- Konu Sahibi Yildirimfatos
-
Bende ataşehirde oturuyorum.
Komşuluk kalmamış aman eksik kalsın.
Boşanmış kadın olunca zor.
Ev bile vermiyorlar. aile apartmanıymış. Sanki biz sokak kadınıyız
ben novadanın orada ataşehir belediyesinin tesisinde gitar kursu alıyorum.
Orada öyle etkinlikler var mı? Bilmiyordum bak...
Ufff koptum ama ben gülmekten. :))))))
O kadar mı facia.Ordan öyle mi gözüktü.Ay karnıma kramplar girdi.
Dur şimdi bak durumu toparlıycam...
Dün bir trafik kazası geçirdim ablası.Başımı direksiyona çok şiddetli çarptım.Zaten şimdide şiş ve yüzüm mosmor ya hani.
Ondan oldu ondan.Travma sendromu bu.Yoksa ben novadanın karşısındaki koskoca mezarlığın içine pazar kurulduğunu demek istemiş olamam dimi...
dimi hı dimi...:))) Travmadan ablası travmadan.Taze daha ya geçicek :))))))
Valla boşanınca bişilerle uğraşmam lazım diye düşündüm.
ne zamandır müzik ile ilgilenmek istiyordum. araştırdım, ve ataşehir bldyesine msj attım.
aslında ses eğitimi düşünüyordum ama nasibime gitar düştü :)
Ben hiç sevmiyorum komşulugu. Yani eve gelip gitme olmadığnda kapıdan konuşmak kek çörek börek vermek almak güzel. Bi ihtiyacı olan kapımı her zaman çalsin ama öyle gelip oturmasın isterim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Genelde ben bosanan bayanlar icin karsilarina iyi erkek cikmamis demekki diyerek direkt feminist tarafimi aciga cikartiyorum istisnalar kaideyi bozmaz tabi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ufff koptum ama ben gülmekten. :))))))
O kadar mı facia.Ordan öyle mi gözüktü.Ay karnıma kramplar girdi.
Dur şimdi bak durumu toparlıycam...
Dün bir trafik kazası geçirdim ablası.Başımı direksiyona çok şiddetli çarptım.Zaten şimdide şiş ve yüzüm mosmor ya hani.
Ondan oldu ondan.Travma sendromu bu.Yoksa ben novadanın karşısındaki koskoca mezarlığın içine pazar kurulduğunu demek istemiş olamam dimi...
dimi hı dimi...:))) Travmadan ablası travmadan.Taze daha ya geçicek :))))))
Cok gecmis olsun canim dava ettin mi
Emin ol hiç bir kadın kolay kolay yuvasını yıkmaz.
Benim de kolay olmadı, 4,5 yıllık evlilik, ama kararı almak 1,5 sene sürdü, sonra kesin bitirdim.
Yok cnm.Oda ümraniye devlet hastanesinde bir bayan şöfördü.Acemiydi sanırım.Üstelik dün iş değiştirmiş ve yeni işime başlayacağım ilk günümdü.Dava etsem ne olacak ki.Şimdi alı al moru mor evde oturuyorum.İşede başlayamadım.Allahtan o da vardır bir hayır dedim.Ama araçlar sıkıntılı oldu tabii...
Zirt pirt gelip gitmekten bende haz etmiyorum hayatim hersey duzeyli olucak ama ayda bir oturup iyi anlastigin biriyle iki lakirdi etmekte guzel olur kek borek islerine gelince bigun guzellik olsun diye bi guzel yogurdum pogaca hamurunu apartmana dagiticam hesapta ziyan oldular tabi dahada girismedim
Eminim cok zor olmustur cocuk varmiydi peki cocuk isin isine girince hersey sarpa sariyo bir yilda alacagin karar uzuyor bes yila giden omurden oluyo
Seker sen muhendistin dimi canim hangi okul?
Hayır çocuğum yok.
Son altı ayda istedim ama o vermedi bana çocuk.
Bende vurdum tekmeyi poposuna yolladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?