Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Doğru hastanelerdekiler yapmayabilir,bence de ev nosu cebi falan lazım,acil bişey olsa hemen danışabilirsin.
Ben doğuma 1 hafta kala böbrek taşı sancılarım başlamıştı,ilk gün ayaklarıma sıcak su koydum ,ilaç içmedim ama yattım hep,ertesi gün baktım olacak gibi değil ,aradım ,bana nasıl kızdı sen bilirsin taş sancısını bana neden haber vermedin ,hemen gel belki de doğumun başladı dedi :)
ben gayet rahat gittim,baktı cihaza bağladı ,oğluşum uyuyordu taşmış yani,bana dedi sakın bir daha aramazlık etme evden cepten hemen ara ,çok kızmıştı aramadım diye.

Saol Melikecim,insanlarla uğraşmak ,hem sağlığı ile hem de onun üzerine yapılna pazarlıkla uğraşmak çok zor .

kızlaaaaarr ben çift çizgi gördümm galibaaaa sempatiksalakcinni aynı gibiydi ne yapcam şimmdiii ayy çok heyecanlandım

Melike senin bugün 10. günün dimi yumurtlamadan sonra,yani 4 günün kaldı diyebiliriz,haftasonu inş adet olmazsan test yapabilirsin,innşşşşş gelmiştir ve hamişler listesine başlarızzz :)

yine bir şeyler oluyor sayfaya kızlar neyse ben çıkıcam zaten yemek koydum pişiyor
idrarımı sıkmaktan karnım bir tuhaf oldu akannehir gidip dinleneyim akşama bakarım size öptüm iyi akşamlar herkeze..

ben geldim:)
dun bayagi uzun surdu kontroller,bir suru kan testi aldilar, kolum delik desik oldu
bebisi ama gormek icin tarih verdiler.22 martta ultrasona girecegim, yani 10 haftalikken..
sonra da 12. haftada buyuk ultrasona girecegim, yani ikili teste..
haber vereyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…