atandım ama..

Dümdüz yol, İstanbul trafiği de olacağını hiç sanmıyorum. 15 dakika değil de 30 dakika olsa ne olacak? Sanırsın yürüyerek gidiyorsunuz o yolu da bebek eziyet çekiyor...

Şimdi öğretmen misiniz değil misiniz? Çünkü 3 sene önce açtığınız konuda hiç okumayip okumak istediğinizi yazmissiniz.

Bir kere bu sorunun kaynağı ''Kıyaslama''.
Sizin gözünüz o okulda kalmış ve o okula daha düşük puanla atanan daha yakında çalışan o kişilere sinir oluyorsunuz.
Fakat tercihi siz yapmışsınız, orayı yazmamışsınız.
Böyle olması gerekmiş, o kişilerde orayı yazmış ve atanmış.
Bundan sonra yapacağınız bir şey yok.

Ben asıl çocuğunuz konusunda çok takıntılı davrandığınızı düşündüm.
Evet çocuğunuz en kıymetliniz de o çocuk mükemmel büyüyemez.
Benim iş yerimden bir tanıdığım vardı, yengesi oğluna 3 yıldır hiç yapay şeker yedirmiyormuş, ve diyelim çocuk bir doğum gününe gitti biri pasta verdi, sonra o kişiye gidip neden pastayı verdin diye kavga ediyormuş.
Bu normal bir davranış değil, bu takıntı.Sizinki de buna benziyor.Sizinki de takıntı.
Evet kızınız günde saatlerce televizyon izler haklısınızdır, ama yarım saatten ben tüm zekasını kaybedeceğini düşünmüyorum.
Bilimsel olarak da böyle bir tez yok. Biraz rahat bırakın. Hayatta her şey istediğiniz gibi olmaz. Şartlara uymak lazım.Eğer şartlar size uymuyorsa da istifa edersiniz.

Bir de burası taşlama yeri değil ama şu an burada çok atanamayan öğretmen var. Doğuya 2-3 saat yola bile gitmeyi göze alabilecek kişiler var. Onlara göre bu dert değil. Ve bu görüşlerine katılıyorum.
Zaten ''Bir musibet bin nasihatten yeğdir.'' diye bir söz var, bunun dert olmadığını anlamanız için umarım 2,3 saatlik bir yolu çekmek zorunda kalmazsınız.
Bu gerçekten dert değil.

Son düzenleme:
İşimize gelir. Bugüne kadar konularına yazdığım her bir yorumun arkasındayım. Hiçbiri aşağılayıcı değildi. Burada birçok arkadaş sana “aç gözünü, bir sorunun var” dedi. “Bir doktora mı görünsen” dedi. “Dertleri büyütüp kendine eziyet ediyorsun” dedi. Kimseyi dinlemedin. Sana iyi niyetle yazılan yüzlerce yorum vardı. Ama sen çözümden ziyade dert odaklı olduğundan hepsine kulak tıkadın. Şimdi de neymiş herkes taşlıyormuş, açılan son konuymuş

Yanlış hatırlamıyorsam zamanında sana derslerinle ilgili bir konuda yardımcı olmuştum. Hatta ve hatta kendi zamanımdan ayırıp, eski notlarıma göz atıp, epey bir ciddiye almıştım. Sen bana bir teşekkür bile etmedin. Koskoca forumda gerçek anlamda mimlediğim, kişisel olarak hoşlanmadığım tek kullanıcısın, belki de en sorunlusu ve egoisti de sensin. Gidiyor olmana seviniyorum. Güle güle, yolun açık olsun

İki yorumu da okumuşsunuzdur umarım.
Yorumlara kızmışsınız ama gerçekten derdiniz dert değil. İnsanoğlu nankördür boşuna dememişler.

Tüm gece bunun için mi üzüldünüz? 15 dk yerine 30 dk. Yani 15 dk nedir ki yahu? Bebeğiniz oto koltuğunda gidip gelecek bunda ne gibi bir sorun var? Garip gerçekten, çocuklara da bu kadar sıkılmayı öğretmeyin. Türkiyede çocuklara ne kemer takılıyor ne oturtulabiliyor arabada. Neymiş sıkılıyolarmış.. Hey Allahım.

Neden haksız bulunduğunuzda kızıyorsunuz.
Şuraya herkes "Vah vah ne kotü yapmışsınız." dese mutlu edecek miydi sizi? "Keşke" kelimesini bu kadar sevmeyin lütfen.

Valla ben sizi anlıyorum.Atama da tek tek okul tercih etme saçmalığı yüzünden oluyor bunlar.Oysa eskisi gibi il il tercih edilip en yüksek puanı alanlar merkezde ki okullara yerleştirilse böyle şeyler olmayacak.

