- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Şimdi öğretmen misiniz değil misiniz? Çünkü 3 sene önce açtığınız konuda hiç okumayip okumak istediğinizi yazmissiniz.Burasi bir derdim var değil.
Eleştiri taşlama yargılama hakaret etme köşesi olmuş. Bu son konumdu. Bir daha asla.
Ayrıca o puanı aylarca uyumadan ders çalışarak aldım. Gökten yagmadi yani. Öyle bir muamele var ki sanırsın bedavaya atamislar .
Bu son konumdu. Bir daha asla.
Yüksek bir puanla güneyde büyük bir ile atandım dün. Ancak gece hiç uyuyamadim.. kendime kızıyorum. Okulum il merkezine 22 km. Kendi aracimla ve çocuğumla gidiş geliş yapacağım. Oto Koltuğuna koyup yani. Saatler 08 30 - 13 30 arası. . Ancak gordum ki merkeze 13 km olan diğer 2 okul da geliyormuş bana.. boşu boşuna 9 km uzaktaki bir okula gitmiş oldum. Benden düşük puanlar daha yakina yerlesmisken. . Kızıma boş boşuna gidiş gelis 18 km fazla yol cektirmis olacağım. Nasıl düşünmedim anlamıyorum. Nasıl mesafeye göre tercih yapmam .. düşünemem. . Buyuk, imkanları iyi bir okul gecen yil 88 puanla kapatmis. Hayatta gelmez diye yazmistim. Üstelik 4 yil bu şekilde olacak. Yol kendi arabamla 25 30 dakika sürüyor. Bildiğiniz düz otoyol yani. Bilemiyorum yani 15 dakka gidebileceğiniz yer varken yarım saat.. Üzgünüm benim yüzümden yollarda sefil olacak. . Merkez dışında ev tutma şansım yok bu arada.
İşimize gelir. Bugüne kadar konularına yazdığım her bir yorumun arkasındayım. Hiçbiri aşağılayıcı değildi. Burada birçok arkadaş sana “aç gözünü, bir sorunun var” dedi. “Bir doktora mı görünsen” dedi. “Dertleri büyütüp kendine eziyet ediyorsun” dedi. Kimseyi dinlemedin. Sana iyi niyetle yazılan yüzlerce yorum vardı. Ama sen çözümden ziyade dert odaklı olduğundan hepsine kulak tıkadın. Şimdi de neymiş herkes taşlıyormuş, açılan son konuymuşBurasi bir derdim var değil.
Eleştiri taşlama yargılama hakaret etme köşesi olmuş. Bu son konumdu. Bir daha asla.
Ayrıca o puanı aylarca uyumadan ders çalışarak aldım. Gökten yagmadi yani. Öyle bir muamele var ki sanırsın bedavaya atamislar .
Atandıgınıza şükür edin
Meslek sahibi oldugunuza şükür edin
Maaşınız olduguna şükür edin
Arabanız olduguna şükür edin
Evladınız olduguna şükür edin
Saglıklı oldugunuza şükür edin
Canım bence şükretmelisin 3.5 yaşında oğlum var ve hamileyim 1 saat sürüyor yolum ögretmenim ben de İstanbul'da.ayakta gittiğim çok oluyor yer verilmiyor zorunda da değil kimse senin araban da var daha ne Allah aşkına.geçen gün otobüs kapısı çarptı yandan neyseki...sen otur bir güzel şükret bak atanmışsın ben de 3 yıl bekledim şükür canım.
Neden haksız bulunduğunuzda kızıyorsunuz.Burasi bir derdim var değil.
Yok onun üzüldüğü şu ;kendisi mükemmel bir şekilde puan almışken ,kendisinden daha kötüler nasıl daha yakına atanır ,üst düzey arabasıyla nasıl yol gider de diğer kötü puan alanlar gitmez .Tüm gece bunun için mi üzüldünüz? 15 dk yerine 30 dk. Yani 15 dk nedir ki yahu? Bebeğiniz oto koltuğunda gidip gelecek bunda ne gibi bir sorun var? Garip gerçekten, çocuklara da bu kadar sıkılmayı öğretmeyin. Türkiyede çocuklara ne kemer takılıyor ne oturtulabiliyor arabada. Neymiş sıkılıyolarmış.. Hey Allahım.
Yok onun üzüldüğü şu ;kendisi mükemmel bir şekilde puan almışken ,kendisinden daha kötüler nasıl daha yakına atanır ,üst düzey arabasıyla nasıl yol gider de diğer kötü puan alanlar gitmez .
Atanamayan bir bayan öğretmen intihar etti geçenlerde cebinde 6 lira çıktı benim çok içim yanmıştıYüksek bir puanla güneyde büyük bir ile atandım dün. Ancak gece hiç uyuyamadim.. kendime kızıyorum. Okulum il merkezine 22 km. Kendi aracimla ve çocuğumla gidiş geliş yapacağım. Oto Koltuğuna koyup yani. Saatler 08 30 - 13 30 arası. . Ancak gordum ki merkeze 13 km olan diğer 2 okul da geliyormuş bana.. boşu boşuna 9 km uzaktaki bir okula gitmiş oldum. Benden düşük puanlar daha yakina yerlesmisken. . Kızıma boş boşuna gidiş gelis 18 km fazla yol cektirmis olacağım. Nasıl düşünmedim anlamıyorum. Nasıl mesafeye göre tercih yapmam .. düşünemem. . Buyuk, imkanları iyi bir okul gecen yil 88 puanla kapatmis. Hayatta gelmez diye yazmistim. Üstelik 4 yil bu şekilde olacak. Yol kendi arabamla 25 30 dakika sürüyor. Bildiğiniz düz otoyol yani. Bilemiyorum yani 15 dakka gidebileceğiniz yer varken yarım saat.. Üzgünüm benim yüzümden yollarda sefil olacak. . Merkez dışında ev tutma şansım yok bu arada.
Her zaman her yorumunuzu yerinde buluyor sizi takdir ediyorum saygılarımla...Atamanız hayırlı olsun.
Olanda hayır vardır,belki yakındaki okulda daha sıkıntılı olacaksınız.
Nasibinize razı olup,işsiz bir sürü insan varken istediğiniz şehre atandığınız için şükredin.
İnsanoğlu elindekinin nankörü,ulaşamadığının hayranıdır,siz elindekine şükredenlerden olun.
Çoçuğunuz sıcacık arabada,oto koltuğunda, annesiyle yolculuk yapacak, niye sefil olsun?
Bu soğukta,göçmen kamplarında yaşayan çocuklar sefil oluyor.
Savaşta ailesini kaybeden çocuklar sefil oluyor.
Ailesinin elverişsiz şartları yüzünden, çöplerden atık toplayan çocuklar sefil oluyor.
Şehirlerarası yolculuk halindeyiz,az önce mola yerinde,arabamızı, bahşişe ihtiyacı olduğu için kendiliğinden yıkayan, ergen yaşlardaki çıcuğun halini görseydiniz böyle şikayet eder miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?