumadan ders çalışarak aldım. Gökten yagmadi yani. Öyle bir muamele var ki sanırsın bedavaya atamislar .
Bu son konumdu. Bir daha asla.

Canım bence şükretmelisin 3.5 yaşında oğlum var ve hamileyim 1 saat sürüyor yolum ögretmenim ben de İstanbul'da.ayakta gittiğim çok oluyor yer verilmiyor zorunda da değil kimse senin araban da var daha ne Allah aşkına.geçen gün otobüs kapısı çarptı yandan neyseki...sen otur bir güzel şükret bak atanmışsın ben de 3 yıl bekledim şükür canım.

Canım kimsenin yargılama hakkı yok ama şükür et çok sevindim atanmana hiç kolay degil emek verdin o kadar Allah sağlıkla hayırlısı ile görev yapmanı nasıp etsin ama yola da takılma emi yakın uzak degil olumlu düşün atandın şükür.10 yıl bekleyen arkadaşım van a atandı o kadar mutlu ki sen de iyi düşün..

Atandıgınıza şükür edin
Meslek sahibi oldugunuza şükür edin
Maaşınız olduguna şükür edin
Arabanız olduguna şükür edin
Evladınız olduguna şükür edin
Saglıklı oldugunuza şükür edin

22 km mi :)
Ben hergün 40 gidip 40 geliyorum. Ve ozel sektorde calisiyorum.

Boyle bir mutlulugu zehir etmeyin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…