Yok onun üzüldüğü şu ;kendisi mükemmel bir şekilde puan almışken ,kendisinden daha kötüler nasıl daha yakına atanır ,üst düzey arabasıyla nasıl yol gider de diğer kötü puan alanlar gitmez .

Aynen aynen uzay aracından bir alt son model arabasının orta koltuğunda isofix yokmuş o da üzmüş tabi kolay dertler değil bunlar her bünye kaldıramaz ne diyelim sabırlar diliyoruz konu sahibine

Atanamayan bir bayan öğretmen intihar etti geçenlerde cebinde 6 lira çıktı benim çok içim yanmıştı
Biliyor musunuz
Konunuzu okuyunca da “ya rabbi sen ne sabırlısın biz ne şükürsüz” dedim
Atanamadığı için hayata atılamamış evlenememiş yuva kuramamış insanlar var
bizim burda malum rakamlı markette kasiyer olanlar var
evlere temizliğe giden var bu forumda bizzat okuduk
ve bir de umudunu kaybedip hayatına son vermiş insan var
Ama sizin okulunuz tam onnnnnbbeeşşş dakika uzak bundan büyük dert olur mu
La havle ya la havle

Bazen şer sandığımız şeyler bizim için hayirdir bunu unutmayin ve hayatiniza devam edin..

Her zaman her yorumunuzu yerinde buluyor sizi takdir ediyorum saygılarımla...

Böyle böyle hayat geçmez.
15 dakika fazladan nedir ki? Ben evden metrobüse yürüsem 15 dakikayı geçiyor.
Hem çocuğunuzu yanınızda getirebileceginiz hem öğleden sonra tamamen boş olacağınız hem maaşınızin güzel olduğu bir iş bulmuşsunuz hem altınizda araba var.. hem de böyle boş şeyleri düşünüp negatif enerji saciyorsunuz.
Öncelikle şunu kabul edin. Hayatin kontrolü her zaman bizim elimizde olamaz. Biz herşey harika sanarken herşey bir anda tepetaklak olabilir. Önemli olan her daim pozitif olmak ve gelen her olumsuzlukla savaşabilecek,düşse de kalkacak hayat gorusune sahip olmak.
Ayrıca böyle panik ve kılı kırk yaran,mükemmellik arayisinda bir anneye sahip olmak çocuklarında anksiyiteye neden olur. Kendi durumumla ilgili araştırmalar yaparken bu konuyla ilgili onlarca örnek okudum/duydum
Lütfen biraz sakin olun.
Ennn ufak olumsuzlukta böyle dusunmeyi kesin,gerekirse beyninizi sakinleştirecek yollar bulmaya çalışın.
Türkiye'de binlerce kadın sabah sekiz buçukta tıklım tıklım otobüsle çocuğunu annesine-bakiciya-krese bırakıyor, akşam 8de de alıp yine trafigin en yoğun olduğu saatte evine götürüyor.

Tüm yorumları ve ayrıca konu sahibi arkadaşın hemen hemen tüm konu başlıklarını okudum. Evet arkadaş çocuğu konusunda hassas görünüyor. Ancak neden nasıl diye bilmeden çok acımasız yorumlar yapılmış dalga geçilmiş. Birinin konu sahibiyle ilgili yazdıklarından dolayı resmen linç edilmiş. Öncelikle konu sahibesi kötü bir çocukluk geçirmiş annesi annelik yapmamış anneannesinin yanında büyümek zorunda kalmış. O yuzden çocuğuna hassasligini anlayabiliyorum . Annesinin yapamadığı anneliği yapmak istiyor olabilir cocuguna.Arti bazıları sormuş neden çocuğunu ise götüreceksin yanında diye .Çünkü konu sahibi eşiyle ayrı gibi su an.Son olarak öğretmenliğine bile laf edilmiş .Acaba öğretmen mi vs vs diye.Konulara bakacaksınız ve bir suçlamada bulunacaksaniz hepsini okuyun konuların.arkadas yarım bıraktığı okulunu bitirmiş ve sınava girmiş ve sonunda atanmış.Bunlari kendi de açıklayabilirdi ama hassas ve travmali bir insanı burda yapılan yorumlarla iyice gömmüş bazı kişiler.LUTFEN YORUM YAPARKEN BİRAZ İNSAFLİ DAVRANİN VE KARSİDAKİ İNSANİN DA DUYGULARİ OLDUGUNU UNUTMAYIN.

hayat bu. ne olur bilmezdiniz ki o 15 dklık yolla gittiğiniz okulda mutsuz olacaktınız belki? buraya da koşa koşa gideceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…