Atasehirde gercek dostluk guzel komsuluk kalmamis

Kislar ben alti yildir atasehirde oturuyorum oldukca sicakkanli biriyim ama kendime gore gercekten gelip gitmek isteyecegim bi komsu yok ya gercekten abartip olmadik zamanlarda gorusmek istiyorlar yada hic ortada yoklar ayyy cok uzucu
Bende Ataşehir deyim 2 yıldır komşularım var çok sık görüşmesekte

Ya yok öyle demek istemedim ama.İstanbulda herkes acemi aslında çünkü kural yok.Benim ki şansıma birazda uyku sersemiydi diyelimmm

Ben bursadayim iki kere karsi komsumun zilini caldim evdeydi acmadi sabahlari asansorde bir gunaydindan sakindi o komsuluk burdada yok...

Ayyy ne sinir bozucu bebegim copunu cop saatlerinde karsiki komsunun kapisina yig sonra da apartman gorevlisine sikayet et bu ne be on yil biriktirip apartmani kokutuyolar diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bursadayim iki kere karsi komsumun zilini caldim evdeydi acmadi sabahlari asansorde bir gunaydindan sakindi o komsuluk burdada yok...

Yok artık.Ya bizim insanlarımıza bizim kadınlarımıza neler olmuş böyle inanılır gibi değil.Ben küçükken ailem on daireli bir apartmanda otururdu ve inanırmısınız herkes hergün o on daire eşli ve çocuklu birbirindeydi.O kadar neşeli o kadar eğlenceliydi ki.Sonra kadındır eşinide yönlendiren,çevreye uyum sağlamasını sağlayan....

Bebeklerin ikiside ayni anda uyudugu cok nadir ve ben burdayim allah beni bildigi gibi yapsin ebru bi de ankara sarkilari dinliyomusun bi ankarali olarak iihihiiihih

Aman Allahım.Ankaralı değilim aslen istanbulluyum.17 yaşında okul için eskişehir mezuniyet sonrasıda iş Ankara.Tekrar istanbula yeni döndüm işte.1 seneyi falan geçti.Anca adapte oluyorum yeniden bu şehre.

Ankara şarkıları Aman Aman Aman o geyik gerçektende doğru.Bide pek övünürler şarkılarıyla...

Kedicigim bu gitar kursu hani okulun karsisinda bi yer vardi ev yemeklerinin yaninda orasi mi oluyo

Valla tam olarak bilmiyorum karanlıkta gittim yanında ev yemeği varmıydı yokmuydu bilmiyorum.
Gerçi olsa görürdüm heralde yemeği severim
Milli eğitimin karşısındaki eski püskü bina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…