Saol Melikecim,insanlarla uğraşmak ,hem sağlığı ile hem de onun üzerine yapılna pazarlıkla uğraşmak çok zor .
kızlaaaaarr ben çift çizgi gördümm galibaaaa sempatiksalakcinni aynı gibiydi ne yapcam şimmdiii ayy çok heyecanlandım
Ay biran ben de hamilesin sandım :)))
evet düz yaptırdım sorma bende baya kestirmiştim eşim sevmez kısa saçı bana kızmıştı boshayallersmile tlf ama sonra görünce çok begendi bayanssulusmilesöylüyemedi erkekligi tuttu :sm_cool:
evet katı kullanmakta zor oluyor sürekli bakım istiyor ne zaman kestireceksin dogumdan sonra dimi...
tuba: yooo bu aralar kestiririm ucundan, zaten o kadar kısaltmıştımki kaltlar yok olsun diye:) saçım çabuk uzamasına reğmen 1 senede anca istediğim gibi oldu:)))
evet ya sormaa:) eşimde uzun saçı seviyor:)) hayret daha kestirmedin diye kızıyor bana:))
lülülülülülü:CüvCüv:
hamileyken kesilmez derlerya oyüzden dedim maşallah ben bir sene kestirmesem baya uzar herhalde...
eşlerde aynı desene sengözlerimebaksanab
yaa ben de sıkıldım saçlarımdan ne yaptırsak ki,her ay boyarım diorum neyse belli lsun diyorum sonra vazgeçiyorum,kesin değişiklik lazım di mi bayanssulusmile
degişiklik iyidir tabi bakmak lazım kendimize... süprizzzzz
kızlaaaaarr ben çift çizgi gördümm galibaaaa sempatiksalakcinni aynı gibiydi ne yapcam şimmdiii ayy çok heyecanlandım
hadi ya gözün aydın sen kaç dakika sonra bakıyorsun ben 15 dakika sonra baktıgımda 2 çizgi silik gibi geldi bana yaa
hadi ya gözün aydın sen kaç dakika sonra bakıyorsun ben 15 dakika sonra baktıgımda 2 çizgi silik gibi geldi bana yaa
canım seninkide yakındır kesin ben 5-10 dk falan bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?