Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

kızlar aşk olsun yani topik hep gerilerde kalıyor. hani burası muhabbet etmek için açılmıştı.. diğer topiği boşu boşuna muhabbetle doldurmuşsunuz:))) tabloları aramaya kalkıyoruz ama bulamıyoruz((

hayırlı geceler sekerler umarım iyisinizdirrrrrr olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

melekciğim geldin mi nasılsın tatlım

diğer tarafa bakamıyorum çok kalabalık ve sayfalar hep muhabbet((

özledim seni canım

kızlarrrrrr nasılsnz bende bıl arada acıyrm bende gırmyrm nete

ılk cınsıyet tahmınmz kızdı

bugun bebısım pıpısını gosterdı oglusum oluyo ınsallh...

Rabbım herkesn g.gore versn

umarm herkes ıyıdr

bız kılo alarak buyuyrz hamd olsn 4.5 aylık olduk sükürler olsn

gunler çarçabuk ılerlıyo

dualrda bulusalım kıb dualrnzı eksık etmyen opuyrm herkesı

evet tubacım döndüm tatlım nasılsın nasıl gidiyor özledimbende valla ...
pembecim hayırlı olsun inşallah kucagına almayı nasip etssin allahım prens geliyor desene...

canım hayırlı olsun Allah saglıklı,hayırlı ve kısmetli bir evlat versin yeter..Cinsiyet bence hic onemli degil..:ecrin_bebek:

Tubacim valla hep soyledim ama gelmiyolar canim, noolur gonul koyma.

Vallahi cok ozledik seni. Bu arada ben hamileyiiim :))))) Rabbime binlerce sukur olsun :) Hepinize cok tesekkurler arkadaslar, siz cok buyuk destek oldunuz. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Sagol Melekcim. Ben de kafamdaki sorulari falan buraya yazayim diyorum. O tarafi mesgul etmeyim.

Pembecim tebrikler canim.

Ya burayi mesgul etmek istemiyorum ama napicagimi bilemiyorum.

Kizlar benim doktorum tum tetkikleri kendi hastanesinde yaptiriyor. Ben simdi hastaneye cuma gunu gitsem bana bakmazlar ultrasonla galiba. Sonraya bi gun verirler. Acaba tanimadigim bi doktorun muayanehanesine mi gitsem diyorum? Ankarada Serdar Oguz iyi diye duydum ama off.

ıremcim hepsi aynı şeyi söyler ve cidden görünmez erkenden haftaya kendi doktoruna git rahat rahat her şeyine bakılır,başka yeri karıştırma bence .

hacettepenin dr dimi ablamın dr huysuz iyi yaşlı bir adam
istersen ablama sorayım dr ismi hacettepede
daha julanın dediği gibi erken ama için rahat etsin istersen 2010 ekim annelerinden rita ve dudu var onlarda ankarada onlar hep iki dr gidiyorlar sorarım akşama onlarada ister misin şimdi çıkıyorum sen bana ya zistersen hadi öptüm sizi

canım bencede başka doktora gitme senin doktorun herşeyini biliyor başka doktora derdini tekrar anlatmak falan zor iş ama doktorundan memnun degilsen degiştir o ayrı konu ben 6 haftalıkken gitmiştim yani testti yaptım 10 gün sonra gittim oyle çagırmıştı beni çok şükür görmüştük kalbini atışını acele etme okadar sabrettin saglıklı olsunda bekle iremcim..

Valla Emel bi sorar mısın?

Şimdi durum şu. Ben Zekai Tahir Buraktan Nüvit Birgiliye gidiyordum. ıyi bir doktor, çok bilgili, şef zaten. Ama biraz negatif, yani en kötü ihtimali ilk söylüyor. Bir de muayenehanesinde bakmıyor. Hastanede bakıyor. Hastane de bana çok uzak. Gidip gelebilir miyim bilmiyorum. Erken gitmen lazım, sıra bekliyorsun falan. Serdar Bey de ZTBnin doktoru, daha genç, muayenehanesnde bakıyor. Bi de ben keseyi falan eşim de görsün istiyorum. Hastanede sokmazlar gibime geliyor. Neyse bu akşam Nüvit hanıma telefonda sorucam. Onun demesine göre giderim artık. Bir an evvel kesyi görmek istiyorum ki içim rahatlasın bir de annemlere söyleyebileyim.

Herhalde benim doktorum da 6. haftayı bekle diyecek. Neyse. ışte bir arkadaşımda dış gebelik olmuştu, Allah korusun, keseyi görsem rahatça söylerim annemlere diyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…